Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Stor test af automatiserede investeringsstrategier


84827 Markettimer 25/6 2020 17:31
3
Oversigt

Jeg har netop sat et "lille" projekt i søen, som vi allerede har kørt en variation af inde på abonnementsområdet det seneste år.

Her har vi det sidste år kørt en test på vores såkaldte FATA-portefølje, hvor vi har kombineret momentum med fundamentaler for at se, om vi kan genskabe den gode performance fra tidligere backtests.

Jeg sætter nu et projekt i gang, hvor jeg løbende og struktureret vil teste en lang række automatiserede strategier (både TA, FA samt FATA-kombinationer) for at se, om vi kan skabe en porteføljer af systemer, der klarer sig mindst lige så godt som markedet og med lavere risiko.

Der vil komme engelske videoer 1-2 gange om måneden med opdateringer, strategibeskrivelser osv.

Jeg har lavet en introvideo til projektet her, som jeg vil anbefale jer at se, hvis I kunne tænke jer at følge med i vores store test af automatiserede investeringsstratgier.




25/6 2020 18:48 Thorkild01 484830



Tak. Det kan nok ikke fortælles for tit. Tror alligevel vi er mange såkaldte retail investorer, der siger ligesom den herostratisk kendte politiker Søren Kjær: " Hvis dét skal kaldes Fakta, saa benægter a Fakta!" og fortsat bare lever videre i vores vildfarelse, og tænker som titlen på Egede Schacks bog hvor udsagnet præsenteres at der nok er tale om: "En sandhed med modifikationer" :D



26/6 2020 11:01 Bingo Lau 084837



Super spændende! Tak for input :)



TRÅDOVERSIGT