Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Anavex NY TRÅD!!!


92473 Tasso1 31/3 2021 13:26
Oversigt

DSMB har gennemgået både selve fase 2/3 forsøget og OLE forsøget i Alzheimer, for bivirkninger m.m.
Uden anmærkninger - hverken på evt. bivirkninger eller evt. til ændring af dosis af Anavex 2-73.
Ekstrem positiv, når vi har set andre selskaber, der har givet livstruende bivirkninger i deres forsøg.

92 % af 450 patienter nu indrullet - dvs. der mangler sølle 36 patienter i over 40 aktive sites. ( 56 sites i alt )


Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
DSMBs are committees commonly used in clinical trials to protect the interests of the patients and the integrity of the study data in ongoing trials.


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..31/3 2021 15:01 Solsen 692485Godt nyt at der ikke skal ændres noget i protokollen.

Vi fik ikke en hurtig approval. Men sikkert for få pts til at konkludere noget endeligt.

Kurseffekt - time will show.

92% rekrutteret skyder readout en del i forhold til forventet. Mon ikke medio 2021 afgør om vi har en vinder :−)31/3 2021 21:49 Solsen 592492Det er selvfølgelig 2022 vi kan forvente readout på AD-forsøget.

Jeg har tidligere undret mig over, at der er lidt usikkerhed til PDD.

Når samtidig at Missling tidligere har været afvisende omkring interim i AD-forsøget så kunne man måske mistænke, at fda kiggede med og måske bruger det sammen med det afsluttede PDD-forsøg til at godkende i PDD.

Resultet af PDD forsøget var overbevisende nok i min optik i en unmet need (uden anden behandlingsmulighed) indikation.

Blot en tanke.1/4 2021 20:44 Mitteles 692499God ide med ny tråd og tak for de løbende opdateringer.2/4 2021 01:57 Tasso1 792500Anavex. Generalforsamling og OLE oprustning.

Anavex afholder den årlige generalforsamling den 25. maj 2021.
Vigtigste punkt er nok anmodningen/forslag om at øge antal af mulige aktier fra 100 mill. til 200 mill. - der er pt. ca. 70 mill. udestående.
Mener Anavex hidtil har udvist rettidig omhu og en meget fornuftig salg af aktier til at finanser driften og udvikling af casen.
Den potentiel øgede mængde aktier, kan være med til at accelerer og udvide pipelinen, så man ikke behøver at afvente godkendelse og indtjening fra salg - i det hele taget give ledelsen økonomisk frihed til at udnytte potentialet fuldt ud.
Mener som sagt, at ledelsen har gjort sig fortjent til aktionærenes tillid, hvis de hidtil gode resultater holder vand!

Nogle overbevisende Peer Reviews i RETT og PDD mm. burde være nok til at få dette forslag igennem - modsat kan det måske blive problematisk.
Så mon ikke vi snart vi får gode nyheder, når Anavex stiller et sådan forslag!!!


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..Passende til nyheden - og måske netop fordi, at DSMB har godtkendt protokollen og bivirkningsprofilen af Alzheimer fase 2/3 forsøget, så har Anavex opdateret og massivt øget indrulningen for det 2 årige OLE studie.
Der er åbnet 38 nye sites, så der nu er 50 sites, der nu lader patienterne fra fase 2/3 forsøget forsætte i ekstension studiet.
( Sitesene må nok have været tilfredse med, hvad de har set hidtil - effekt og få bivirkninger )

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04314934?A=..
2/4 2021 07:40 Hyst 592501Som småaktionær, som vi nok alle er, er der vel tale om udvanding hvis disse aktier udstedes, og evt sælges.

Vil det altid foregå via private placements? Eller kunne fortegningret komme på tale? Der står ikke noget om dette i indkaldesen, blot at Anavex kan udstede og sælge efter hvad er mest fordelagtig for virksomheden - uden at skulle spørge ejerne yderligere.

Som udgangspunkt vil jeg jo gerne bevare min mikobiske ejerandel.

Desærre må jeg tilstå at jeg nok ikke har midlerne til at være part i en private placement på nogle mill. aktier.

Obs.: Men var der ikke noget med, at ved den sidste private placement blev det til er kurs en del over den aktuelle børskurs?
2/4 2021 09:01 Solsen 792502Mon ikke muligheden for at et større pharma kunne komme i spil som større aktionær og overtage lancering og udvikling i større indikationer.

Det tror jeg ville give det bedste afkast.

Man kan studere, hvorledes Roche i flere tilfælde har brugt denne model for til sidst at købe det hele.

Modellen tilsikrer de bestående aktionærer et betydeligt bedre afkast end et tidligt take out.2/4 2021 11:43 Tasso1 792511Anavex. Ekstra aktier og Biogen.

Som vi har set hidtil, har salget af ekstra aktier ikke forhindret kursen i at stige - når bare "skidtet" virker og pengene bruges til at fremme casen. Anavex har jo f.eks lige udvidet målet fra 3 til 6 fase 3 forsøg i år!

Mellem den 12. feb. til 29. marts-initiativet år, er udestående kun blevet forøget med ca. 600.000 aktier - selvom vi har haft en relativ høj kurs.
Så hvis det var penge Anavex manglede pt., så havde de haft rigelig med mulighed for at sælge nogle af de 30 mill. de har lov til fra den eksisterende aftale.

Tror mere på at der kan være en mulig partneraftale på vej - enten til at understøtte fremtidig salg af 2-73 i Parkinson og Alzheimer eller til at sætte ekstra skub i udviklingen af pipelinen, som er andet end "bare" 2-73.
3-71 er efter vellykket fase 1 klar til næste skridt og 1066 har lige fået tildelt patent i smertelindren effekt.

