Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MONSENSO - Ny global aftale


86054 Helge Larsen/PI-redaktør 21/8 2020 11:04
1
Oversigt

Monsenso signs new agreement to support global pharmaceutical across nine European countries
21.8.2020 08:30:00 CEST ' Monsenso ' Company Announcement

Company Announcement no. 8-2020

Copenhagen, 2020.08.21

Following a year-long collaboration, Monsenso signs a three-year +10 mio DKK agreement with a global pharmaceutical company. Monsenso's mobile health solution will be used for real-world data collection across two studies in connection with the launch of a new drug for depression treatment. The studies are expected to start in the first half of 2021 and will run over a three-year period, covering up to 2250 patients and 120 clinicians across Belgium, the Netherlands, the United Kingdom, Switzerland, Italy, Spain, Denmark, Sweden and France.

In connection with the two studies, Monsenso's solution will be used to collect data from patients and their relatives through clinical questionnaires, daily self-assessments and behavioral data from smartphones and wearables.

In addition, the patients will be offered in-app study information and can receive reminders about medication and consultations with their clinician. Monsenso's unique mobile health solution will in this way help increase the quality of clinical studies with real-time data collection while also also facilitating better communication between patients, caregivers and clinicians.

"We are very pleased to expand our collaboration with this global pharmaceutical company and to participate in these projects. Depression is a leading burden of disease for society, and it has severe consequences for patients and their family caregivers, so we are proud to contribute to solving this problem" says Thomas Lethenborg, CEO of Monsenso. "In addition, the project will support our European expansion and our focus on partnering with pharmaceuticals, which is in line with our strategy".

The project will not affect Monsenso's previously communicated plans and guidance for the 2020 financial year.

Any inquiries regarding this notice should be directed to:

Monsenso:

CEO Thomas Lethenborg
Tel. +45 21 29 88 27
E-mail: lethenborg@monsenso.com

Certified Adviser:

Norden CEF ApS
John Norden
Tel. +45 20 72 02 00
21/8 2020 16:38 Match 286067Hej Helge.

Fint at du fangede denne nyhed fra et relativt ukendt First North selskab.

Jeg købte i morges, og kan lige så godt indrømme med det samme, at jeg solgte igen her ved 16.15 tiden.

Egentlig skulle det have været en mere langsigtet investering, men jeg er ret sikker på, at der gik for meget spekulation i aktien.

I 2019 omsatte Monsenso for ca.8,8 mio. kr. og fik et nettoresultat på 24.295 kr. Det er svært at vurdere, hvad den nye ordre kaster af sig, men på sigt er Monsensos teknologi meget interessant - især hvis de begynder at kunne tjene penge på de.21/8 2020 20:09 Mads83 186070Sad med fingeren på købsknappen i kurs 6,8 lige efter EI udsendte nyheden....men turde ikke hoppe på. Er da lidt ærgerlig nu... :)

@Match1 - bruger du bestemte nyhedsmedier til at fange de store fisk blandt de små selskaber? Eller var dette et heldigt øjeblik?21/8 2020 20:10 Mads83 086071(og tillykke btw ^_^ )21/8 2020 23:20 Match 586077Hej Mads83

Jeg er i den heldige situation, at jeg som pensionist (efter 47 år på arbejdsmarkedet) kan følge nyhedsstrømmen fra om morgenen.

Jeg har mit link til Yahoo Finance (gratis realtidskurser på mine udvalgte aktier ), og det betyder, at jeg fra om aftenen kan få en fornemmelse af stemningen på det amerikanske aktiemarked. Det påvirker heldigvis ikke de mindre (mid-cap og small-cap aktier i DK), men giver alligevel en fornemmelse af den kommende danske børsstemning (positiv-negativ).

Så følger jeg ellers nyhedsstrømmen på de 3 mest gængse "kanaler" : Børsen, Euroinvestor og ProInvestor samt nærværende "debatkanal".

