Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Statistik for korte positioner i danske aktier


89952 tommycarstensen 19/1 2021 17:26
7
Oversigt

Jeg blev af en bruger opfordret til at opdatere denne side med short-salg i DK, og det er hermed gjort:
https://www.midgardfinance.com/short/

Statistik for korte positioner i danske aktier, ultimo december 2020
https://www.finanstilsynet.dk/Nyheder-og-Presse/Pressemeddelelser/2021/Short_selling_ultimo_decemeber_2020
"
Ved udgangen af december var antallet af danske aktier med betydelige korte nettopositioner 47 og dermed uændret i forhold til udgangen af november. Ambu var ultimo december den mest shortede danske aktie og ISS den næstmest shortede. Det viser Finanstilsynets opgørelse af de akkumulerede korte nettopositioner i danske aktier.

Ved udgangen af december var der samlet set betydelige korte nettopositioner (dvs. 0,1 pct. eller derover af den udstedte aktiekapital) i Ambu svarende til 10,1 pct. af selskabets udstedte aktiekapital, se tabellen nedenfor. Det er et fald på 0,7 procentpoint i forhold til måneden før. ISS var den næstmest shortede aktie med korte nettopositioner svarende til 9,9 pct. af selskabets udstedte aktiekapital, hvilket er en stigning på 0,1 procentpoint i forhold til november.

Investorerne havde betydelige korte nettopositioner i 47 danske aktier ved udgangen af december. I to aktier svarede de korte nettopositioner til 5 pct. eller mere af den udstedte aktiekapital.
"TRÅDOVERSIGT