Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PTI Tanker om fusion


86231 Makingmoney 25/8 2020 08:44
1
Oversigt

Igår kom så nyheden om at PTI "opsluges" af Yumannity therapeutics. Sidstnævnte vil bruge PTI til at komme hurtigt på Børsen. Idet jeg har en ret stor del af mine frie midler i PTI kræver det en aktiv stillingtagen, hvad nu !. Igår solgte jeg ca 1/3 af min beholdning for at minimerer risiko, en risiko jeg faktisk ikke ved reel. Jeg beholder resten, så må det briste eller bære, tage den tid der tager. Hvis andre er i aktien er de mere end velkomne til at dele deres tanker om nedenstående.

Jeg har læst PR flere gange https://ir.proteostasis.com/news-releases/news-release-details/yumanity-therapeutics-and-proteostasis-therapeutics-announce, ligesom jeg har læst hvad der skrives/menes på Yahoo MB. Som udgangspunkt er det vel, i forskning, positivt at gå sammen med andre som forsker indenfor samme felt. Penge at spare for begge, idet man undgår at lave samme fejl, kan komme hurtigt videre. Samtidigt er det gode områder der forskes i, både set med patient og aktionærøjne.
Hvad er det så vi får med, hvad har de at byde ind med. Da de ikke endnu er børnoteret, ja så er deres hjemmeside ikke af samme type som vi ellers kender fra over there. Vi ved f.eks at de har fået tildelt/ret til 100 mill $ fra forskellige pharma, vi ved bare ikke hvor mange de har brugt. De kan yderligere få op til 500 mill i royalties, men udløsende begivenheder er ikke at finde.
De startede fase 1 op i Parkinson 7/10-19, med forventede resultater i Q1 20. De er ikke kommet.
Samtidigt med den store usikkerhed om værdien (kassebeholdning/pipeline) af Yumanity lige nu, ja så vil PTI sælge deres CTRF program, herunder CF. Som jeg læser det vil de, ved et salg, fordele pengene til nuværende aktionærer som en slags udbytte. Dette kan dog tage en rum tid, hvis overhovedet det lykkedes. Jeg synes dette kan virke som en slags undskyldning, plaster på såret til os. Idet Yumanity er i en så tidlig fase vil det være MEGET sandsynligt (husk vi kender ikke milestones/kasse) at de skal ud at skaffe penge ved emissioner. Her var det da bedre at lade pengene blive i det samlede firma.

Jeg håber at kunne finde en udskrift af deres conference call igår på et tidpunkt.
Her link til Yumanitu: http://www.yumanity.com/

Kom frisk
MM



TRÅDOVERSIGT