Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

For biotektosser


87389 Makingmoney 7/10 2020 14:03
Oversigt

Jeg vil indlede med at sige at er du ikke til risiko, ja så skal du ikke spilde tid med at læse dette. Jeg er selv til høj risiko, det er jo der de store gevinster ligger. Her er biotek et rigtigt godt sted at lede efter skjulte, om end potentielle, værdier. Jeg har investeret siden 2001, og det er i biotek jeg har tabt og vundet mest.

Man skal jo ikke bare springe på det første det bedste tip man får, men især her gøre sin DD. Der er en myriade af selskaber rundt om, jeg kigger dog især på amerikanske. Hvad er det så jeg ser på inden jeg kaster penge i en case.

1. Først kigger jeg på deres pipeline. Hvor mange "skud" har de i bøssen, hvor langt er de i udviklingen, har de kun et stof i deres platform. Hvilke indikationer går de efter. Enten skal der være et stort behov, eller også skal det være i sjældne sygdomme, begge for at sikre mig at en god indtjening er mulig hvis de lykkedes. Når jeg er så langt forsøger jeg at sætte mig ind i indikationerne, altså at finde ud af hvad sygdommen går ud på, hvad der sker i kroppen, og hvad medicinen prøver at ændre. Det ER ofte meget langhåret, man kan derfor ikke altid læne sig op af W. Buffet`s måde: Hvis jeg ikke forstår det investerer jeg ikke. Jeg investerer til tider selvom jeg ikke forstår det. Dette dog kun efter at have læst så meget at jeg synes det der skrives lyder fornuftigt. Dette både fra selvskabet selv (oftest positive J), og fra kritiske kilder. Jeg ser også på kursgrafen, hvad har den historiske højeste/laveste kurs været. Ved store udsving undersøger jeg grunden. Har de f. eks ikke opfyldt fase X kriterier, men er alligevel fortsat med stoffet. Det kan forekomme at et stof er godkendt i EU, men ikke i USA. Det giver jo penge i kassen, men betyder ikke nødvendig vis at det også bliver det i USA. Patenter er vigtige, her er jeg en dårlig investor. Hvis jeg ikke støder på det i materialet, ja så stoler jeg på at de er professionelle nok til at beskytte deres sager ordentligt.

2. Så kigger jeg på økonomien. Har de gæld, hvor langt tid rækker kassebeholdningen/kreditter p.t i forhold til igangværende forsøg. Man skal altid regne med emissioner. Her vil jeg også se på om ledelsen selv har aktier, og hvor mange. FDA udsteder vouchers til selvskaber som har en lovende kandidat. Disse giver hurtigere behandlingstid, men kan også sælges. I begge ligger stor værdi, som man skal medtage i "regnestykket".

3. Når man står med en pose penge er det jo med at investerer dem hvor der er størst afkast. Da risikoen i biotek er så stor kan man lige så godt smide dem i de cases hvor kursmålet er højest. Dette holdt op mod de samlede oplysninger, og dermed det samlede risikobillede. Groft trukket op: Hvis der er to interessante emner, som begge afslutter fase 3 i indeværende kvartal, ja så vælger jeg den med det højeste kursmål, idet jeg er rigeligt diversificeret i forvejen. Kursmål er på ingen måde eksakt videnskab, det ved jeg. Der ligger dog mindst en analyse til grund for det, hvis flere, ja så et gennemsnit. På Yahoo Finance er der næste altid opgivet 12 måneders kursmål, samt hvis det er et gennemsnit, så også højeste og laveste.



Vær opmærksom på at nogen af selskaberne i vedhæftede har produkter på markedet, og ikke alle er rene biotek. Jeg har alle i min portefølje, i det jeg ser gode afkastmuligheder indenfor de næste 12 måneder. Mine favoritter er: SNGX, AVXL og CATB

VH
MM
xlsxBio.xlsx



7/10 2020 14:42 exitnu 287393



Tak for skriv og datablad :−)



7/10 2020 14:57 Makingmoney 487394



Exitnu. Tjek lige soligenix. 2 fase 3 OG en i mine øjne totalt overset vaccine platform. De har testet i covid, med mega gode resultater. De er dog tidligt i forløbet, men en stor truffet kan det blive, ikke mindst hvis de finder en partner med noget at " blande i".



8/10 2020 12:00 exitnu 187428



Har kigget lidt, men pt. har jeg lagt rigtigt mange æg i Zealand-kurven at det nok kommer til at vente til 2021 før jeg spreder mine investeringer mere. Men igen tak for god inspiration.



