Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Ambu


86863 Helge Larsen/PI-redaktør 19/9 2020 18:07
Oversigt

Trend: Kort sigt - Nedtrend:

Lang sigt -Sidelænsinterval

Aktuel pris: 165 kr.

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i nedtrend siden april 2020 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 241 kr. og fortsat sin foreløbige kortsigtede nedtrend, der forsat er intakt. I dag handles aktien til kurs 165 kr.

Lang sigt:

På lang sigt har aktien bevæget sig i et sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i august 2018 og er fortsat intakt i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 279 kr. og med bund og støtteniveau i kurs 85 kr.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 241 kr. Bliver dette niveau brudt nedefra og op vil aktien have fuldendt en skulder-hoved-skulder formation og dermed frembringe et købssignal. S-H-S formationen har bund og støtteniveau i kurs 85 kr. og top og modstandsniveau i kurs 241 kr. Denne S-H-Sformation kan indikere en mulighed for at have target oppe i kurs 400 kr., der også vil være ny all time high.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund i kurs 107 kr. Brydes dette niveau oppefra og ned, vil aktien forsøge at søge støtte ved næste bund og støtteniveau i kurs 85 kr. Yderligere brud herunder vil bekræfte, at aktien har brudt ud sit lang sigtede sidelænsinterval og vil dermed være i nedtrend.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

107 kr. og 85kr.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

241 kr. og 279 kr.

De tekniske indikatorer bevæger sig i nedadgående retning på dag og ugegrafen med lavere bunde og toppe, samt faldende momentum. Til gengæld ser de tekniske indikatorer på månedsgrafen kursstærke ud, hvilket indikerer, at aktien på lang sigt vil forsøge at søge opad.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam

AMBU B.CO
TRÅDOVERSIGT