Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

En hurtig gennemgang af Cannabissektoren


85744 Markettimer 12/8 2020 17:53
0
Oversigt

Så blev cannabis-videoen endelig lagt op.

Jeg løber her igennem en række af de store Cannabis-selskaber. Det er ikke en dybdegående gennemgang af hvert firma, men et kig på de tekniske setups samt en snak om sektoren generelt.

Der er et par af aktierne, der har et rimeligt teknisk setup, som man evt. kan overveje at dykke dybere ned i, hvis man vil ind i denne sektor.




12/8 2020 19:47 Cloverfield 185749



Cannabis branchen skal igennem en konsolideringsfase da der efterhånden er mange om pladsen, hvilket gør det svært at tjene penge. Min egen favorit er Aphria, som har haft godt fat i det canadiske marked, og som jeg forventer ville kunne erobre en god bid af det amerikanske marked skulle det blive tilladt i hele USA.

Jeg faldt i den forbindelse over GrowGeneration, som ikke direkte er i cannabis branchen, men bl.a. afsætter deres produkter til den.

De sælger deres produkter til professionelle landbrug og almindelige haveglade/hjemmedyrkende entusiaster fra deres forretninger.
De kommer med regnskab imorgen. Den er steget godt de sidste par uger, og de sidste par dage har der været solgt en del. Der skal formentlig ikke mange skuffelser til, for at den kan tage et godt dyk - men det kunne være en god mulighed for at samle op i den. Jeg synes casen ser interessant ud, og jeg tror de kan gro.

https://www.growgeneration.com/product-collection/



TRÅDOVERSIGT