Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fingerprintcard


85800 Esset 14/8 2020 13:09
Oversigt

Tror da at det var en fejl at fpc faldt igår. Der kommer af og til godt nyt. Shorterne fik købt godt ind igår. Selv om det måske er knap så aktuelt med kontaktløse kort tror jeg stadig det kan blive en god forretning i mange sammenhænge.
Kom selv til at købe lidt flere igår da panikken var størst.
Til Tommy C., ja det er også en "zombie" men en spændende af slagsen i det mindste.

https://www.infineon.com/cms/en/about-infineon/press/market-news/2020/INFCSS202008-087.html14/8 2020 20:03 tommycarstensen 385811Esset Der er ingen grund til, at vi bliver uvenner :−) Både GomSpace og Fingerprint Cards er spændende virksomheder. Det er ikke en personlig kritik af dig. Jeg mailer med alpehue/alpenyt fra EI om bl.a. Tesla. Jeg kritiserer Tesla voldsomt, og han forsvarer den. Det sker altid med et smil på læben :−) Og indtil videre er det ham, der går hen til banken med det største smil på læben :-D

Der var en skribent på EI, der altid snakkede positivt om Fingerprint Cards. Jeg prøvede at skabe lidt balance og fremhævede de knap så positive ting. Selv de bedste virksomheder og dem i min portefølje har jeg noget negativt at sige om. Det er ikke personligt.

God weekend.

Jeg foretrækker forresten forudsigelige virksomheder, og de er ofte men ikke altid kedelige. Jeg har selv en lillebitte smule biotek. Jeg savner nok bare spænding i hverdagen, siden jeg ikke kan holde mig til det sikre ;-D

Jeg så forresten godt helt tilfældigt, at Fingerprint faldt her den anden dag. Jeg fik aldrig undersøgt hvorfor. Pøj pøj med den.15/8 2020 05:43 Esset 185816Vi bliver overhovedet ikke uvenner, jeg sætter stor pris på dine skriverier/kommentarer, netop fordi du altid er sober og saglig og aldrig personlig.
Her på PI mangler vi i den grad også folk som Alpe, måske du kunne overtale ham til at vende tilbage. Engang imellem mangler snakken lidt kant og lidt ironi. Hils Alpe, håber han har det godt.
Nå men jeg håber og tror da på at FPC skal levere chip til et par mia. kort i nærmeste fremtid, at Gomspace skal fylde rummet med satelitter og at Kopy goldfields får gravet nogle tons af det gule stads op. Ha det godt.15/8 2020 08:53 tommycarstensen 085819Esset Jeg vil helst ikke spamme forum for meget med ting, som andre ikke kan bruge til noget, men det går nok, når vi er de to eneste aktive i tråden. Nedenfor svar fra Alpe :−)

"Tak for den Tommy, jeg synes også det er sjovt år du prøver at putte Tesla ind i din value ramme og opdager, at Tesla's ikke er opfundet endnu ;−)

Hils gerne Esset og sig jeg har det godt, spørg evt. hvad han hed på El, da jeg ikke lige er klar over hvem han er dér ?"

Hvis du skriver til mig på proinvestor snabela mitbrugernavn punktum com, så skal jeg gerne formidle kontakt.TRÅDOVERSIGT

85800 Fingerprintcard
14/8 13:09 Esset 4


85811 ..
14/8 20:03 tommycarstensen 3


85819 ..
15/8 08:53 tommycarstensen 0