En mulig partner ville skulle komme op med en større upfront betaling, mod så også at få et antal aktier i Anavex.
Dette ville give begge partner incitament til at få det bedste ud af en aftale - og dermed øge kursen.


Biogen og FDA

3 af de eksperter, som i november 2020, var med til at fraråde en godkendelse af Biogen Adumab, angriber nu igen FDA i at være for venlig indstillet overfor Biogen. De mener at FDA har arbejdet for tæt sammen med Biogen og har mistet deres objektivitet.
De kritisere i særdeleshed det, at man helt ser bort fra det ene af de 2 ensartede fase 3 forsøg, hvor man ikke kunne se nogen effekt overhovedet - andet end fatale bivirkninger.
De sammenligner også resultaterne fra det andet forsøg, som at man skyder på en ladeport og så bagefter tegner en målskive omkring skudhullet.
FDA træffer en afgørelse 7. juni 2021.
Skulle denne blive positiv, må Anavex med 2-73 ved en effekt i Alzheimer og ingen bivirkninger, være svære at afvise af samme FDA.

https://www.fiercebiotech.com/biotech/fda-advisers-te..2/4 2021 11:58 Solsen 792513Harald Hampel der er medforfatter til det nyligt offentliggjorte peer review omkring 2-73, https://alz-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1.. , er tæt tilknyttet Esai.

Kunne være oplagt, at Esai forlader Biogen samarbejdet efter et nej til aducanumab fra fda medio 2021 og indleder samarbejder med Anavex. I dette samarbejde kunne Anavex beholde rettighederne til US, hvis de har ambitioner om dette.

Spændende måneder forude :−)2/4 2021 12:40 Kyed01 592516Det forslag om at at have mulighed for at udstede op til 200mill aktier vil også gøre det sværere at lave en fjendtlig overtagelse af firmaet.
De behøver ikke at udstede op til 200mill hvis det bliver godkendt men har mugligheden i baglommen så at sige.

Interessant teori Tasso om et evt partner aftale og de får aktier, ja helt sikkert en muglighed.

Ja det er godt nok spændende, RETT og PKK kan vel komme når som helst nu.

Det tyder stærkt på at 2-73 ikke har alvorlige bi-virkninger i de rette doser så hvis der kan bevises bare en lille fremgang i forsøgende i de forskellige indikatorer boer det gi godkendelser.2/4 2021 19:55 Optimistus 492519Anavex- Ville det ikke modsat give lettere adgang til en overtagelse af selskabet hvis man udstedte flere aktier og derefter solgte til en ny samarbejdspartner ? eksisterende aktionæreres ejerandel ville jo blive udvandet og dermed lettere for en ny partner "Big Pharma" at opnå den nødvendige andel af aktierne for en overtagelse?2/4 2021 20:05 Optimistus 792520Anavex- Og så lige endnu en gang tak til Tasso m.f for at holde debatten i live på denne tråd, det har stærkt medvirket til at holde på sine aktier gennem tykt og tyndt, og bonusen har for mit vedkomne været at selvom vi har været igennem nogle forfærdelige måneder på biotek markedet, er min portefølge å.t.d i stort plus, p.g.a en forholdvis stor andel af netop Anavex aktier.2/4 2021 20:28 Solsen 692521Hvis man lukker en partner ind med et stort antal aktier vil man samtidig lave en klausul om, at de ikke må købe aktier i markedet eller komme med fjendtligt købstilbud til bestående aktionærer.

Derved sikres imod det du mener kan ske.

Den dag kan komme, hvor det store pharma gerne vil købe hele selskabet, men det bliver så gennem forhandling med bestyrelsen/ledelsen forinden.5/4 2021 01:14 Tasso1 792531Anavex Facebook opslag fra KaRA Institute AUS.

Sidste chance for at komme med i Alzheimer forsøget. - pr. 2. april 2021:

The Anavex 2-73 clinical trial targets the brain`s cell recovery process, using the body`s natrural defences to fight the disease and promote the natural healing process.
Recruitment for this free clinical trail closing soon.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291715932..


"Recovery process", "healing process" og "offers hop to those with Alzheimer`s"!!!

Det er godt nok stærke forventninger/udsagn en af Australiens mest anerkendte neurologiske institutter har til Anavexs Alzheimer forsøg!!!
Dette kan man efter min mening kun skrive, hvis man har set noget, der kan understøtte disse uhørte påstande - tænkt at stille muligheden for at få forbedret sin tilstand i Alzheimer i udsigt!

I denne sammenhæng, skal man også lige have i mente, at KaRa Institut var en af de første sites, der indrullede patienter i efteråret 2018 - og derfor har patienter, der har gennemgået hele fase 2/3 forsøget på 48 uger og er forsat i OLE forsøget, som nu nogen af dem, der har fået 2-73 i længst tid.
KaRa Instituttet har derfor haft muligheden for at se effekten af 2-73, hvor man ved at patienten får 2-73 og ikke bare placebo.5/4 2021 02:31 Kyed01 892532Lyder godt med det KaRa Institut.

Ser ud til at de kører mange Alzheimers forsøg (se linket). Som i dit link Tasso skriver de lige en kort kommentar i billedet om hvert forsøg, vores 2-73 får den bedste kommentar: Gir håb for mennesker med Alz!!. Det kan man så fortolke som man vil, men jeg er enig Tasso, det ser mægtigt godt ud for Anavex.

https://m.facebook.com/karainstitute/posts/?ref=page_..6/4 2021 15:35 Tasso1 692558Anavex. FDA og Biogen.

