Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gør det modsatte af amatørerne - et spændende værktøj


85777 Markettimer 13/8 2020 18:17
1
Oversigt

Her er dagens video, hvor jeg bruger Robintrack til at se, om retail-traders handler i samme retning som de store, eller om der opstår en amatør/prof-divergens.

I videoen kigger jeg hurtigt på aktierne Moderna, Tesla og Apple.
14/8 2020 17:48 PMPirate2 285807Tak for linket til Robintrack.

Jeg tror en stor del af den fortjeneste jeg har på min algoritmiske handel i diverse råvaremarkeder skyldes dumme retail-investorer. I hvert fald er mange af mine bedste handler limiterede salgsordrer til så store overpriser, at ingen der tænker sig en smule om ville købe til de priser.

Et eksempel: I onsdags solgte jeg knapt 2 procent af min fysiske guldbeholdning world-wide i Singapore - til omkring 9,4 procent over spot. Normalt er der en market-maker i dette marked, men lige nu har market-makeren udsolgt. Jeg har så siden haft åbne købsordrer til lige under spot i markedet, indtil for et par timer siden hvor det lykkedes for mig at få det sidste guld købt tilbage - alt sammen til under spot. Selv om guldprisen steg i løbet af de to dage havde jeg alligevel en fin profit på denne handel efter alle omkostninger.

Nu har jeg igen en limiteret salgsordre i markedet på salg af samme mængde til omkring 9,9 procent over spot. Og det er den eneste salgsordre i markedet.14/8 2020 22:05 tommycarstensen 185813PMPirate2 Jeg læste desværre her den anden dag, at de lukker for Robintrack. Det var sjovt at kigge med, ligesom man vist også kan det hos Shareville.

Robintrack, Chronicler of Day Trader Stock Demand, To Shut
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-08/ro..

Robinhood traders are not behind the rally and their favorites actually underperform, Barclays says
https://www.cnbc.com/amp/2020/06/12/robinhood-traders..TRÅDOVERSIGT