Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordea Markets' Covid-19 webinar - Vaccinen er på vej


88731 Stroka 19/11 2020 18:51
Oversigt

Nordea Markets' Covid-19 webinar - Vaccinen er på vej - hvad bliver effekterne på renter og valuta? 18. november, 2020

20/11 2020 10:40 Donlupo 488740Nok ikke den store effekt, fordi alle hele tiden er gået ud fra, at vi får vacciner indenfor 2021 eller starten af 2022. Og anvendelsen af vaccinerne vil komme gradvist over en lang periode, ligesom det vil tage tid at finde ud af, hvor ofte vaccinerne skal gentages, da vi endnu ikke ved, hvor længe immuniteten vil vare. Det er som om de fleste går ud fra at vi skal vaccineres én gang årligt; men det vides, at det nærmest beslægtede corona forkølelsesvirus (HCoV-OC43)kun gør os immune i omkring et halvt års tid. Og når jeg ser på diverse data, som foreløbig er tilgængelige (antistofundersøgelser i populationer over tid), indikerer de faktisk noget lignende for SARS HCoV-2. Men der er givetvis stor forskel på,hvor længe hvert individ er beskyttet. Det halve år er et gennemsnit.
Når jeg nævner det, er det fordi erkendelsen med tiden også vil kunne påvirke markederne. Men helt fint for dem som har aktier i vaccineproducerende selskaber, da det jo øger deres afsætning. Vi skulle dog helst ikke se så kort virkning, at vaccinerne slet ikke betaler sig at bruge.

Og meget andet vil nok i mellemtiden spille større rolle for udviklingen.TRÅDOVERSIGT