Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ulta Beauty og EDGAR Full Text Search


85158 tommycarstensen 16/7 2020 02:16
Oversigt

God nyhed! Nu kan man soege efter noegleord i formularer hos SEC.

Her har jeg for eksempel soegt paa alle formularer fra Ulta Beauty, der indeholder tekst-strengen covid-19:
https://www.sec.gov/edgar/search/?r=el#/q=covid-19&pa..

Maaske har man laenge haft denne mulighed, men jeg har foerst opdaget det nu.

I oevrigt skulle jeg lige bekraefte foelgende oplysning:
https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/0001403568/00..
On March 10, 2020, the Company's board of directors approved a new share repurchase authorization of $1.6 billion, which replaces the prior authorization implemented in March 2019.

Markedsvaerdien er lige nu 11-12 milliarder dollar. Saa kan man selv regne procent-satsen ud. Det er mere end 10 procent af den nuvaerende markedsvaerdi. De har de seneste par aar koebt aktier tilbage men til opskruede priser og for mindre beloeb:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/U/ULTA/#us-gaap..

Artikel fra august 2019 da kursen var ~$350 mod ~$200 nu:
Ulta shares plummet as profit and sales miss expectations and company slashes outlook
https://www.cnbc.com/2019/08/29/ulta-shares-plummet-a..

Den var nede at vende i ~$125 i marts, men jeg var ikke opmaerskom paa den.

Jeg har laest, at "same store sales" muligvis vil vaere 4-6% fremadrettet. Dertil skal laegges aabning af nye butikker:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/U/ULTA/#us-gaap..

Den forekommer mig at vaere nogenlunde fornuftigt (og attraktivt i dette marked) prissat, selv om salget er faldet ud over en klippe i Q1 og sandsynligvis ogsaa Q2:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/U/ULTA/#us-gaap..16/7 2020 16:48 TeamGarlic 485184Jeg bliver stedse mere imponeret over det arbejde du lægger for dagen med indhentning af data og præsentation af data og grafer.
Jeg bruger selv primært udvalgte Piotroski-elementer til den fundamentale del og TA til beslutning af indkøb/salg af en aktie.16/7 2020 17:25 tommycarstensen 385185TeamGarlic Tak for tilbagemelding. Det er godt, hvis det også er brugbart for andre.

Jeg kan ikke huske de syv elementer, der udgør en Piotroski-score, men jeg kan huske, at jeg er opmærksom på de fleste. GuruFocus giver et udmærket førstehåndsindtryk af flere scorer:
https://www.gurufocus.com/stock/ULTA/summary

Hvis prisen er lav nok, så har jeg et par gange investeret i virksomheder, der sandsynligvis har haft en lav Piotroski-score på det pågældende tidspunkt. Ikke altid med succes :-D Senest var jeg heldig med Tenneco, men den gav mig unødig sved på panden. De kan nemlig stadig gå konkurs. Hvis den falder under kurs 4 igen under de samme omstændigheder som nu, så er jeg sikkert så dumdristig, at jeg køber affaldet igen :-D

Jeg faldt også over disse checklister i går:
https://twitter.com/GuidoBiele/status/128369087997959..

ULTA
27/7 2020 15:17 TeamGarlic 085385Hej Tommy
Der er 9 elementer i Piotroski-scoren. Jae Jun fra OldSchoolValue (https://www.oldschoolvalue.com/investing-strategy/bes.. har flere fine artikler om Piotroski-scoren og har også fundet de tre elementer, som giver bedst resultat.

Personligt tør jeg ikke investere i aktier med lave Piotroski-scores i forventning (måske : håb) om, at der kan ske forbedringer i elementer med lave scores, så den samlede score stiger og aktien forventeligt stiger. Jeg finder risikoen for høj og går kun efter erklærede vindere, da jeg tror på, at en høj Piotroski-score år efter år signalerer kvalitet i en aktie. Jeg sætter også min nattesøvn højt og har prøvet at være *for* nervøs over mine investeringer og det ønsker jeg ikke mere.27/7 2020 21:19 tommycarstensen 085398TeamGarlic Tak for rettelse, at det er 9 og ikke 7 komponenter :−) Min hukommelse er selektiv :−) Og tak for link :−) Her uden parentes:
https://www.oldschoolvalue.com/investing-strategy/bes..

Jeg er altid meget skeptisk over for back testing og scorer af enhver art. Jeg synes let det kan give en falsk tryghed og falske forventninger.

Den vedhaeftede figur viser eksempelvis, at Piotroski-scoren kan hoppe frem og tilbage for en virksomhed som Apple.

Jeg opretter lige en ny traad, hvor jeg forklarer, hvorfor jeg ikke kan lide Piotroski-scoren.

Men jeg kan ogsaa bedst lide kvalitets-aktier. Jeg har proevet at skrive min egen screener, der identificerer kandidater, men den inkluderer tit noget skrammel:
https://www.midgardfinance.com/screener/

Det er svaert automatisk at sortere skidt fra kanel.

ULTA
TRÅDOVERSIGT