Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Fingerprint Cards


86786 Helge Larsen/PI-redaktør 15/9 2020 16:52
Oversigt

Trend: Kort og mellemlangt sigt - Sidelæns interval

Trend: Lang sigt - Ned

Aktuel pris: 19,85 SEK

Kort og mellemlangt sigt:

Aktien har på kort og mellemlangt sigt bevæget sig i et interval siden september 2017 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig i en kurspris med top og modstandsniveau i 27 SEK, og med bund og støtteniveau i 5 SEK.

Lang sigt:

På lang sigt har aktien været i nedtrend. Denne nedtrenden begyndte i december 2015, hvor aktie lå i en kurspris i 136 SEK. Herfra faldt aktien og fortsatte med at gøre det frem til april 2018. Her endte aktien i en kurspris i 5 kroner. Siden da og frem til i dag har aktien bevæget sig i det føromtalte sidelænsinterval, med top og modstandsniveau i 27 SEK, og med bund og støtteniveau i 5 SEK. I dag kan aktien handles til 19,85 SEK.

Opadgående retning:

På kort og mellemlangt sigt bevæger aktien sig i et sidelænsinterval, med første top og modstandsniveau i kurspris 27 SEK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, kan aktien søge videre op mod næste top og modstandsniveau i kurspris 41 SEK. Bliver dette niveau ligeledes brudt, vil aktien have brudt ud af sit sidelænsinterval, og dermed bekræfte at trenden på lang sigt vender fra nedadgående til opadgående. Her kan target være helt oppe i gamle kurstoppe, fra henholdsvis august 2016 i kurspris 116 SEK, og november 2015 i kurspris 136 SEK, som aktien potentielt kan søge op imod.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved intervallets bund i 5 SEK. Brud herunder oppefra og ned, vil være alarmerende for aktien og samtidig en ny all time low.

Afgørende bunde og støtteniveauer: 5 SEK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer: 27 SEK, 41 SEK, 116 SEK og 136 SEK.

De tekniske indikatorer bevæger sig i opadgående retning på daggrafen. Til gengæld bevæger de tekniske indikatorer på både uge og månedsgrafen i sidelænsinterval.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam

Fingerprint cards, FING B.ST
15/9 2020 17:12 B.Andersen 386787Det har været tydeligt at shortere kender det sidelænsinterval aktien befinder sig. Her har de i meget lang tid holdt aktien i et jerngreb og boltret sig lystigt på dag- og ugebasis. Hver gang aktien i de senere år har bevæget sig over kurs 20-23 har de banket den ned igen.
Det har godt nok været en træls omgang at være vidne til. :-(15/9 2020 17:28 B.Andersen 486788Handelsmønstrene i aktien har set meget underlige og mistænkelige ud i flere år.
Jeg tror desværre, at der skal meget store ordrer på betalingskort til samt brud af de tekniske modstande i 27 og 41 før shorterne i stedet bliver longs. Deres yndlings legeplads forlader de nok ikke uden videre.15/9 2020 18:18 Esset 786793Det er umuligt at vide, et er sikkert shorterne har tjent formuer via deres dygtige handelsmønstre.
Min mavefornemmelse siger at det er ved at være tid til at beholde, man må sige at det er dygtige og koldblodige tradere der har kunnet tilbagekøbe ca, 15 millioner aktier uden at kursen er steget nævneværdig. Har lige nu masser af fpc. og beholder denne gang til min. 50, afhængig af hvad der kommer af nyheder. good luck til fpc ejere,15/9 2020 18:28 vestasfan 786796Selskabet har været i gang med en turn around siden 2017/18. FPC blev brutalt kørt over af konkurrenter, ikke fra USA, men fra Kina. Her er patenter og spilleregler omkring IP., m.m. ikke en glose man kan finde på mandarin. Kort fortalt var man så meget på beatet, at Jørgen Lantto, (nu fyret CEO), ikke ville koncentrerer forretningen omkring Tier 2 og 3 - men tier 1. Det var kun de stores storsællerter som var interessante, Samsung Huawei, Xiaomi osv. Man kom desværre til at spille anden violin i et eksplosivt marked, hvor Apple og Samsung diktererde trenden. Goodix overhalede FPC indenom og Lantto blev fyret. Christian Fredriksson kom til. Han er innovativ og målrettet omkring særlig udvikling og morgendagens trend. Derfor besluttede han relativt tidligt at FPC skal have flere ben at stå på. Han opkøbte en Iris teknologi, og orienterede sig mod andre markeder. Her kan nævnes automobiler, hvor "bilen kender dig personligt" bliver fremtiden. Et samarbejde med Gentex skal bane vejen for denne industri. Tanken er, når man sætter sig ind i sit køretøj, skal sæderne, radiokanalerne, alt i bilen tilpasses dig som bilist. Det skal bla ske via bakspejlet, hvor din iris skal indstille funktionerne straks, (1). Ultralyd er et andet ben som selskabet arbejder intenst med. Her skal hele skærmen være dedikeret til adgang via dit fingeraftryk, og ikke blot som i dag, hvor det med den såkaldte optiske skærm, hvor aftrykket er dedikeret til et bestemt område på skærmen. Kronen på værket bliver de biometriske betalingskort, som både Visa og Mastercard har certificeret nu. Prisen på kortet har været genstand for megen opmærksomhed, men nu virker det som om at man har ramt et leje, hvor bankerne er villige til at betale for den ekstra sikkerhed som kortet giver forbrugeren. ca. 10 dollar alt alt. Her har FPC formået at få deres T-shape ned på en pris under tre dollar, (4), en helt utrolig bedrift, hvor prisen for bare et år siden var ti dollar plus. Flere franske banker har tilkendegivet, at deres premium kunder vil få kortet tilbudt allerede til oktober. herefter vil resten af kunderne lagsom få det udrullet, hvis bankerne forbliver tilfredse. 21 pilot projekter, (3), har nu kørt i et par år, og alt er klart til kunderne. P.t er det blot Cornercard i Schweiz som har det tilbudt til få guldkunder i dag, (2).
1;

