Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Boliga - et godt tilbud lige nu


88703 Match 18/11 2020 11:07
3
Oversigt

Tirsdag meddelte dagbladet Børsen, at en række mindretalsaktionærer i Boliga havde anklaget en række majoritetsaktionærer for at hemmeligholde - efter påstanden - interne ejeraftaler.

Jeg har haft kontakt til Boliga's CEO for at høre, om søgsmålet har/får konsekvenser for driften af Boliga, og han har meddelt, at det ikke vedrører driften af Boliga. Jeg har opfordret CEO/Boliga til at udsende en fondsbørsmeddelelse om sagen, idet kursen på Boliga-aktier er faldet drastisk ovenpå udmeldingerne.

Min overskrift på dette indlæg relaterer til den aktuelle kurs på Boliga-aktien, der pt. handles til mellem 9,10 og 9,50 kr. Det er en for lav kurs for et veldrevet selskab, som jeg vurderer det.

Boliga har ved aflæggelse af H1 regnskab opjusteret, de er ikke påvirkede af Covid19, de har igangsat et nyt interessant koncept vedrørende projektbyggeri, og jeg tænker, at der ligger en opjustering mere inden årsskiftet grundet den positive stemning på bolig- og lejeboligmarkedet.

Sluttelig skal jeg gøre opmærksom på, at man som investor altid selv skal tjekke en investeringsmulighed før man køber, og at jeg er aktionær i Boliga A/S.
21/11 2020 13:25 Match 188759Udsigt til stor gevinst?

Jvf. artiklen i dagbladet Børsen er der opstået en tvist om værdifastsættelsen af aktierne i Boliga. En række mindretalsaktionærer mener, at de burde have haft et tilbud på 16,50 kr. for deres aktier ved en evt. overdragelse.

Som jeg er orienteret, afgøres ankemålet i Sø & Handelsretten den 21/1 2021, og kan i givet fald - såfremt mindretalsaktionærerne får medhold - medføre en kursstigning på Boliga aktierne til omtalte 16,50 kr.

Jeg er selv af den overbevisning, at Boliga A/S er betydeligt mere værd end slutkursen i fredags på omkring 10 kr. Og det kunne være interessant at få at vide, hvorfor kursen faldt fra ca. 12 kr. til 9 kr. da mindretalsaktionærerne fik offentliggjort deres søgsmål i Børsen.

Jeg tænker, at fondsbørsen nok havde grebet ind, hvis der forelå en tendens i handlerne, der kunne pege mod manipulation, men det får (vi) mindre aktionærer næppe information om.

Jeg beholder mine Boliga aktier og afventer spændt afgørelsen i Sø & Handelsretten!TRÅDOVERSIGT