Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 23 Marts Kl. 15:30 Læs mere her

DFDS


91251 NordicStock 22/2 2021 10:49
Oversigt

Godmandag mandag formiddag :)

Jeg har kigget lidt på DFDS og lavet en regnskabs-oversigt og en teknisk analyse af DFDS aktien. Se vedhæftede 2 grafer.

1.) Hvis vi starter med at se på DFDS' regnskabs-historik, så har de haft en stabil omsætnings-vækst år efter år, indtil Corona kom til. På indtjenings-siden er det noget mere svingende for selskabet. Men hvis jeg ser på bundlinjen ... altså indtjening efter skat, så bliver denne udvikling - i sammenlignlige kvartaler - mindre dårlig kvartal efter kvartal i 2020 ... og det i sig selv er en forbedring.

2.) Teknisk set, så er vi meget tæt på at MACD indikatoren giver os et købs-signal, samt at momentum indikatoren RSI er positiv og derfor synes jeg at risk/reward er attraktiv på dette niveau.

3.) DFDS aktien er dog ikke en aktien, jeg automatisk er lang i. Det er en aktie jeg mener man skal handle teknisk ind og ud, når regnskaber og de tekniske indikatorer er til det.

Mvh. MichaelDC
Zürich
Schweiz

DFDS.CO

DFDS.CO
TRÅDOVERSIGT

91251 DFDS
22/2 10:49 NordicStock 0