Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NEC.


8661 mossing 24/4 2009 10:52
1
Oversigt

Ja, så har jeg flyttet over og håper på en mer seriøs diskusjon enn på HO.



24/4 2009 11:10 08662



Hej Mossing, Velkommen til....godt at se endnu en seriøs skribent herinde



24/4 2009 13:15 jantt 08684



Velkommen til mossing.
Du vil nok finde dette forum mere seriøs.
Jeg tror fejlen på hegnar er at man ikke skal registere sig
for at skrive indlæg.
Når man er anonym tager man ikke ansvar.



24/4 2009 18:49 Fluefiskeren 08728



Hegu eller andre:

Jeg har registrert meg på proinvestor.dk og kan lese innleggene, men jeg får ikke skrevet innlegg på min hjemme-PC tross i at jeg får logget på.

Når jeg prøver får jeg opp et vindu. Dette er plassert nederst på skjermen og jeg ser bare litt av siden. Det er umulig å dra vinduet opp eller å forstørre det.

Likeledes får jeg opp en beskjed øverst når jeg åpner forumet. Her står det at jeg bør benytte explorer versjon 7 eller nye. Jeg benytter faktisk Explorer 7 og enda fungerer det ikke.

Har du hørt om noen andre med dette problemet?

Her jeg sitter nå benytter jeg en PC med Explorer6 og da går det fint...



24/4 2009 19:07 08731



hej fluefiskeren, vi har ikke hørt om andre der har det problem du taler om. Systemet er ikke særligt optimalt i IE 6, men det lyder til at indlægsvisning/skrivning virker i den?

Så vidt vi ved er der ingen der har rapporteret problemer med indlægsskrivning popup? Men vi hører gerne fra alle, som måtte have et problem.

Og Stort velkommen til iøvrigt. Nordens Sociale Aktie Community!




25/4 2009 12:09 Hegu 08776



Hej Fluefisker....dejligt at have dig her på sitet. Håber at Akademikeren får løst dit problem.

Med venlig hilsen

:)Hegu



25/4 2009 12:36 whenif 08778



Til fluefiskeren: Har det samme problem med min anden stationære PC.
Den kommer op med at DIN BROWSER er forældet - venligst opdat´r til explorer 7 eller nyere.
Kan se og læse alt men aktiechatten kan kun læses. Kan ikke få chatten i nederste højre hjørne op og dermed ikke skrive indlæg.
Har opdateret til explorer 8 men stadig det samme problem.
Havde fat i mikrosoft support. De gennemgik computeren og kunne ikke finde nogen fejl, men mener det er websiten ,det er galt med.
Det anser jeg for noget vrøvl - men denne computer er købt i South Africa sidste efterår og det er nok her problemet ligger, da jeg nu er registreret i Danmark men computeren tror jeg er sydafrikaner og vil derfor altid update til SA. Derved bliver update altid en blanding af SA og dansk og jeg tror det er her problemet ligger. Altså at det ikke er en danskkøbt computer.

mvh whenif



25/4 2009 13:10 08779



Hej Whenif, vi kigger lige på dit problem også.



25/4 2009 14:58 captank 08790



Fluefiskeren:
Har ikke de samme problemer fra min hjemmestasjon.
Ser greit ut her.
Flott å kunne være på et forum hvor spam er fraværende.



25/4 2009 12:11 Hegu 08777






25/4 2009 13:12 Hegu 08781






25/4 2009 17:50 ReneHM 08800



Hej Hegu

Tak for godt læsestof. Syntes ham fra tv var lidt overivrig og meget amerikans - på den dårlige måde, men fine slides at gå igennem hvis man ikke har energien til 1 times foredrag.

Til gengæld lagde jeg mærke til at NEC blev nævnt i artiklen. Det kan jo være det sætter lidt gang i kursen :)

Jeg er helt enig i artiklens betragtninger. Gasprisen lider under at kapaciteten langt overstiger efterspørgslen. Det er derfor oplagt at udnytte denne overkapacitet til at på økonomisk og miljømæssig forsvarlig vis at omstille en stor del af alt oliebaseret til gas.

Som eksperten fra tv-linket og andet (deriblandt NEC's raporter) er det samtidig tydeligt at metoder for horisontal boring, fracturing og 3D seismologi hele tiden udvikles. Dette har betydet (og betyder stadig) at omkostningerne til udvinding af gas er faldende. Samtidig betyder disse metoder også at nye drivværdige kilder kan findes i utrolig mange områder. Deriblandt især appalachian bassin og marcellus... :)

Det er altså tydeligt at shale gas er en energikilde, der omvendt olie stadig er i sine unge dage. De udnyttelsesgrader vi får fra diverse meldinger fortæller os, at selv en lav gaspris kan give en god indtjening.

Jeg tror dog også at det betyder, at gasprisen vil fortsætte med at være relativ lav i forhold til olie i lang tid endnu. Produktionsomkostningerne pr energienhed er billigere set under de nuværende afsætningsmængder og kan derfor ikke sammenlignes med olie. Først når større mængder gas bliver indarbejdet i samfundet (det betyder væsentlig udvidelser af infrastruktur o.a. som beskrevet i artiklen) vil vi se en udligning af niveauet for de 2 energikilder.

