Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck


89736 stocktiger 8/1 2021 12:51
1
Oversigt

Hvor lang tid tror i det varer med at Lundbeck får svar på deres ansøgning om migrænemidlet, Vyepti, på det europæiske marked? Ansøgningen blev modtaget 22.12.2020 af EMA ifl børsmeddelelse:
"
Lundbeck: EMA accepterer ansøgning om Vyepti-markedsføringstilladelse

14:12
Lundbeck har indsendt en registreringsgodkendelse for migrænemidlet Vyepti (eptinezumab) til Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, der har accepteret ansøgningen om markedsføringstilladelse.

Det meddeler Lundbeck tirsdag eftermiddag.

Hensigten er at søge godkendelse til at introducere Vyepti for europæere, der lever med migræne og er berettiget til forebyggende behandling, skriver selskabet.

- Lundbeck glæder sig over registreringsansøgningen for Vyepti til regulatorisk gennemgang. Vyepti vil imødekomme behovet for en effektiv forebyggelse af migræne med tidlig indsættende effekt, udtaler Dr. Johan Luthman, forskningsdirektør i Lundbeck, blandt andet i meddelelsen.

Vyepti blev godkendt af de amerikanske myndigheder til forebyggende behandling af migræne hos voksne i februar 2020 og blev lanceret på det amerikanske marked i april.

"TRÅDOVERSIGT

89736 Lundbeck
8/1 12:51 stocktiger 1