Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

QuantumScape = Danionics, eller ....


89638 Thorkild01 5/1 2021 14:01
0
Oversigt

Jeg har desværre ikke selv den tekniske indsigt, der gør det muligt for mig at vurdere om QuantumScape virkelig skulle kunne revolutionere litium batterier med deres solid state batteri. Jeg har tidligere "brændt nallerne", da jeg blev meget duperet over de muligheder, som det dengang danske selskab kunne fremvise mht. "papirtynde" litium batterier, som jeg troede måtte stå foran en guldalder som batterier til smartphones, tablets og macs, der dengang blev stadig tyndere. Det gik jo desværre ikke som jeg havde forventet, og Danionics blev til sidst solgt som børsskal for et investeringsselskab.

Er der nogle med teknisk indsigt i litium batterier, der mener, at QuantumScape' solid state batteri virkelig er den innovation af litium batteriet, som der gives udtryk for, eller er det bare endnu ....... :)

Jeg har bemærket at aktien er faldet ca. 50% de sidste par dage, og alle erstatningsadvokat firmaerne idag tæppebomber yahoo.finance for at finde investorer/spekulanter, der føler de er blevet snydt og vil rejse et erstaningskrav.

https://finance.yahoo.com/news/bill-gatesbacked-elect..

På forhånd tak for evt. svar/indspark.5/1 2021 18:33 Thorkild01 189639Har selv fundet en interessant tråd på SeekingAlpha indeholdende en del kritiske forhold, det er vigtigt at tage i betragtning.TRÅDOVERSIGT