Jeg tror på at dette niveau kommer til at blive lavere end man kunne forvente, da prisen på energi i så fald vil baserer sig i større grad på gas og mindre på olie.

En sådan situation ville være ønskelig. Billig energi (sammen med effektivisering) er kilden bag hele vores samfundsudvikling. Billig energi er nutidens svar på slavearbejde. En energikilde, der med lave omkostninger kan udføre et stykke arbejde som resten af samfundet kan få gavn af uden at skulle betale for det. Værdien af det arbejde kan vi således tage til os selv og bruge til at skabe arbejdspladser til produktion af alt muligt der ikke har med overlevelse at gøre.

Økonomisk udvikling af samfundet som helhed kræver derfor:
1. Højnet produktivitet (Minimering af energiforbruget til produktion)
2. Lavere energiomkostning

Stiger energiomkostningerne kan en højnet produktivitet modvirke effekten, hvis man kan finde nye metoder og minimerer spild. Den generelle stigning i energiprisen gennem mange år har været modvirket af stigende produktivitet, hvilket har forårsaget at der stadig var vækst til trods for øgede omkostninger.

Jeg har en drøm om at nå at se en dag hvor det lykkedes at skabe fundamentet for en bæredygtig økonomisk udvikling. En udvikling der nødvendigvis er baseret på adgangen til billig, men også ren energi til vores samfund. Mine umiddelbare forhåbninger ligger i hydrogen forskningen, med udvinding af hydrogen ved hjælp af solenergi.

Men indtil den dag må vi tage det et skridt af gangen. Vi skal først og fremmest øge vores produktivitet ved ikke at spilde så meget energi på opvarmning og transport (isolering og mindre/færre motorer).

Jeg tror at naturgas kun er endnu et mellemtrin på vejen mod denne verden. Jeg tror ikke på naturgas som den "rigtige" løsning, ligesom jeg heller ikke tror på vindenergi. Men de er alle nødvendige skridt vi må tage for at holde vores udvikling i gang indtil vi en dag finder løsningen.

Det kunne være sjovt at vi en dag fik et samfund hvor vi overførte en så stor del af solens energi til bevægelse, lys osv. at vi fik problemer med nedkøling af jordens overflade... (ikke at jeg finder det specielt sandsynligt, da det vil kræve et relativt umådeligt lille areal med en solskinsstribe på at fordre hele verden med energi.)

Nåmen jeg ramler også bare afsted. Det er hvad der sker når man har for meget tid for sig selv i sådan en skøn weekend. Nyd solen og NEC alle sammen.

René













25/4 2009 14:29 mikkybkk 08786



Heisann :)



25/4 2009 14:30 faurschou 08787



Velkommen til PI

'Flot' profilbillede :-X



25/4 2009 14:35 08788



Jeg har skrevet en privat besked til dig i første omgang mikky.



25/4 2009 19:30 mikkybkk 08814



Det var jo ingen glad-melding akkuratt.... Forandre info i profil og profilbilde?? Har du hørt! Nei du, det står jeg ved. Hvorfor skal man ellers dytte penger i aksje? Du får nok heller vende deg til å se litt pupper og kjøpe deg et par paller dansk tuborg når avkastningen kommer.

Om jeg ikke kan markedsføre øl og brife med fine asiatiske damer i profilen min så får dere heller hive meg ut!

Er dette en strikkeklubb eller en aksjeklubb?



25/4 2009 19:32 mikkybkk 08815



Nei se der ja.. der har han jammen tatt bort de flotte brystene allerede.. snakker om!



25/4 2009 19:51 08819



hej mikky,

Vi er nok mere en strikkeklub så . Vi vil skam meget gerne have din deltagelse herinde, men dit billede og din profil info, synes jeg overskred en grænse for hvad der er aktierelevant.

Nu var hun en meget smuk dame, som gjorde at jeg ikke lige fik tankerne i retninger af P/E, stoploss og cashflow i en aktiemæssig sammenhæng.

Det er selvfølgelig udtryk for min konkrete vurdering og den kan måske være bonert for dig.

Vi har det faktisk meget sjovt herinde, så jeg håber at du vil bidrage og have det sjovt med os. Men damer og bajere tager vi sammen i den fysiske verden - og ikke som en del af nordens mest seriøse aktie debat



25/4 2009 20:02 mikkybkk 08821



Jeg føler meg ranet! Nå har du ribbet profilen med interessene mine også! Blir ingen fornuftige innlegg fra meg med det første. Her skal "strikkeklubben" først vise hva de duger til.

Så får vi heller se hva det blir til etterhvert :)



25/4 2009 20:09 08822



Hej Mikky, Den er jeg med på Jeg vil anstrenge mig så !



26/4 2009 21:48 Jøss! 08960



Jasså, det er her dere er?