Endnu en part rejser kritik af FDAs håndtering af Biogens forsøg på at få godkendt Aducanumab i Alzheimer.
De kræver en undersøgelse af FDAs åbenlyse favorisering af Biogen.
Dette kan have betydning for Anavex, der jo sigter efter samme indikation, hvis FDA muligvis ikke giver alle selskaber samme fair behandling.
Er dog glad for, at Anavex stort set har alle deres forsøg kørende uden for US!

https://www.fiercebiotech.com/biotech/watchdog-calls-..6/4 2021 16:45 Kyed01 592559Her er en ret cool Twitt om hvordan Anavex patienter er i god bedring, fra jan 2020.

Ham Michael Kornhauser der er kort i videoen er ifølge en på Ihub blevet ansat i Anavex så han må jo tro på casen.

https://twitter.com/9NewsMelb/status/1222063275359252..6/4 2021 17:59 Tasso1 692560Anavex At få en kapacitet som Michale Kornhauser, med indgående kendskab til 2-73 siden 2014 - må absolut kun have været muligt, hvis "skidtet" virker - ellers ville han nok være blevet hvor han var!

Hans kommentar i forbindelse med ansættelsen:

" My team & I have been working with ANAVEX's lead compound (blarcamesine) since 2014. We have seen this compound time and again improve the lives people with Alzheimer's Disease. Now, in a phase 2 placebo controlled RCT, it has shown potential in the fight against Parkinson's Dementia too.

I am so proud to be part of only two clinical trial sites in Australia in this effort."

Tak for indslaget fra januar 2020 Kyed01 - havde efterfølgende forsøgt at finde den igen, men kunne kun finde den på tekstform.

Illustrer meget godt, hvilken "reallife" forskel 2-73 kan betyde for det enkelte menneske.
Igen - dette eksempel viser ikke kun en lindring, men en reel forbedring i en livstruende sygdom, hvor der ingen hjælp er at hente - indtil nu!


Vedr. dagsordenen til generalforsamlingen den 25. maj - så ser det ikke ud til, at forslaget med mulighed for udvidelse af antallet af potentielle aktier har afskrækket markedet!
Bare et udtryk for rettidig omhu og ansvarlig langsigtet ledelses strategi!6/4 2021 18:04 Solsen 492561Helt bestemt godt nyt, at en med kendskab til 2-73 vil ansættes.

Ingen ide for ham, hvis han var i tvivl :−)

Stadig må man undres markedet ikke snart handler aktien op.

Men man er nok nervøs for Avatar. Ældre rett patienter og lille antal forsøgspts kan godt give nerver.6/4 2021 21:52 Kikl 492563Så fandt jeg sørme da heldigvis tilfældigt den nye tråd. Man er jo blevet helt afhængig af den.7/4 2021 14:20 Tasso1 792569Anavex. Ansættelsen af Michale Kornhauser i AUS.

Anavex ansatte også lederen af den uafhængig kontrol instans - CROW, der førte tilsyn med Parkinson forsøget i Spanien.
En person, der har haft tilgang til alle sites i Spanien, for bl.a. at sikre at protokollen mm. blev overholdt og sandsynligvis også har haft et vist kendskab til patienters velbefindende - og evt. udvikling.

Begge ansættelser indikerer, at der set evidens for en vis effekt af 2-73 - hvorfor skulle de ellers skifte over til Anavex - tror ikke på, at penge er alt i denne sammenhæng.

Imens deltager Missling på endnu en konference den 15. april.
Fint at vise flaget og skabe forbindelser - men jeg ville nu hellere have de data vi venter på.

https://www.anavex.com/anavex-life-sciences-announces..8/4 2021 17:32 Tasso1 892587Anavex Endnu en CC den 15. april 2021.

Annual Needham Virtual Healthcare Conference.
Kl. 14.45 DK tid.

Webcast: https://wsw.com/webcast/needham107/avxl/2271566

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/04/08..

Denne må være indspillet før dette tidspunkt - for kl. 14.55 samme dag deltager Missling i et panel på:

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..

Vi må se om der kommer lidt mere nyt - men Anavex gemmer sig da ikke, mens vi andre og markedet træder vande i ventetiden på data.
Det er vel også begrænset, hvor ofte Anavex kan nøjes med webcaste af de samme ting igen - uden der kommer lidt mere nyt kød på.

Disse små guldklumper, som f.eks. den vigtige ansættelse af Michale Kornhauser i AUS, tror jeg ikke det store Wall Street markedet fanger.
Egentlig burde Anavex have smidt en PR. på dette, sammen med de øvrige udmærkede ansættelser de har foretaget sig i løbet af årene, som efter min mening indikere en god udvikling i casen.
F.eks. gjorde de et stort nr. ud af at meddele om ansættelsen af Walter Kaufmann - "Mr. RETT", hvilket også dengang blev afspejlet i aktiekursen.
Lidt dårligt, at man nu skal grave det frem fra et eller andet forum eller Linkedin eller lign.

Nå - håber det er fordi Anavex har travlt meget endnu vigtigere ting.11/4 2021 19:59 Solsen 792635Michael J Fox har i dag udtalt sig til en australsk avis:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9457815..

In a statement to Daily Mail Australia for World Parkinson's Day, this Sunday April 11, Michael said he's 'absolutely certain' they are 'tip of the spear' in finding a cure.

Ikke usandsynligt, at det er 2-73 han har i tankerne om end det er andre forsøg der senere refereres til.

Nok så interessant, at han giver sit cadeu til Australien, som værende særlig fremme i forsøget på at finde en kur i parkinson.

Netop i Australien har været landet, hvor 2-73 har været afprøvet og hvor vi har flere rapporter fra, hvor enkelindivider har haft fantastisk effekt af 2-73. Australien har også ydet økonomisk hjælp til forsøgene, som vi ved.