12/12 2020 09:51 Makingmoney 289201



Biotektosser/Soligenix
I går købte ledelsen op i aktien, et meget stærkt signal at sende, nu her lige før vi får fase 3 resultater fra OM.
CMO 40000 stk, CFO 40000 stk, CEO 60000 stk, CSO 70000 stk. Alle aktier er købt til markedsvilkår, i 2,34.

Spændende. Ved gode resultater forventer jeg at den manglende indprisning af godkendelsen i CTCL vil komme oveni stigningen.

VH
MM



9/10 2020 03:15 Kyed01 187455



Takker for indlægget MM, jeg ligger også meget tungt lastet i Biotec
Jeg bruger TipsRanks som primære søge "maskine" men de dækker kun US selskaber.
Her på ProInvestor kommer der også tit guldkorn:Jeg have netop solgt mine Hansa Bio aktier med lille gevinst men så kom der et langt indlæg her og jeg købte Hansa igen baseret på det indlæg. Godt jeg gjorde det, har et plus på over 80% nu.
Har også AVXL (meget tungt lastet, stor risiko men gevinsten kan blive enorm hvis det de har gang i lykkes).
SRNE er jeg også tungt lastet i, de har mange ting kørende, udover Covid.



12/10 2020 14:03 rasmusdus 087529



Hej Kyed - Kan du sige lidt mere om AVXL og hvorfor du er så tungt lastet i den?



13/10 2020 06:48 Kyed01 287546



Hej rasmusdus,

De er førende indenfor Alzheimer og Parkinsons + Rett syndrom.
Du kan se firmaet her:

https://www.anavex.com/

Hvis de kommer igennem med det de arbejder på snakker vi om milliarder af $.
Husk på at Bio-tek er risikabelt og det er ikke en anbefaling og på engen risiko.

Det var skribent Tasso1 der ledende mig på sporet, han har lavet en meget meget lang tråd om AVXL som du boer læse.



11/11 2020 09:18 Makingmoney 288394



Biotektosser update

Måske er nogen af jer gået ind i en af aktierne fra min liste, eller overvejer det. Her lige lidt om hvad der er sket siden mit indlæg. Jeg vil kun omtale dem som er kommet med nyheder af betydning.

Anavex springer jeg over, idet der kører en tråd kun om den, med vidende Tasso som primus motor.

CATB. Catabasis floppede i sit fase 3 i Duchenne. Som jeg skrev har de en meget tynd pipeline, så den har jeg solgt med et tab på 80%. Her er kunne planen så være at finde andre aktier som har gang i den indikation. Der er et stor potentiale for dem som rammer rigtigt.

BDSI. Alt kører som planlagt, de har penge i kassen. Ja de har endda så mange at de nu vil købe aktier tilbage. Det har jeg faktisk aldrig oplevet i en US aktie. Denne aktie vil bare stige stille og roligt er min vurdering.

https://finance.yahoo.com/news/biodelivery-sciences-announces-25-million-223100027.html

BioDelivery Sciences Announces $25 Million Share Repurchase Program
RALEIGH, N.C., Nov. 04, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- BioDelivery Sciences International, Inc. (NASDAQ: BDSI), a rapidly growing specialty pharmaceutical company dedicated to patients living with ...
finance.yahoo.com

SNGX. Firmaet kom for ikke længe siden med gode nyheder fra fase 3 i CTCL. De er ved at klargøre New Drug Application til FDA, samt finde en partner til medicinen.
De bruger meget partner modellen som strategi, hvorfor det kan tage længere tid for deres successer at ramme markedet. Aktien reagerede ikke meget på den gode nyhed, måske fordi markedet afventer resultaterne fra fase 3 i Oral Mucositis. Jeg ser stadig deres vaccine platform som en uopdaget diamant. Dette program kommer dog ikke videre uden penge udefra.

https://finance.yahoo.com/news/sngx-cycle-3-data-sgx301-094000376.html

SNGX: Cycle 3 Data for SGX301 Phase 3 Trial in CTCL Shows Continued Positive Effects...
The important takeaways for investors are that SGX301 is a safe and well tolerated CTCL treatment that shows positive effects in a relatively short period of time and has increasing efficacy with ...
finance.yahoo.com

ARAV. Kom med denne gode nyhed i forgårs. De får penge i kassen her og nu, samt milestones. Partner overtager alle udviklingsomkostninger, selvom de beholder rettighederne
i resten af verden, herunder det største marked USA. Denne slags aftaler er i mine øjne af det gode, i biotek skal der altid skaffes penge.