2; https://www.cornercard.ch/de/tntlandingpages/biometric/

3; https://www.fingerprints.com/solutions/payments/

4; https://www.fingerprints.com/2020/09/04/fingerprint-c..

.. Det er i sandhed tidspunktet for et comeback nu til selskabet, særlig med Covid-19 og et minimum af berøring på terminaler m.m. i det offentlige rum.

PS. har aktier i selskabet.15/9 2020 18:24 Esset 286795Ja, enten går det op ellers går den ned og måske sidelæns.
Er det købsanbefaling hvis den kommer over 27? eller?
Hvad kan analysen bruges til?15/9 2020 20:22 B.Andersen 386801Esset...Det er "no bullshit" analyse af trenden i aktien med støttepunkter og modstande. Ikke så megen hokus pokus der. Tak for det til Rida.

Et utal af markedsdeltagere - professionelle såvel som amatører - bruger en sådan type TA som hovedværktøj eller støtteværktøj i deres investeringsstrategier.

I dette tilfælde med Fingerprint Cards indikerer den tekniske analyse, at et brud på kurs 27 nedefra kan betyde yderligere opgang. Brud på kurs 41 nedefra indikerer, at aktien kan gå i langsigtet uptrend.15/9 2020 21:02 Esset 186802tak, Andersen20/9 2020 09:00 B.Andersen 086867Er det nu man skal tage gevinsten i Fingerprint?

https://www.proinvestor.com/investornyt/667005/teknis..20/9 2020 11:54 vestasfan 286871Hmm., spørg Lau Svenssen, om han skulle tage sin gevinst i Genmab i kurs 45 i tidernes morgen? Var det 9 millioner kroner han foreløbig har misset? Dette er begyndelsen, kort marked mangler et alternativ til kontaktløse kort, bla pga sikkerhed og covid 19. Det er den perfekte storm for biometri marked.28/9 2020 10:09 faurschou 187121Jeg tror vi skal tegne et bubble chart over fing. Forventningerne drev aktien alt for højt, men efter et kraftigt fald vil der måske fremkomme den langsigtede stigning, der lå som potentiale i en aktie med ny og førende teknologi.
/faur

Fingerprint cards, FING B.ST
TRÅDOVERSIGT