Hvis kursen skal holde højde skal vi snart have nyheder. Forhåbentligt giver de to fremlæggelser den 15. April lidt til os sultne investorer.12/4 2021 09:10 Tasso1 592637Anavex Spændende Solsen.

MJFF. støtter en hel del projekter verden over, men har forsøgt at finde om de er med i projekter, der er så langt fremme, som Anavex i Australien - men uden større held.
Så ja! - pilen peger på Anavex som mulig "spydspids"!
MJFF. har jo også i flere omgange støttet Anavex - både direkte og gennem SIUF i Australien.

Vi må se - men har det noget på sig, så kommer det hele snart til at eksploderer.
For hvis Michael J. Fox lægger inde med viden omkring Anavex og 2-73 i Parkinson, må og skal det snart frem i offentligheden - ellers øges risikoen for indersider handel m.m.

CC torsdag den 15. april ville virke som et udmærket tidspunkt med data!12/4 2021 13:05 Tasso1 892648Anavex DSMB uden anmærkninger i alle RETT forsøg!

DVS ingen væsentlige bivirkninger . heller ikke i børn under 18 år!!

Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the randomized, double-blind, placebo-controlled AVATAR (ANAVEX(R)2-73-RS-002) study in adult patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the randomized, double-blind, placebo-controlled EXCELLENCE (ANAVEX(R)2-73-RS-003) study in pediatric patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
Upon review of the interim safety data, the DSMB made the following recommendation for the open-label extension U.S. Rett syndrome (ANAVEX(R)2-73-RS-EP-001) study in adult patients with Rett syndrome:

The DSMB recommendation is to continue the studies without modification.
DSMBs are committees commonly used in clinical trials to protect the interests of the patients and the integrity of the study data in ongoing trials.


https://www.stocktitan.net/news/AVXL/anavex-life-scie..12/4 2021 14:04 Solsen 692653Så langt så godt.

Havde egentlig ventet resultater fra Avartar nu.

Nu har et DSMB kigget AD og Rett forsøgene igennem. Alle interim vel lidt overraskende.

Kan FDA have kigget med og snart kunne tage sig sammen til at få 2-73 på markedet - måske i PD/PDD ???12/4 2021 14:26 Tasso1 692655Anavex DSMB er ikke kun undersøgelse af evt. bivirkninger, men også om forsøget/protokollen ellers kører som det skal, så man kan have tillid til de data/resultater man senere måtte komme frem til.

2 sætninger fra PR`en , som nu er rykket tættere på:

ANAVEX®2-73 has Fast Track designation, Rare Pediatric Disease designation and Orphan Drug designation from the FDA for the treatment of Rett syndrome and may be considered for accelerated approval.

og

Anavex is planning to meet with the FDA to discuss the approval pathway.


Tror at denne planlagte DSMB rapport, har været en af forudsætningerne for, at Anavex og FDA har kunnet lægge en plan ("pathway") for en markedsgodkendelse af 2-73 i RETT.
Det kan også udmærket tænkes, at samme DSMB rapport kan være sidste brik før opstart af Fragile X og anden ubenævnt sjælden indikation, hvor vi dog ved, at det er en indikation med en yngre patientgruppe.

Ville være logisk i min optik, at FDA ( og de AUS myndigheder for den sags skyld ) ville have vished om især bivirkninger i også yngre patienter, før de kan give grønt lys!12/4 2021 14:32 Solsen 692656Det kan sagtens være tilfældet.

Jeg tror ikke de interim var tiltænkt fra starten. Forsøgene er jo relativt små og kortvarige. Så ja sikkert oplæg til mødet med fda.

Vores ven med det umulige navn har gjort et nyt indlæg om dementia:

https://piotrpeterblog.com/2021/04/11/the-ideal-demen..12/4 2021 16:37 Solsen 592657Lidt underligt at ingen på Ihub spørger sig selv, hvorfor alle Anavex's aktive forsøg nu er blevet kigget på af DSMB.

Det er ikke tilfældig og ej heller sandsynligt at planlægningen i de enkelte forsøg får dette gennemsyn til at falde indenfor meget kort tid.

Jeg er overbevist om, at analyserne skal bruges aktivt af fda eller AUS myndighederne. Om det er til rett approval proces eller noget større må vi se :−)12/4 2021 21:30 Solsen 492661Pæne tæsk til SAVA og AVXL i dag !

For AVXL vedkommende er det nok straf for, at deres tempo med indrullering i forsøgene er yderst kritisabelt. Dette blev klart i dagens meddelelse.

Jeg har tidligere klaget over, at de er for få mennesker ansat.

Men heldigvis har vi set nye ansættelser på det sidste og de har gjort skridt til at få AD forsøget fyldt op hurtigt.

Men der kan godt ligge flere tæsk forude - men for mit vedkommende bliver jeg hængende da nyhederne ikke er forudsigelige :−)12/4 2021 22:31 TDT123 492665Alt får tæsk i dag

Alle, Alle....., Anavex, AVXL, blarcamesine, parkinson, Solsen
12/4 2021 23:24 TDT123 292666Okay......

Alle, Alle....., Anavex, AVXL, blarcamesine, parkinson, Solsen
12/4 2021 23:55 Optimistus 592667Ok Missling, drop bare bomben, så vi kan få et squeeze (-:13/4 2021 11:44 Kyed01 592675Alle fik godt og grunding tæsk i går, ha-ha.
Alzheimer Treatment stocks down 3.9% on average(mean) in a day. median return is -3.6%. Top movers are $SAVA -13.5% $ATHA -11.9% $AVXL -8.9% $CYTH -7.1% $VTVT -6.5%

Har i lagt maerke til at 3-71 er i fase 1 i Frontotemporal Dementia?