https://finance.yahoo.com/news/aravive-3d-medicines-announce-strategic-120000053.html

Aravive and 3D Medicines Announce Strategic Collaboration to Develop and Commercialize AVB-500 in Greater China
AVB-500 is an ultra-high affinity decoy protein that targets the GAS6-AXL signaling pathway associated with tumor cell growth. Aravive successfully completed a Phase 1b trial of AVB-500 in ...
finance.yahoo.com


FPRX. De kom efter luk igår med denne nyhed, som i eftermarkedet har givet en stigning på 350% under stor omsætning. Det er et fase 2 som nu er afsluttet
men fortsætter de gode takter i fase 3 er der åbnet for et kæmpe marked i andre kræftformer.

https://finance.yahoo.com/news/zai-lab-partner-five-prime-000000408.html

Zai Lab Partner Five Prime Therapeutics Announces Bemarituzumab Plus Chemotherapy Demonstrates Significant Progression-Free and Overall Survival Benefit Compared to Placebo Plus Chemotherapy in Front-Line Advanced Gastric or Gastroesophageal Junction Cancer
* All three efficacy endpoints in the global Phase 2 FIGHT trial met pre-specified statistical significance • Median progression-free survival (PFS) improved from 7.4 months in the placebo arm ...
finance.yahoo.com

VH
MM



11/11 2020 09:57 Thorkild01 188402



Mht. Duchenne kandidat. Det er mit indtryk at det selskab, der har stærkest fokus på DMD og er tættest på en godkendelse er Sarepta (SRPT). En anden kandidat (som jeg selv har) er Capricor (CAPR).



11/11 2020 18:24 Makingmoney 088414



2/3 dele FPRX byttet ud med CAPR (tak for tip), CWBR og GHTX. Sarepta er langt fremme, flere skud i bøssen, men der er lang vej ned hvis det fejler. Derfor valgte jeg CAPR



11/11 2020 19:14 Thorkild01 088416



Hej MM.

Idag er der en henvisning til et nyt interview med CAPR's CEO til magasinet Lifeextension. (se link)

Sådanne interviews lyder jo altid helt fantastiske og skal derfor nok også tages med alle mulige forbehold. Jeg har dog selv bemærket, at der blandt DMD patient familier er meget store forventninger til deres HOPE studier. Men, men, .... :)

https://www.lifeextension.com/magazine/2020/11/treating-degenerative-diseases-with-cell-regenerating-exosomes



13/11 2020 08:47 Makingmoney 088476



Thorkild1
Her link til update fra dem: http://irdirect.net/prviewer/release_only/id/4528616

I linket læser jeg følgende afsnit:
The Company continues the development of our late-stage clinical asset, CAP-1002, for the treatment of advanced stages of DMD, and is currently in discussions with potential partners for this program. The FDA has continued to encourage us to conduct a Phase III study, however at this time, Capricor continues to work with FDA to explore alternative pathways forward.

Måske er der mulighed for at de kan springe fase 3 over. Chancen er nok mindre, men den er der dog. Min tolkning: Hvis FDA godtager de foreliggende resulater som gode nok, ja så mangler de kun en partner. Nå, vi må se

God weekend
MM



16/11 2020 15:13 Thorkild01 088652



Hej MM.
Jeg ved, du ligesom jeg selv har satset lidt på selskaber, der har fokus på at udvikle behandling af sjældne sygdomme. RETT, DMD og ALS, etc.

Mht. ALS skulle du prøve at tage et kig på BCLI. De kommer med resultater af et større fase 3 double blind forsøg med 200 patienter sidst i november.

Skal man tolke selskabets seneste forretningsaktiviteter (indgåelse af produktionsaftale med partner etc.) så tyder det på, at selskabet selv tror på gode resultater. Men vi ved jo også at den slags forsøg også bliver en skuffelse. Det er IKKE en anbefaling. Disclaimer. Jeg har selv aktien sammen med AKRO, AVXL, CAPR, AUPH og SRNE.



17/11 2020 15:24 Thorkild01 088694



Det er desværre den slags forsøgsresultater, man må kalkulere med, når man investerer i biotech selskaber. Kursen bliver helt sikkert mere end halveret i dag. Måske -75% :(

https://finance.yahoo.com/news/brainstorm-announces-topline-results-nurown-123000373.html



TRÅDOVERSIGT