Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NBI - sektor rotation ?


86379 TheNote 1/9 2020 08:23
Oversigt

Efter en konsolidering over 6-7 uger ser det ud til at NBI atter får lov at skinne. Macd er i færd med bundvending og viser tegn på positiv brud af negativ trendlinje. Det ser altså ud til at de defensive aktier, qua træthed i de cykliske, kan få et comeback den kommende tid. Men .. altså "early warning" og endnu fhv. stor usikkerhedsmargen ! Men umiddelbart interessant for os "defensive" health investorer. Her på ugentlig chart:

https://invst.ly/rzxys

NBI steg igår med ca. 2 %, hvilket naturligvis understøtter sagen.

Man bør dog nok lige holde et vågent øje til $ udviklingen hvis dine aktier er særligt eksponeret "over there".

Good luck !

mvh
1/9 2020 09:35 TheNote 686384Faktisk rart at markedet tilsyneladende er ved at finde en normal gænge igen. Forstået på den måde at markedet nu ATTER .. er i stand til at skelne mellem cykliske og defensive investerings instrumenter. I en lang periode er ALT stort set steget. Og så er det jo ikke nemt at fange en bund !

Det fortæller så også at mængden af stimuli nu ikke længere overstiger markedets evne til at opsuge kapital rationelt udfra en normal adfærds analyse. Men der nok stadig lommer med irrationelle adfærdsmønstre. Det store billede er dog at normaliteten er ved at vende tilbage til markederne.

mvh

:)
4/9 2020 08:25 TheNote 186509NBI - Konfirmation eller ?

Efter opbrud skal støttelinjer oftest testes for support. Vi er nede at røre og må også gerne overskride lidt, men skal gerne inden for næste uge svippe op igen.

https://invst.ly/s0lnu

Altså ikke noget klart signal om retningsskifte ned, men dog et vink med en vognstang om at være vågen, hvis de negative tendenser forstærkes.

Indtil nu er det primært et tech (faang) problem. Lad os håbe vi ikke bliver revet med.

Attitude bør være is i maven, men på defcon 4 !

mvh
TheNote
TRÅDOVERSIGT