Man regner med at ca 50-60.000 har det i USA.
https://www.alz.org/alzheimers-dementia/what-is-demen..

Ja nu vil vi gerne ha noget nyt Herr Missling.13/4 2021 18:22 Tasso1 992685Anavex. Alle mine aktier i porteføljen inkl. Anavex svinger fuldstændig synkron i dag - lige som i går.
Vi skal have de nyheder for at rive os fri af den computer generede handel i Wall Street showet.

Kyed01 - Missling lovede data fra 3-71, som var tidligere færdig end forventet, meget snart her ved CC i februar.
Lige så meget, som jeg tror på videnskaben i Anavex, så stoler jeg næsten lige så lidt på Misslings evner til at overholde udmeldte tidspunkter for start/afslutning af deres forsøg.
Måske har disse forsinkelser en legitim forklaring, men hvis der er en, så får vi den sjælden.

De mangler bare en ordentlig kommunikation til os aktionærer - og deres mystiske tweets giver nogen gange anledning til flere spørgsmål end svar.
Forventer at der må komme lidt kød på her til på torsdag den 15. april - tror generelt der er en stemning for, at vi som minimum får virkelige gode nyheder inden generalforsamlingen den 25. maj - ellers kan Anavex måske få besvær med at få godkendt alle punkter på dagsorden.
Tror til gengæld også, at ledelsen er helt klar over dette!13/4 2021 19:58 Solsen 792686Om Anavex er i kurs 10 eller 15 er inderligt ligegyldig.

Data, data og data er det der afgør hvor højt vi kommer eller dybt vi falder.

Jeg giver dette indlæg på Ihub min fulde støtte
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?m..

Jeg håber, at det er hvad der er i støbeskeen på en relativ kort horisont.

Mener også vi har data nok. Med et kig i alle de andre forsøg har man kunnet sikre sig, at der ikke er sideeffects gemt.

Det kunne få kursen til eksplodere :−)13/4 2021 21:02 Tasso1 892688Anavex Er stort set enig Solsen og IHUB indlægget - vi har allerede fået et godt kig i de gode data.

Tror heller ikke helt at markedet har forstået, hvor vigtigt de positive rapporter fra DSMB har været - måske var det den sidste brik i puslespillet!
Er overbevist om, at vi snart får en vital nyhed, der får betydning for hele det videre forløb af casen.

Tålmodighed er nok det man har mest brug for pt.14/4 2021 19:05 Tasso1 792723Anavex. Positiv omtale i Rett Syndrome News!

Board Recommends All Anavex 2-73 Trials Proceed

https://rettsyndromenews.com/2021/04/14/independent-b..

The investigators began to see clinically meaningful differences between groups as early as four weeks after beginning treatment.

Based on the results of an earlier Phase 2 trial, Anavex plans to discuss the therapy candidate's approval pathway with the U.S. Food and Drug Administration (FDA).

Anavex 2-73 currently holds fast track, rare pediatric disease, and orphan drug designations for the treatment of Rett syndrome from the FDA, all meant to smooth and speed its development process.

Tror RETT. Org. har fuld fokus på Anavex!

Er også overbevist om, at de vil ligge maksimal pres på FDA/ myndighederne for at få det ud til deres patienter, hvis resultaterne er lige så gode som vi håber og har set hidtil.15/4 2021 00:10 Kikl 692727Kom nu! Kan det ikke tænkes, at det er i dag den 15. april 2021, at vi alle kan juble over data, der tydeligt viser forbedringer af CNS - lidelser ved hjælp af lige præcis Anavex`s Sigma1-agonist. Hold op, det ville kunne betyde håb for mange....15/4 2021 08:03 Tasso1 792730Anavex. Ny april præsentation!


http://www.anavex.com/wp-content/uploads/2021/04/Anav..

Alt i alt meget positivt, men mangler stadig de endelige data fra PDD og RETT

Anavex gør meget ud af at beskrive, hvor stort et problem/potentiale der er indenfor CNS i hele verden og dermed indikerer, hvor store deres ambitionerne er for deres fremtidige markedet.

Side 14 og 21 illustrer meget godt, hvor omfattende og tidskrævende databehandlingen er.
Giver dog også et indtryk af, at Anavex formår at få det hele samlet - og at når hele forarbejdet er gjort, relativt nemt kan implementeres i fremtidige og nye indikationer - hvor man så netop på forhånd, så kan forvente/forudsige en evt. effekt pga. de tidligere års grundige forarbejde.

På side 27 understreger Anavex, at ALLE patienter havde gavn af behandlingen med 2-73 i Alzheimer og ikke kun dem med Wild type m.m.

Som nævnt - kun positive ting, men tingene tager bare længere tid end jeg og vores kære CEO havde forstillet sig.
Håber dog vi kan få lidt mere nyt i forbindelse med CC` en i dag kl. 14.45.15/4 2021 20:02 Solsen 992806Anavex Link til dagens præsentation:
https://wsw.com/webcast/needham107/avxl/2271566

Efter min mening en meget overbevisende fremlægning af Anavex pipeline mv

De lyder til at være tæt på nyt i PDD mht fase 3 ( Eller forhåbentlig bedre en approval på de data vi kender - min kommentar)

FragileX med 5 gange større marked end Rett (11000 pts i US) startes forsøg i i år. Udisclosed target kunne også starte i år.

3-71 fase 1 data i mid 2021. Tillige fulde datasæt i Rett og PDD i dette kvartal. Avatar mid 2021 og Excellence H221.

