Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lars Tvede: System til at forstå verdens forandringer


91085 Helge Larsen/PI-redaktør 17/2 2021 08:13
4
Oversigt

Har investoren og forfatteren Lars Tvede og hans team udtænkt klodens vildeste system til at forstå og tackle verdens forandring?

For nogle år siden udgav Lars Tvede en bog kaldet Supertrends, som handlede om fremtiden. Ved udgivelsen ville han så publicere en liste med over 100 vigtige begivenheder - primært teknologiske gennembrud - som han forventede inden 2050. Den liste fandt han imidlertid til sin egen forbløffelse svær at lave - til trods for, at han altså lige havde skrevet en ganske lang bog om emnet.

Det fik ham på den tanke, at der givetvis var titusinder af forventede gennembrud og game changers i fremtiden, men at man kun kunne få overblik over dem alle, hvis man spurgte tusindvis af fageksperter - og fulgte op med dem hele tiden. Resultatet ville blive et levende konsensus landkort over fremtiden. En drøm for iværksættere, investorer, forskere og erhvervsledere.

Nu - i 2021 - mener Lars, at nødden faktisk er knækket, og i dette webinar præsenterer han hvordan. Spænd sikkerhedsselerne, når han går i gang, for undervejs vil han omtale begreber som web-scraping, crowdsourcing, avancerede data visualiseringer, pocket alarns, attention trends, market X-rays, machine learning, text mining, og meget andet.

Se med, hvis du vil lære om en vild tilgang til at forstå nutiden og til at se ind i fremtiden.


https://speakerbee.dk/watch?v=6YAzI1awih&fbclid=IwAR2eUZ0umwsjjsVt6YWsI1uqYxALL86rGHK2BQavqxZVC2Mx83pgJHe0GIo



17/2 2021 17:24 Pappano 291104



Det bliver spændende, at følge udviklingen i resultaterne og anvendeligheden i Lars Tvedes "Supertrends system" for en række private og offentlige virksomheder, der i den kommende tid forventes, at ville investere i Lars Tvedes "system".

Måske giver det ham lyst til at flytte fra Schweiz og blive en motiveret skatteborger i Danmark? ;−)



17/2 2021 17:57 AJE 091105



Ja, det bliver ret spændende at se, om det over tid virker. Men mon ikke det gør det, med 10 års konstruktion/udvikling...Har lidt svært ved at gennemskue, om det bliver tilgængeligt for den "lille" investor, og tænker hvad prisen i så fald vil være.

Hvorfor pokker skulle han få lyst til at flytte til Danmark af den grund...???



17/2 2021 18:41 Pappano 191107



@AJE

Det var kun et svagt forsøg på lidt sarkasme..!

Danmark er et fantastisk land at bo i. Og Danmark bugner jo af velstand trods skatteniveauet.




19/2 2021 15:52 alang 091168



Åh jøsses. Eller er det en af de reklamer, man skal bakke op om? I så fald vil jeg konstatere, at det er spændende. Ikke som i "hvad står den på til aften, skat?" - mere som i "2050 - den ligger måske lige til højrebenet ;−)".



TRÅDOVERSIGT