Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Minedrift


85466 Mcjean 30/7 2020 15:52
Oversigt

Nordic Mining:

En lille fidus til dem der er interesseret i "grave guld aktier" miner og den slags som jo er dem der vil være mindst påvirket i kriser. Her følger en artikel om denne virksomheds potentiale, den har ticker NOM på den norske børs, måske nogle har den i forvejen, jeg er gået ind med en lille slat i forventning om at den hysteriske grønne bølge fortsætter med at vinde terræn!

Her deres hjemmeside https://www.nordicmining.com/ Bilbatterier og Titan til flyindustrien der efterspørger det i stigende grad til at "lette" flyende og spare brændstof.

Her en lille artikel om de råstoffer det drejer sig om og det bjerg det skal udvindes fra de næste mange år.

https://www.tu.no/artikler/norge-kan-bli-titanlandet-..

Husk det er med en vis risiko, da politikere arbejder ekstremt langsomt og emi er sandsynligt, så den er langsigtet 2+ og gem lidt til bundfiskeri! og sats ikke mere end man kan tåle at tabe.
Den kan også følges i debatten på Hegnar under Gull og gruve - NOM.30/7 2020 17:33 Thorkild01 185467Tålmodighed er helt sikkert en vigtig faktor, hvis man overvejer at investere. Når det gælder at få svar på en udvindings godkendelse, så går det dog forhåbentlig ikke lige så langsomt som i Sverige, hvor fx. BeoWulf Mining, der - efter sigende har lokaliseret de største jernmalm forekomster i Europa, endnu ikke har fået svar på en ansøgning fremsendt i 2016 :(TRÅDOVERSIGT