Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

C-Brain


85725 Trafictrader 11/8 2020 21:37
Oversigt

Nu vi ved at være der igen håber ikke der kommer nogen og siger den er steget for meget for hurtigt for denne gang tror jeg mere på den :−) ... hvad mener i andre er det ren handel pga. gode nyheder eller skal vi en tur op og kigge på ATH ?11/8 2020 23:53 PMPirate2 385726De gode nyheder er en del af forklaringen på de stigninger vi har set. En anden del er, at der er tale om en virksomhed med en rigtig god soliditet, og at dele af markedet er nervøse over hvilke virksomheder der vil overleve coronakrisen.

Selv har jeg en stor position i aktien, mere end hvad jeg kan anbefale andre. Da kursen faldt under 90 i slutningen af maj købte jeg lidt mere, og skrev her at jeg ville sælge når den kom over kurs 100. Men med de nyheder vi har haft siden, og den klare optrend aktien er i lige nu, har jeg ikke travlt med at sælge.

Cbrain er en højt vurderet aktie i forhold til fundamentalerne. Men efter min mening ikke overvurderet af markedet lige nu.

Det er en aktie der for det meste stille og roligt siver i pris. Men når der så kommer gode nyheder - som f.eks. nyheden om at de fik USAs landbrugsministerium som ny kunde - rykker kursen op. Jeg har tidligere brugt det til med god succes at swingtrade lidt i aktien, selvom det ikke er noget jeg har gjort i år.13/8 2020 09:44 Bente1950 385765Der er kommet en del nye aftaler på det sidste. Den ligger lige nu i 120, jeg læner mig tilbage og følger udviklingen.Der kommer regnskaber d. 27-08 spændende. Men de har jo op justeret, for en måneds tid siden.

Cbrain sælger F2-systemet til Hjemrejsestyrelsen - NY
Softwareselskabet Cbrain har indgået en aftale om at levere F2-systemet til den nyligt oprettede Hjemrejsestyrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet.
Her skal systemet tjene som sags- og dokumenthåndteringssytem.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen mandag formiddag.

- Cbrain glæder sig over den nye aftale. Samtidig er den fortsatte fremgang i Danmark vigtig for Cbrains eksport, fordi eksporten tager afsæt i de danske referencekunder og de danske myndigheders succes med digitalisering, skriver selskabet i meddelelsen.

Hjemrejsestyrelsen er oprettet i april og har per 1. august overtaget de fleste af sine opgaver.

Styrelsen er oprettet for at samle en række opgaver på udsendelsesområdet ét sted. Den har ansvaret for, at flere udlændinge uden lovligt ophold i Danmark rejser hjem, fremgår det af Udlændinge- og Integrationsministeriets hjemmeside.

/ritzau/FINANS13/8 2020 21:18 Trafictrader 085786Så nåede vi ny ATH :−)14/8 2020 21:38 Trafictrader 085814og så faldt vi lige et hug ned ... det sgu ok det jo fredag og der bliver taget gevinst hjem på den flotte stigning de sidste dage, og så i et surt marked ! .. det sgu fair nok :−)TRÅDOVERSIGT