Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hansen& Larsen om VIX-niveau: Trussel eller mulighed


87603 Helge Larsen/PI-redaktør 15/10 2020 07:09
2
Oversigt

Hansen&Larsen ser i afsnit 35 af Investeringnspodcasten på VIX-indekset, der måler den underliggende risikofornemmelse hos investorerne. Lige nu ligger VIX-indekset højere end normalt, men hvad betyder det? Og skal investorerne være nervøse for det? Aktiemarkederne buldrer frem med nye indeksrekorder, men ser man på enkeltaktie-niveau, så er volatiliteten og de store kursbevægelser fortsat hverdagskost.

Flere store amerikanske selskaber har leveret 3. kvartalsregnskaber. Hvordan klarer de sig? Og kan de overraske positivt? Forskellen på Wall Street og Main Street bliver især stor her. De danske selskaber har i mindre omfang også leveret fine resultater på trods af covis-19. Senest er det GN Store Nord, Novo Nordisk, DSV og Mærsk, der har leveret opjusteringer for året.

Eksterne faktorer som hjælpepakker fra centralbankerne eller finansministre er også oppe og vende hos flere investorer. Og så nærmer vi os deadline for Brexit - vil det være med til at påvirke VIX-niveauet?

Indeksering:
02:05 - 09:55 om VIX-indekset
09:55 - 14:28 om amerikanske regnskaber
14:28 - 19:10 om danske opjusteringer
19:10 - 25:11 om hjælpepakker og Brexit

Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify, iTunes- eller der hvor du lytter til podcasts.
TRÅDOVERSIGT