Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DS Norden - en stærk case


88177 DjengisCash 5/11 2020 11:45
Oversigt

Var vist lidt heldig, at få bundfisket en stor portion DS Norden i kurs 88,8 for en god uges tid siden.

Regnskabet i forgårs bød på pæn indtjening og en opjustering for helåret, hvad markedet belønner pænt.

Men aktien er stadig fundamentalt billig, da markedet vist allerede ser olieforbrug - og dermed olietransport - som et overstået kapitel, men olie bliver der behov for mange år endnu og der vil til stadighed være behov for olie til backupløsninger til sol og vindenergi. Tørlast-transport af kul forsvinder heller ikke lige med det samme.

Casen i DS Norden er kort fortalt, at skibsværdierne er nedskrevet til stort set scrap. Investeringer i ny tonnage vil være beskeden med henvisning til "den grønne omstilling". Så der er stor chance for et kommende marked med særdeles attraktive fragtrater til de tilbageværende skibe.

Mit kursmål er 200 på to års sigt.

Spring på før skibet er sejlet.



6/11 2020 09:40 NyNovice 188218



Helt enig og samtidig med at de har været hårde til at afskrive på skibene, kan man efter forsat købe aktien til en bogført værdi pr. aktie på 148,5.

Men det er og bliver nok aldrig en hurtigløber på børsen i og med de har forholdsvis lange kontrakter, modsat andre i branchen.

Disclaimer: Jeg har aktien og overvejer at købe flere.



TRÅDOVERSIGT