Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Afsnit 21 af Investorpodcasten Hansen&Larsen


85024 Helge Larsen/PI-redaktør 9/7 2020 09:31
7
Oversigt

"Citigroup blev tidligere på ugen citeret for at sige, at der er 80 procent risiko for negativt afkast de næste 12 måneder. Men hvad betyder det? Hvor realistisk er det? Og hvis det bliver tilfældet, hvordan kan som investor så finde vækstsporet i stedet for recessions-sporet?

Tech-aktierne har under coronakrisen været på lidt af et kursridt, og i sær Tesla har de seneste måneder ramt et niveau, der gør aktien fem gange større end siden noteringen. Men hvad er den store stigning et udtryk for? Er Tesla en bilfabrikant eller en software-aktie?

Hansa Biopharma er ikke en tech-aktie men en pharma-aktie, som også har klaret sig usandsynligt godt på markedet den seneste tid. Det samme er tilfældet for danske Genmab, der er en gammel kending, men under coronakrisen virkelig har fået fart på.

Sidst men ikke mindst giver Hansen og Larsen dig et indblik i den forestående regnskabssæson".

https://blog.nordnet.dk/afsnit-21/?autoplay=1&fbclid=..9/7 2020 15:50 Helge Larsen/PI-redaktør 185031Aktier som omtales:

Amazon Bang & Olufsen Genmab Hansa Biopharma Matas Novo Nordisk Tesla9/7 2020 18:55 Helge Larsen/PI-redaktør 585033Afsnit 21 af Investorpodcasten Hansen&Larsen på YouTube.

TRÅDOVERSIGT