Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

ETF'er og aktiesparekonto


92375 aaaa202 27/3 2021 18:31
Oversigt

Kære alle,

jeg er ny investor og leger med tanken om at smide 100.000 kr i aktier som en langsigtet investering. Da jeg ikke har tid eller viden nok til at følge enkeltselskaber er min plan at købe 2-3 ETF'er (f.eks. en der følger SP500). Min eneste betænkning ved dette er dog, at disse er lagerbeskattede, hvilket jeg ikke tænker er attraktivt på den lange bane. Jeg har dog for nylig fået øjnene op for muligheden for at oprette en aktiesparekonto, som jo også er lagerbeskattet. Derfor tænker jeg nu, at denne vil være ideel til køb af ETF'er da man således opnår at betale mindre skat af noget, der alligevel ville være blevet lagerbeskattet. Er I enige i denne betragtning, eller hvad mener I er den bedste måde at benytte aktiesparekontoen?

Mvh28/3 2021 08:44 Aliaz 092377God idé. Jeg er enig. Nogen etf'er kan ikke handles på aktiesparedepotet. Hvis du nægtes handel - finder du bare en anden. Mener de skal stå på skats positiv liste (google).TRÅDOVERSIGT