;−)



25/4 2009 19:34 CHjort 08816



Natural Gas Is Ready to Rally

By Jeff Clark, Editor, Growth Stock Wire

Natural gas prices have been in a freefall for months and are inching closer to historic lows. In fact, prices are so depressed that many drilling companies will be forced out of business if prices don't rebound soon.
This is just one of the reasons Jeff Clark -- editor of Growth Stock Wire -- believes now is the time for investors to make a play on natural gas.
There is no shortage of natural gas bears in the investment community. Natural gas prices have been falling for months and so far bearish bets have paid off.

But if they're smart, the bears will take their profits now and hibernate for the rest of the year. Natural gas has bottomed and is ready to rally - big time.

Of course, the bears will argue otherwise. But they're wrong... They're letting logic cloud their thinking and it's blinding them to the opportunity in front of them.

Logic says there is a glut of natural gas in the market. Logic dictates the oversupply of natural gas should pressure prices lower until the forces of supply and demand deal with the glut. And logic is correct.

What the bears are missing here, though, is the market already knows this. The market knows there's a glut. The market knows natural gas prices have to move lower to correct the supply-and-demand imbalance. And the market has already responded.

Last week, natural gas prices dropped as low as $3.50 per million British thermal units (BTUs). That's as low as prices have been in nearly seven years. In fact, $3.50 is widely regarded as the "shut in" price for natural gas. That's the price at which natural gas drillers are better off closing down the well than continuing because it costs more to extract the gas than what the drillers can sell it for.
In other words, natural gas cannot fall much below $3.50 before drillers start shutting wells. Once that happens, the forces of supply and demand start going the other way. And the market knows this...

Which is why natural gas bounced off of the $3.50 price level and is now trading at $3.86. The market has already discounted the natural gas supply glut. It started discounting it in the fourth quarter last year when, for the first time in a decade, natural gas prices fell during the last three months of the year.

Now the market is ready to start discounting a drawdown in natural gas supplies. The drawdown won't happen immediately. Heck, it may not happen for several more months. But the market is a discounting mechanism. Prices will start to increase well before the fundamental factors support such a move.

We should soon see natural gas prices begin to trade more in line with their historic relationship with oil.

As you can tell from the following chart, it now takes roughly 15 million BTUs of natural gas to buy one barrel of oil...

Historically, this ratio has trended around 10. In fact, for most of the past decade, the ratio has been closer to eight.

The current 15-to-1 ratio is the most extreme reading of the past 20 years. This means one of two things has to be true: Either oil is too expensive or natural gas is too cheap.

If oil is too expensive, then oil prices will fall while natural gas holds steady. If natural gas is too cheap, then there's the potential for a huge rally in the works.

Either way, the downside to buying natural gas right here is limited and the upside is huge.

Best regards and good trading,

-- Jeff Clark

Editor's note: Veteran options trader Jeff Clark keeps tabs on the market's best trading opportunities in Growth Stock Wire, a free daily e-letter. To get Jeff's guide to options, click here.



26/4 2009 23:49 mikkybkk 08969



Blir nok litt tid til før vi ser forbedringer. Nyheter fra Chesapeake:

Chesapeake decides to slow pace

Natural gas producer Chesapeake Energy has shut in another 200 million cubic feet per day of US natural gas production and slowed the pace of its development work in shale plays due to continued low wellhead prices.

The move is in addition to its early March announcement curtailing 200 MMcfd of production, bringing the company's total shut-in volumes to 400 MMcf/d—or about 13% of its current gross operated natural gas production capacity.

The main wells that have been curtailed are in the Mid-Continent and Texas Barnett shale regions.

"Our analysis indicates that the incremental returns for deferring revenue to future periods are very attractive, and may in fact become exceptional once demand recovers," said Chesapeake chief executive Aubrey McClendon.

The company plans to limit production from most of its newly-completed wells in the Barnett and Fayetteville shales to 2 MMcfd and in the Marcellus and Haynesville shalesto ?5 and 10 MMcfd, respectively, in addition to the curtailment.

Chesapeake is betting that lower activity levels and smaller adds to natural gas storage before this year's winter season will buoy prices and "rebalance" the nation's natural gas markets. The move was welcomed by Wall Street, which sent the company's stock higher after hearing the company's plans.

"Considering the current low natural gas prices and wide differentials in those regions, we believe this is the right economic decision," said RBC bank in a research note.

"We do not expect many other operators to follow at this time, but as inventories continue to build toward record-high storage levels, significant industry-forced shut-ins could occur," the bank added.

http://www.upstreamonline.com/hardcopy/news/article176715.ece



27/4 2009 11:15 mossing 08989




He, endelig kom jeg inn.

Ellers en treg start i dag. En god dag til dere alle



27/4 2009 11:52 Hegu 08995



Hej Mossing,

Det var godt det lykkedes for dig. Så godt dine skriverier på Hegnar, men forstod ikke rigtigt dit problem.

Som du kan se, så er vi mange som anser den lave gaspris for at være årsagen til det nuværende lave kursniveau for NEC.

Med venlig hilsen

Hegu



TRÅDOVERSIGT

8661 NEC.
24/4 10:52 mossing 1













8786 Heisann :)..
25/4 14:29 mikkybkk 0

8787 Velkommen til PI ..
25/4 14:30 faurschou 0