Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FGEN (FibroGen Inc.) first in class


85672 sejerKBH 8/8 2020 09:55
Oversigt

Er ikke sikker på om det er her, jeg skal forhøre mig? men er der nogen der kender til FGEN?. FGEN har fået godkendt et produkt i Kina (Roxadustat) som er first in class og er til behandling af kronisk nyresygdom. Ansøgning ligger også hos FDA. Det kunne se ud til at blive en Blockbuster og har utroligt mange penge i kassen også.

MVH Rasmus8/8 2020 11:10 Helge Larsen/PI-redaktør 085674Prøv eventuelt at spørge i biotekchatten.16/8 2020 05:42 tommycarstensen 085831sejerKBH Rasmus, jeg kan se, at det ikke er den eneste HIF prolyl-hydroxylase inhibitor. Jeg ville saette mig lidt ind i, hvordan den adskiller sig fra de oevrige inhibitorer og hvor effektiv den er ift god gammeldags erythropoietin. Den er sandsynligvis vaesentligt billigere at producere.

https://en.wikipedia.org/wiki/HIF_prolyl-hydroxylase_..

Forresten bruges den ikke til behandling af kronisk nyresygdom, men til behandling af anaemi hos patienter med kronisk nyresygdom.TRÅDOVERSIGT