Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Markedet er et rovdyr


85328 Limedump 24/7 2020 16:11
6
Oversigt

De globale markeder er kommet aggressivt tilbage siden bunden af ​​korona i marts. På grund af dette synes flertallet at tro, at det værste er forbi, og at vi går mod en lys fremtid. Det ser næsten ud til, at markedet har nået et permanent optimistisk stadie, hvor alle problemer kan løses med nyligt trykte penge og nedsatte renter.

Folk ser markedet som ufarligt, mens det faktisk er et vildt rovdyr - en ustoppelig styrke, der ikke er interesseret i vores ønsker. Vi har nu nået et punkt, hvor ethvert markedskras, uanset hvor brutalt det er, bliver set på som endnu en "buy the dip" -mulighed, mens vi faktisk føder rovdyret, der vokser ukontrolleret stort med lave renter, QE-penge og lån , lån, lån.

Pengepartiet i 1920'erne, hvor alle blev rig på papir, endte i den værste økonomiske depression i 100 år. Vil penge regnen i 2020'erne fortsætte med at gøre alle rige, eller er rovdyret her for at dræbe markedet en gang for alle?

Dette afsnit er en advarsel til verden og markedet. Advarslen er denne:

Vær forsigtig ...
24/7 2020 17:55 cilmar 085332Så er det åbenbart tid til sølvpapiret igen.24/7 2020 18:10 stocktiger 385333Det er fair at markedet går lidt ned når arbejdsløshedstallene i USA udviklede sig svagere end ventet. Derudover at EU skyder sin egen vedtagne budgetaftale ned og skal genforhandle dele igen er det også naturligt at markedet er negativt i en smule tid. Sp500 vil formentligt snart videre op.TRÅDOVERSIGT