Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Forsikringsselskaber forretningsmodel (investeringsresultat)


88356 GreenTea 10/11 2020 00:00
0
Oversigt

Er det muligt et følge med i hvordan de enkelte forsikringsselskaber er investeret. Som jeg forstår det placerer det en god portion af deres kapital/buffer/cashflow i fx aktier hvorfor investeringsresultatet udgør en stor del af regnskabet (Tryg, Topdanmark osv.)

Er det rimeligt ligefrem at opfatte dem som en en slags virksomhed som både har stabil cashflow men som også indirekte følger aktiemarkedet grundet deres investering? Og nogle som kan vurdere hvor meget deres aktiekurs og regnskaber følger aktieudviklingen (eller er de spred i mange asset klasser fx med aktier kun en lille del)15/11 2020 21:18 bgadk 188624Jeg tror de fleste forsikringsselskaber har hovedparten af deres formue placeret i obligationer og andre sikre investeringer. De er underlagt ret skrappe Basel3 krav, så de kan ikke tillade sig at spekulere med de penge de har stående som forudbetalt præmie.

Noget andet er langsigtede opsparingsprodukter såsom pensionsopsparing, hvor risikoen kan lægges over på kunden.17/11 2020 11:10 GreenTea 088688Tak for svar :)TRÅDOVERSIGT