Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordnet månedsopsparings konto


89814 elvisdk1 11/1 2021 22:21
1
Oversigt

1: Jeg har besluttet mig for at prøve Nordnets månedsopsparing. Jeg vil naturligvis gerne finde de bedste og mest optimale entry fonde/ETF´er ift. Fremtid stigninger. Her tænker jeg på hvilke brancher I tror der bliver rift om, og derfor kan udvikle sig til en rigtig fornuftigt investering.

2: Mine børn har pt. både Børneopsparing og alm. konto i vores fysisk bank. Vi ønsker at få disse til at "yngle" og søger derfor gode alternativer til disse opsparinger.

Håber at I vil komme med nogle forslag til de uvidende forældre????????‍♂️

Vores børn er 6 og 9 år????12/1 2021 06:40 Aps invest 389815Jeg har investeret mine børnebørnsopsparinger i Nordnet passive indexfonde....lave omkostninger, ingen kurtage og lagerbeskatning, så børnebørnene kan bruge deres frikort hvert år.... https://www.nordnet.dk/dk/marked/fonde/nordnet-indeks..12/1 2021 11:18 HenrikFHansen 389818Det anbefales ofte at anvende akkumulerende lagerbeskattede indeksfonde/ETF´er til børns opsparing til almindelig konto, så de kan udnytte deres frikort (kapitalindkomst). Du kan se en liste over dem her, du kan også se hvilke af disse der er på Nordnets månedsopsparing
https://www.indeksinvest.dk/indeksfonde
TRÅDOVERSIGT