De mener, at have bevis på, hvorfor 2-73 virker. Missling ser ingen konkurrence i de midler der pt er godkendt i eks. alzheimers, idet du kun virker i kort tid.

2-73 har upstream og unik effekt - det kræver et længere skriv at redegøre for det. Men meget overbevisende og de mener, at have data til fda, der viser, at det er stoffet der virker (signal) pga deres omfattende dataindsamling på hver enkelt patient. Dette skulle sikre, at fda ikke kræver yderligere forsøg !

Jeg er meget tilfreds med min investering i Anavex på trods af at shorterne hygger sig lige nu :−)

Som investor skal man gøre sig den tjeneste at lytte på Missling.

Håber at han så kommer ud af busken med de forventede data og Peer Review artikler :−)


15/4 2021 20:13 Boersboe 492808Beklager, Solsen. Man skal ikke gå fra sin PC for at gøre et skriv færdigt senere. Begyndt kl 20 lidt før dit indlæg.
Tak for info i øvrigt.15/4 2021 20:54 Tasso1 692809Anavex Fik helt samme indtryk Solsen.

Synes Missling og Anavex virker fuldstændig afklaret med virkemåden af 2-73 helt ned i detaljer - og de har fået en langsom, men øget klarhed på, hvor meget mere "upstream" 2-73 indvirker på mekanismerne.

Alt dette har de kunnet opsamle fra alle patienter ( 700 ) på tværs af alle deres forsøg/indikationer.

Missling virker helt overbevist om, at det de har fat i - i princippet vil kunne overføres til det meste af CNS platformen generelt, både som forebyggelse, men også som behandling - Dette er da helt vildt, hvis de kommer helt i mål.

Enhver BP ville give deres højre arm eller mere for bare potentialet for sådan en platform.

Dem der påvirker markedskræfterne har næppe kendskab eller endsige hørt til/om Misslings præsentation.
Betragter lidt dette Wall Street cirkus med kursudsving, lidt som tidsvandskræfterne, hvor man bare driver med.
Eneste udtagelse fra dette, ville være større nyheder, som godkendelser, peer reviwes og opkøb m.m.

Fik kun bekræftet og øget min tiltro til Anavex casen!15/4 2021 20:11 Boersboe 492807Anavex

Nogen som hørte præsentationen fra Anavex i dag?

Umiddelbart tror jeg ikke, at der kommer afgørende nyt i forbindelse med en konference. Fra et videnskabeligt synspunkt bør vigtige resultater formidles direkte fra selskabet til offentligheden - gerne understøttet af et link til peer-review artikel. Tænker også at en specifik målrettet selskabemeddelse ville være på sin plads i den forbindelse. Al andet er bare ren PR i min optik - præcis som deres Twitter konto. Videnskabeligt ubrugeligt - kun reklame. Har lidt samme holdning til alle disse konferencer uden reelle nyheder.

Så jeg venter, mens jeg triller tommelfingre - og undlader at se for meget på aktiekursens tur sydover.16/4 2021 00:16 Tasso1 692813Anavex. Udmærket omtale i Alzheimer News.

Safety Seen in Trial of Oral Treatment, Anavex 2-73, for Early Alzheimer's

https://alzheimersnewstoday.com/2021/04/15/anavex-2-7..16/4 2021 02:56 Kyed01 692816Jeg så også Missling's præsentation og den var rigtig god, faktisk hamrende god og meget overbevisende.

Den ene mursten after den anden bliver langsomt men sikkert lagt på 2-73 casen, fundamentet er sundt.

Jeg er meget optimistisk, har aldrig været så optimistisk før selvom det er surt at se kursen langsomt sive.16/4 2021 19:35 Thorkild01 792856Hørte medio marts en paneldiskussion på Redeye med deltagelse af 4 svenske forskere og repræsentanter for medicinalselskaber, der har fokus på Alzheimer. Vurderet ud fra denne debat er det mit klare indtryk, at det p.t. helt dominerende paradigme, der forfølges er amyloid-beta tesen. Det er derfor nok også den tese, der p.t. har vundet indpas hos aktie analytiker korpset, og forklaringen på den "blindhed" over for andre alternative forklaringer, der bl.a. forfølges af Anavex og Annovis. Jeg tror derfor ligesom du, at det er først, når der AVXL og/eller ANVS vil kunne fremlægge peer reviewed videnskabelig dokumentation for alternative forklaringer, at der kommer til at ske noget. Ud over videnskabeligt publicerede resultater fra Anavex 2-73 (som forhåbentlig snart kommer) så kunne det være de resultater som Annovis har annonceret vil blive offentliggjort med udgangen af q2 2021.17/4 2021 10:35 Solsen 1192861Anavex Fik hørt Needham webcastet igen:
https://wsw.com/webcast/needham107/avxl/2271566

Slides fra denne begivenhed:
http://www.anavex.com/wp-content/uploads/2021/04/Anav..

Missling gjorde opmærksomhed på, at Rett indikationen i sig selv er en fornuftig business case med 11.000 patienter alene i US. Vi ved de har medicinen liggende i kælderen. Der er tillige en voucher tilknyttet indikationen til en værdi på $80-100 mln.

Samtidig ved vi, at der ikke er fuldt rekrutteret i de to igangværende forsøg - "avatar" (ældre pts) og "excellence" (yngre pts) Få sites bliver der rekrutteret fra og covid-19 synes at drille med færdiggørelsen.

De to forsøg skal sikkert være færdige før der kan files på indikationen. Så det er nok svært for mig at se filing tidligere en sent i 2021 og evt. approval inden medio 2022.

