Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

trade desk


89572 Esset 1/1 2021 10:22
Oversigt

Har siddet og læst lidt op på trade desk, er der nogen her der har erfaring med dem?
Er de pengene værd? Kunne godt bruge et værktøj ud over mavefornemmelser og input fra nettet. Måske forslag til andet godt.1/1 2021 13:12 navne 289576prøv at kig på markettimer.dk. Dem ville jeg vælge, men det er jo et spørgsmål om smag og behag.1/1 2021 18:07 TeamGarlic 789578Jeg har været abonnent hos Markettimer i mere end 1 år og er meget tilfreds. Det skyldes ikke mindst modellen, som du får fuld indsigt i. Den baseres på ugesignaler og køb/salg efter dagssignaler. Den er meget forståelig og lægger vægt på kapitalbevarelse og risikostyring.
Jeg bruger MarketTimers porteføljer. Der vil være gode muligheder for også at benytte værktøjerne til egne beslutninger. MarketTimer er til længere beholdninger og det har jeg aktivt søgt. Anbefales varmt.
Kender godt TradeDesk og Troels virker troværdig og dygtig.
Har tidligere været abonnent hos Aktieugebrevet, men strategien/modellen er ikke kendt og i mine øjne u-brugelig, da det efter mavefornemmelser. Har været meget dyrt for mig og ved fremsættelse af min kritik var der ingen respons.1/1 2021 21:33 Esset 089580tak har set lidt på det, og 3000.- nogenlunde det samme som trade desk.2/1 2021 07:07 Bernhardt 389581Jeg står også og skal vælge...
Nu har jeg fulgt Markettimer og Hans Henriks videoer Building Freedom.
Markettimer tager udgangspunkt i både FA og TA ligesom der inddrages makroøkonomiske parametre i analyserne.
Trade Desk sender løbende reklamemails - på mig øger det ikke troværdigheden.

Kunne man betale 1500 x 2 til Markettimer, så købte jeg abonnement med det samme hos Markettimer2/1 2021 10:51 Esset 189584Hælder også mest til MT. mest fordi flere parametre er inddraget. Når alt kommer til alt ved jeg ikke engang om det er godt for aktiekurser er meget ubestemmelige, ind imellem er nøgletal sat helt ud af spillet.2/1 2021 20:13 TeamGarlic 289592MarketTimer har konstrueret Q-Score, som er sammensat af 3 forskellige økonomiske parametre såsom Piotroski Score, Rentabilitet og en tredje. Dette for at give et indtryk af, hvor stærk aktien er fundamentalt set på et meget overordnet plan. MarketTimer foretrækker værdier på 6, men kan også købe på 5,2, hvis setuppet er godt. Jeg bruger det både til position sizing, men også sortering, så Q-Score skal være over 6 for mine frie midler og undertiden må være lidt under for pensionsmidler, hvor jeg kan acceptere større risiko.4/1 2021 10:49 zehran 389612Hej igen Esset.

Troels her - det er mig som har TradeDesk.

Jeg bruger selv TradeDesk, Markettimer, TradingView og Stockopedia.

Jeg synes alle er fine, men forskellige, så det kommer an på, hvad du er efter.

Markettimer - super fint og rart med det finansielle, også er der gode video fra Hans-Henrik, som er en god og dygtig fyr.

TradeDesk - godt til overvågning og få trykket på knappen + du ser hvad der stiger - men pt. kun rent teknisk.
Handler som en robot.
Men der mangler lidt finansiel data - det arbejder vi på :−)

TradingView - De bedste grafer på alle tidshorisonter (elsker det da jeg ser meget på grafer + TA)

Stockopedia - Det bedste, hvis du vil nørde finansielle nøgletal og nemt og hurtigt sammenligne virksomheder i forhold til hinanden god til langsigtede investorer der ikke følger markedet dagligt. God til at finde nye virksomheder med.

Så igen, det kommer helt an på, hvad du er til og hvad du ønsker at få hjælp til.

Jeg bruger dem alle og får forskellige ting fra hver platform, og jeg synes at de alle er pengene værd.
En god handel og et år er tjent ind, og det har jeg gjort på dem alle.

Den billigste er TradingView og den dyreste er Stockopedia.
Både TradeDesk og Markettimer har 30 dage med pengene tilbage garanti, så prøv tingene af og find ud af hvad der fungerer for dig.


De bedste aktiehilsner,
Troels
www.tradedesk.dk6/2 2021 13:48 Jens_Langkniv 090732Jeg vil anbefale Investtech. De resulter jeg har opnået siden jeg to dette i brug er klart bedre end før. https://www.investtech.com/dk/market.php?CountryID=45&product=0TRÅDOVERSIGT