Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotek G1 Therapeutics


89089 Makingmoney 6/12 2020 12:39
Oversigt

GTHX har flere stoffer som kan hjælpe patienter som modtager chemo til et bedre og længere liv. P.t afventer de svar fra FDA på deres stof trilaciclib (lungekræft), som har en PDUFA dato senest 15/2. De har Priority review. Får de et ja er alt klar til at udrulle stoffet primo 2021. De har allerede en GOD aftale med B.I om salg af stoffet i USA og Puerto Rico: http://investor.g1therapeutics.com/news-releases/news.. De har også aftaler i Kina:http://investor.g1therapeutics.com/news-releases/news.. Et ja i denne indikation vil give et kæmpekursløft, ligesom det vil lette vejen for yderligere anvendelse i andre. De opstarter fase 3 i tyktarmskræft her i Q4. Dette vil sikkert også give et lille nøk op på kursen. Se deres pipeline her: https://www.g1therapeutics.com/science/pipeline/

CEO er yderst positiv, og forventer helt klart et ja fra FDA, se 21 min med ham her: https://wsw.com/webcast/evercore11/register.aspx?conf..

Samtidigt har en af de store hedgefonde købt stort ind for nyligt: https://finance.yahoo.com/news/billionaire-israel-eng..

En update fra 4/11 kan ses her, her ses f. eks også at der er penge nok i kassen til ca 2 år mere.
http://investor.g1therapeutics.com/news-releases/news..

Jeg har selv akkumuleret en del den sidste måned. Tag et kig på den, men husk at Biotek er højrisiko.

VH
MM10/12 2020 10:01 Makingmoney 089154G1 Therapeutics opfølgning/perspektivering

Hey derude
I går kom G1 med nedenstående gode nyhed fra resultater i TNBC, som er en af de kræftformer med dårligst udsigt til helbredelse. Her har G1 altså en stor mulighed for at komme igennem med endnu en medicin.http://investor.g1therapeutics.com/news-releases/news..

Dagen inden kom Greenwich Lifesciences (GLSI) med resultater fra deres fase 2B i "almindelig" brystkræft: https://finance.yahoo.com/quote/GLSI?p=GLSI Se lige hvad det gjorde for kursen. Deres resultater var godt nok flottere end G1`men alligevel. Se lige kursgrafen, de kom på Børsen i sept i ca 4,5 dollar.......

Husk på at G1 afventer afgørelse på deres PDUFA i.f.t Small Cell Lung Cancer, altså mulighed for en medicin (ikke kræftmedicin som sådan men en booster til chemo behandling) på markedet. Se indlæg herover.

Udover insider køb den sidste tid har også flere af de store akkumuleret aktier op til afgørelsen: https://theenterpriseleader.com/2020/12/08/sei-invest..

Jeg er overbevist om at G1 er en yderst god investering Risk/rewardmæssigt. Der er også flere skud i bøssen.

Jeg ejer selv aktier, dette er ikke en opfordring til køb.

VH
MMTRÅDOVERSIGT