Anavex har "Mr Rett" ansat, Walther Kaufmann, chief medical officer. En mand med mange peer review artikler bag sig:
https://www.researchgate.net/profile/Walter-Kaufmann-5
https://www.anavex.com/anavex-life-sciences-announces..

Vi har set gode resultater i første Rett forsøg i ældre patienter:
https://www.anavex.com/anavex-life-sciences-announces..

Vi husker og Hagerman omkring 38 min:


Vi ved ældre patienter er vanskeligere at få effekt i end yngre og vi skal bemærke, at dosis i nævnte forsøg var 5 mg dagligt. De to udestående forsøg er med en mere optimal dosis på 10 mg. Safety ses ikke at være et problem idet 2-73 bruges af min 700 pts dagligt og vi har lige haft et gennemsyn (interim) af alle forsøgene.

For mig at se har vi et virkelig godt setup for at kunne komme gennem nåleøjet i Rett.

Lykkes det blot i denne indikation er vi safe med vores investering !

Herefter kan vi drømme om ALLE de øvrige indikationer søgelyset rettes imod fra selskabets side.

PS Jeg er stadig forundret over at der ikke er mere opmærksomhed på aktien og ikke fda er lidt mere op på beatet - måske foregår der noget i kulissen i og med alle de interimanalyser pludselig kom ud af det blå.

Vores ven med det svære navn har måske svaret lidt i seneste indlæg - "too good to be true"
https://piotrpeterblog.com/2021/04/16/eip-pharma-alzh..

17/4 2021 12:54 Kyed01 792868Flot post Solsen med mange links som det tager tid at gennemlæse og tygge lidt på ha-ha!

Missling sagde at dette kvartal bliver travlt med præsentation af data af RETT og PDD og mere kommer i løbet af året. Hvis de data er så gode som Missling siger burde kursen få et ordentligt ryk nordpå.

Jeg forstår heller ikke hvorfor kursen ikke allerede er gået voldsomt i vejret, den Needham webcast er jo netop lavet til de store investorer men måske de vil se de nøgne data før de hopper på toget.

Vores tid skal nok komme.
17/4 2021 16:41 Tasso1 592871Anavex. Flot opsamling Solsen.

Er selv lidt optaget af arbejdsmæssige gaver pt, så dejligt du/I holder gryden i kog.

Fik dog lige hørt sidste præsentation igen - og mener at det klart er den mest overbevisende gennemgang hidtil.
Grundigheden af deres analyser af den store mængde data, hvor enhver sten vendes og udfordringen med pandemien har kostet tid.
Er dog nu mere end nogensinde overbevist om, at Anavex vil revolutioner hele CNS behandlingen.
Missling virker også overbevisende, når han understreger, at han har patienten i fokus og vil sikre at få 2-73 hurtigst mulig ud på markedet.

Med alle de positive data og rigtig gode bivirkningsprofil vi har set, får man som investor næppe større mulighed for en bedre investering og med mindre risiko indenfor CNS området.

Sidste år havde Anavex Q2 CC den 7. maj - så med to selskabs CC`er i maj ( generalforsamling den 25. maj ), tror jeg godt Anavex vil kunne præsterer nogle vigtige nyheder inden da.
Peer Reviews udgivelser er de nok ikke herre over - men tror der kan komme alt muligt andet også.

Nå vi må bare afvente - men det er da helt vildt, hvor stort dette kan blive og på et tidspunkt går det også op for markedet og større investorer.18/4 2021 10:06 Tasso1 692881Anavex. Udmærket omtale fra Seeking Alpha.

Positiv - men meget forenklet beskrivelse af Anavex casen - de har også fokus på, at de forventede data her i Q2 vil være vigtige for potentialet fremadrettet.
Dvs. - SA og sikkert også andre analytiker står klar til at analysere resultaterne - Anavex er trods alt på radaren fra dele af markedet.

The series of data to be released in the first half should clarify the potential of the SIGMAR 1 activation pathway and confirm if the positive data from Anavex so far can lead to something more promising.

https://seekingalpha.com/article/4419231-3-biotech-ne..18/4 2021 10:55 Thorkild01 592883God update artikel, der omtaler et par selskaber/forsøg, jeg ikke tidligere er stødt på. Før eller siden må data fra et eller flere af disse kunne "vende den videnskabelige båd" væk fra amyloid-beta som den dominerende tese.19/4 2021 18:07 Thorkild01 592932Dagens tophistorie i nyhedsbrevet fra Evaluate Vantage synes at bekræfte, hvad vi desværre allerede godt ved. Big pharma (og desværre nok også hovedparten af de analytikere, der dækker biotech og health selskaber) synes stadig at forfølge amyloid-beta forklaringen, se
https://www.evaluate.com/vantage/articles/analysis/sp..19/4 2021 21:37 Tasso1 592937Anavex Ja utrolig nok hænger det store markedet stadig krampagtig fast i denne, efter min mening - forældede tilgang.
Måske er det også derfor, at Missling godt ved, at al data skal være 100 % skudsikker inden han fremlægger dem for FDA - eller de australske myndigheder.

Så et meget interessant program på SV1 i går den 18. april.
Robotstyrede aktiehandel og højfrekvens handel.
Her blev alle mine fordomme og formodninger bekræftet!
Utrolig meget handel er udelukket baseret på algoritmer, udviklet af f.eks. matematiker og andre højt specialiserede eksperter med super computer - den underliggende værdi af en given aktier var stort set underordnet.

Et selskab bestående 5 dygtige sådanne personer, uden kendskab til aktiehandel - udviklede på 5 år et program, hvor man kunne bestemme udviklingen af kursen med 55 % sandsynlighed.
Dette var nok til at kunne tjene store summer og kort efter blev de opkøbt af en større aktør for 100 millioner $.

