Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investering i nedgangtider - og forstå fremtiden


85171 Helge Larsen/PI-redaktør 16/7 2020 11:41
1
Oversigt

"I dagens episode har vi med oss Richard Paulsen, CEO i Arcane Media og Research. Richard har en innholdsrik finanskarriere bak seg i Norge og London. Han har startet flere velykkede oppstartsselskaper innen media og markedsføring og er en av de mest populære skribentene vi har i Norge innen finans, blockchain, og næringsliv.

"En inspirerende og lærerik prat om å bygge business, aksjemarkedet under covid og ikke minst krypto og blochain".

https://open.spotify.com/episode/4NeHY71QL61OrFB8Y0p3A4?si=mC5Kr2BqQJ-5Vjr2mp4IWg



25/7 2020 10:38 NyNovice 185351



Efter at have hørt stort set alle jeres podcast vil jeg gerne rose jer specielt for denne nr 23. Endelig er der nogen her i landet som begynder med at sætte et kritisk lys på alle disse kursmål.
Jeg ved godt at man ikke kan dømme alle over een kam, men hvor er "den fjerde statsmagt" og de kritiske journalister?
Der er ikke megen hjælp hos mediernes erhvervs og finansredaktioner her til lands og i de få internationale medier jeg følger.

Til alle jer som endnu ikke har hørt podcasten, er mit råd "hør godt efter og dan jeres egne konkludere at jeg erer frem over"

PS: Hvis man må komme med et ønske til et nyt (måske par) emne kunne det være samspillet mellem dem som tjener på udlån af aktier og dem som påvirker markedet negativt "short-industrien"



25/7 2020 12:06 Helge Larsen/PI-redaktør 085352



Hej Novice, Tusinde tak for de pæne ord. Jeg formoder at du snakker om Investeringspodcasten Hansen&Larsen. Den jeg har lagt op i denne tråd er fra Norge med Richard Poulsen.

Der vil henad vejen komme flere podcast fra Per Hansen og jeg med fokus på enkeltområder som supplement til vores faste ugenlige snakke om markederne og enkeltaktier.

Fortsat god weekend.

BH
Helge



25/7 2020 12:14 Helge Larsen/PI-redaktør 085353






TRÅDOVERSIGT