Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 23 Marts Kl. 15:30 Læs mere her

Per Aarsleff


91268 Munchi 22/2 2021 17:23
1
Oversigt

Jeg er godt nok overrasket over at den kan bombes helt tilbage til kursen på regnskabs dagen 21 dec i 272 når man kender det potentiale der ligger her... ved godt at omsætningen er minimal,, men med target's på 350 og en tur op i 310 er det sgu da utroligt.. anyway mon ikke den retter sig lidt efter regnskab torsdag Q1 ..22/2 2021 19:41 PMPirate2 391271Jeg har selv ejet aktien siden 2016, og var en smule overrasket over, at den gik så højt op efter regnskabet. Det var et godt regnskab, men efter min mening ikke imponerende. Så lidt korrektion var nok på sin plads, selvom jeg også selv er overrasket over at kursen er kommet så langt ned. Men de seneste dage har hele aktiemarkedet været på vej ned.

Da jeg i lidt over et år har haft en bestyrelsespost i en virksomhed i branchen, er jeg så småt ved at lære den at kende inden fra. Og det seneste år har været meget op og ned:

Da Covid-19 brød ud i foråret stoppede næsten alt. Der blev ikke underskrevet nye kontrakter. I forsommeren kom der godt gang i tingene igen. Det stoppede efter sommerferien, nok fordi bygherrerne blev nervøse over værdien af de ejendomme de planlagde at bygge. Men i november nærmest eksploderede det, og kontrakterne på mange udsatte projekter blev underskrevet. Og siden har jeg set stor aktivitet med nye projekter.

Jeg kan ikke give investeringsanbefalinger. Men hvis man leder efter en god dansk børsnoteret aktie at investere sine penge i, mener jeg Per Aarsleff under kurs 290 er et godt bud.

Personligt køber jeg ikke yderligere ind i aktien, da min position i den efter min mening er passende for mig.TRÅDOVERSIGT