Jeg lytter ikke længere til de såkaldte børseksperter, hvilket især Covid19-fasen har bestyrket mig i. Nogle fremmaner nedgang og krak og andre er positive og slynger frejdigt procenttal ud for aktiestigninger resten af 2020. Det er der jo dybest set ingen overhovedet, der kan forudse. Så jeg bruger min fornemmelse for stemninger, bl.a. ud fra handelsmønstre i de store og de mindre aktier.

Jeg har - som skrevet i tidligere indlæg - handlet med aktier siden midt i 70'erne, og har lært lidt. Bl.a. at aktiemarkedet kan man ikke blive ekspert i. En uforudset politisk eller økonomisk udmelding i medierne kan kaste markedet ud i kaos med minutters varsel eller det modsatte. Det lærer man at leve med, hvis man vil være med på markedet.

Og for afslutningsvis at vende tilbage til din hilsen, så vil jeg sige - uden at det skal misforstås - at fornemmelser for kursdannelse efter f.eks. børsmeddelelser fra aktieselskaber er en uvurderlig egenskab.

Når Monsenso melder ud, at der er indgået en aftale af internationale dimensioner ringer klokken. Hvad vil de videre konsekvenser af denne ordre betyde? Flere ordrer, fordi selskabet nu er rykket op i en anden liga? Det handler jeg på, fordi jeg vurderer, at andre vil tænke lige som mig.

Når aktien så stiger mellem 85 og 95% på en eftermiddag genovervejer jeg min position og vurderer, at nu er det for meget - og sælger.

Da FOM Technologies fik en vigtig højkvalitetsordre fra SDU i indeværende uge, og da jeg på få minutter fik sat mig ind i virksomhedens produkter, traf jeg en hurtig beslutning og købte en større post aktier i selskabet.

Og aktierne i FOM Technologies har givet en hurtig og markant kursgevinst, men i modsætning til Monsenso beholder jeg FOM-aktierne. Der er - efter min amatørmening - et meget stort potentiale i FOM's produktlinie. Og jeg glæder mig til at følge selskabet.

Sådan virker min investeringshorisont. Jeg har indkasseret store tab og meget store gevinster. Og på den baggrund - og det historiske forløb - vil jeg nok være at finde på køber- og sælgerside i mange år!
22/8 2020 00:27 Mads83 286078Fabelagtigt svar! Og så på en sen fredag aften!

Jeg er selv i den luksuriøse situation at have morgenstunden for mig selv foran computeren med en kop kaffe, før arbejdet kalder ved middagstid - skidtet er jo voldsomt vanedannende, først man er kommet ind i denne rutine :)

Primostrategien her hedder buy and hold for nu, men tænker at der også er mentalt råderum til lidt daytrading, hence Monsenso i dag.
De små selskaber er ikke ramt af robotalgoritmerne i så vid grad, så vil have sat en hel del kursalarmer op på de sovende / stillestående smallcap / midcap aktier, så man evt. kan slå til, når klokken ringer. Early Bird and all...

God weekend!

24/8 2020 12:46 Match 186206Hovsa! Det var så tydeligvis noget for tidligt jeg fik solgt mine Monsenso aktier. Der er godt nok rift om dem!

Det hænder, at efter sådanne stigninger kan der komme lige så store fald, så det gælder om at have is i maven og styr på fornemmelserne :−)24/8 2020 15:58 Mads83 086208ville ikke ønske at sidde med sådan en weekenden over...men...hehe, sjov at følge stolelegen nu (stadig fra sidelinjen).

Er dog gået i en anden, mindre dk aktie. Penneo. Bryder måske modstanden i dag (~30). Må se om det så holder og hvor den ender.15/9 2020 19:34 Mads83 086798Så skete det igen: LED Ibond oppe med 101,5% i dag (slut 15,82). Der er ved at være en god, rød tråd med smallcap / big news koblingen...Sjovt at følge se, om den laver en Monsenso de næste par dage og flyver yderligere et par 100% op...

Jeg sad og kiggede med fra 11,00 i formiddags, men turde endnu engang ikke at hoppe på (allerede oppe 40%+ på det tidspunkt)...darn... :)TRÅDOVERSIGT