Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Bavarian Nordic


86818 Helge Larsen/PI-redaktør 17/9 2020 06:45
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op

Trend: Lang sigt - Sidelæns-interval

Aktuel pris: 202 kroner

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt været stigende siden marts 2020 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurspris 103 kroner og med top og modstandsniveau i kurs 225 kroner.

Lang sigt:

På lang sigt har aktien bevæget sit i et sidelæns-interval med top og modstandsniveau i kurs 232 kroner fra d. 2. Oktober 2017 og bund og støtteniveau i kurs 93 kroner fra d. 17.December 2018. Aktien var nyligt tæt på at teste den før omtalte top og modstandsniveau i kurs 232 kroner. Her nåede aktien en kurs i 225 kroner. Dette gjorde aktien d. 31. august 2020. Den 16. september handles aktien til kurs 202 kroner.

Opadgående retning:

På lang sigt er aktien tæt på at fuldende en bundformation der begyndte den 2.Oktober 2017 i kurs 232 kroner. Dernæst faldt aktien ned til en kurs 93kroner. Dette gjorde aktien den 17. December 2018. Siden da har aktien været i en stigende kurs med en enkelt korrektion på vejen. For at aktien kan fuldende den før omtalte bundformations skal top og modstandsniveau i kurs 232 kroner brydes nedefra og op. Dette vil være et stærkt købssignal. Dette kan give en mulighed for et target oppe i gammel top og modstandsniveau i kurs 350 kroner.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien nede ved bund og støtteniveau i kurs 176 kroner.Dernæst i henholdvis bund og støtteniveau i kurs 103 kronero g kurs 93 kroner. Brud herunder oppefra og ned vil bekræfte at aktien har brudt ud af det før omtalte langsigtede sidelæns-interval og vil dermed bevæge sig i en nedadgående trend.

Afgørende bunde og støtteniveauer: 176 kroner, 103 kroner og 93kroner.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

225 kroner, 232 kroner og 350kroner. De tekniske indikatorer bevæger sig i et sidelæns interval på dagsgrafen.

Tilgengæld ser de tekniske indikatorer på uge og månedsgrafen kursstærke ud, med både RSI og MACD i opadgående retning.


Rida Abu-Shuma/ProInvestors Analyseteam

BAVA.CO
17/9 2020 10:00 Match 686820Hej Helge

Endnu en gang mange tak fordi du vil dele værdifuld viden med os andre.

Jeg har fulgt Bavarian Nordic over en årrække, og især de bratte kursfald kan let gøre en investor mør. Men jeg har også lært, - dyrekøbt - at det gælder om at tro på sin egen fornemmelse, som i høj grad er baseret på facts og udmeldinger fra både BN og deres "kunder". (BARDA)

Jeg tror, at TA nok er lidt mere kompliceret at basere sin investering på, når det drejer sig om en biotek-virksomhed. BN har lige nu gang i en række projekter, bl.a. i samarbejde med "tunge" partnere, og her er fiasko/succes ikke udelukket. Med store konsekvenser til følge for børskursen og investorerne.

På Covid19 området forventer jeg udmelding her ultimo september/primo oktober fra AdaptVac konsortiet. Positive udmeldinger og egentlig produktion af en vaccine vil få enorm betydning for både AdaptVac og Bavarian Nordic.

Men din Tekniske Analyse er et særdeles godt værktøj til at vurdere evt. køb/salg i aktien, og den viden er jeg meget glad for at få fra dig!17/9 2020 11:52 Helge Larsen/PI-redaktør 886822Hej Match, Det er ikke min tekniske analyse. Den slags laver jeg ikke selv. Jeg arbejder kun med fundamentale analyser.

Til tekniske analyser har jeg Rida Abu-Shuma på mit Analyseteam. Herudover har jeg også Hans-Henrik Nielsen tilknyttet.

Rida har tidligere været været tilknyttet Minagro ( https://minagro.dk/ )og Peter Arendt, hvor han har arbejdet med analyser og trading på børsmarkederne. Han har desuden arbejdet som trader i bla. Dubai.

Han har en bachelor i økonomi og arabisk sprog, samt en Cand Negot fra Sydansk Universitet i Odense.

Rida laver primært avancerede analyser med en lang tidshorisont. Til distribution på ProInvestor.com har jeg ønsket at han hovedsagligt fokuserer på trenden i aktierne. Det kan vi stort set alle bruge til noget nyttigt i relation til køb og salg.17/9 2020 12:55 Match 386823Ok :−) Så tak til Rida!TRÅDOVERSIGT