Man så også hvor vigtig det var, at være så tæt og have den hurtigste adgang til børsen, for at kunne udfører højfrekvent handel.
Der blev brugt mange millioner $ på at være være bare få millisekunder hurtigere.
Jo større kapitalfonde, jo bedre forbindelse og bedre algoritmer var der råd til.

Nå - tror dog trods al denne manipulation, at Anavex nok skal få anerkendelse for sin videnskab og en tilsvarende værdiansættelse, når Missling har fået samlet al krudtet!

20/4 2021 08:38 Makingmoney 392947Lidt om prissætning for Alzheimer https://finance.yahoo.com/m/226d507e-8635-3f84-8550-e..
Ved ikke om jeg håber på nej eller ja20/4 2021 09:18 Tasso1 592948Anavex MM kan desværre ikke læse hele artiklen.

- Men 85 % af BIIB`s MC på 41 milliarder $ ansætter BARRONS værdien af en evt. godkendelse af aducanumab til!

Med ca. 70 millioner udestående aktier i Anavex og MC på omregnet 35 milliarder, ville dette svare til en aktiekurs på 500 $ - for noget der rent faktisk også virker i Alzheimer - uden bivirkninger.
Dette er helt uden de øvrige indikationer, som Parkinson, RETT, Fragile X og hvad de ellers med tiden udbreder det i!
Hertil 3-71 og 1066 mm.

Har lige købt min nok sidste større portion aktier i Anavex i går - efter 14 dage med uafbrudt fald, må det snart vende igen skulle man tro - selv Wall Street algoritmerne har indbygget profit ved stigende kurser.

Men nok yderst tvivlsom, at man skulle være så heldig at ramme bunden i denne omgang.

Dette er dog ingen anbefaling!!


Med de punkter Anavex ønsker vedtaget på generalforsamlingen den 25. maj - og at mulighed for stemmeafgivningen allerede starter meget snart, så burde Anavex sætte alt ind på, at komme med gode nyheder de næste max 2 uger.
På Q2 CC`en i starten af maj, vil Anavex og Missling sikkert også skulle står for skud fra analytikere, med forklaring for behovet for udvidelsen af ekstra aktier og optioner.
Det ville gøre tingene ulige nemmere for Anavex, hvis de inden da virkelig havde nogle seriøse gode nyheder.20/4 2021 09:24 Boersboe 892949Anavex

Jeg følger stadigvæk med på sidelinjen her i tråden. Der ikke data fra Anavex, så jeg stikker piben ind indtil data kommer. Har dog en kommentar vedr amyloid. Jeg ser ikke amyloid som en tese men snarere et faktum. Amyloid ophobning er en del af det sygdomsbillede man ser hos Alzheimers patienter. Jeg kunne sagtens forestille mig, at 2-73, en sigma-1-receptor agonist, kan have en effekt på ophobning af amyloid. Upstream op- og nedregulering af en bestemt pathway intracellulært, har formentlig effekt på flere pathways. Spørgsmålet er mere, hvilket "target" der er det rette i behandlingen af CNS sygdomme (min subjektive holdning/vurdering).20/4 2021 09:50 Thorkild01 592953Du har ret. Man skal være korrekt. Amyloid ophobning hos Alzheimer patienter er et FAKTUM. Ikke en tese. Når jeg brugte ordet tese var det i relation til behandlingsfokus, jf. artikel i STAT+ fra april 2019: "The idea that sticky brain plaques cause Alzheimer's disease began as an interesting hypothesis and eventually became drug industry dogma. Now, after a string of clinical trial failures, that hypothesis looks less credible than ever."20/4 2021 10:12 Thorkild01 492954


20/4 2021 10:28 Hyst 392956God artikel - selvfølgelig følger de deres eget spor. En skam han ikke kommer nærmere ind på andre teorier og vores Anavex.20/4 2021 12:05 Kikl 792962Angående forsøg med disse sigma1r agonister: det er jo åbenbart ikke nyt, at aktivering af sigma1r kan være gavnligt ved CNS lidelser.
I et blad fra parkinsonforeningen fra 2015 fandt jeg en kort præsentation af en svensk forsker om deres forsøg.
Er der nogen her der ved, om der i Sverige er udført forsøg på mennesker med det omtalte Pre-084. Jeg synes også det kunne være spændende at vide om "vores" Blarcamesine har en helt anden kemisk opbygning end dette Pre- 084, og om stofferne derfor ikke helt kan sammenlignes.

Artiklen kommer her:
"Professor Angela Cenci Nilsson fra universitetet i Lund
Angela Cenci Nilsson fortalte om sine forsøg med mus. Ved Parkinson forsvinder de dopaminproducerende nerveceller, som bl.a. styrer motorikken. Findes der noget, som kan stoppe eller forsinke denne nedbrydning.

I nervecellerne findes et protein, kaldet Sigma-1 receptor, som hjælper til at trans- portere bestanddele inde i nervecellerne og som beskytter og reparerer beskadige- de nerveceller.
Stimulans med PRE-084 øger aktivi- teten af Sigma-1 receptoren og derved bremser man sygdomsforløbet og genska- ber den motoriske funktion, som er gået tabt. Behandling med PRE-084 resulterede i flere dopamin-nerveceller og tilvækst af nervetråde. Resultaterne er fremkommet ved forsøg med mus, idet man har påført musene parkinsonsymptomer, og efterføl- gende behandlet dem med PRE-084. Det virker kun, hvis musene bliver behandlet umiddelbart efter de er blevet syge. Mus er perfekte at anvende til forsøg, da deres genetik minder om menneskets.
Det skal nu afprøves på mennesker, der har fået diagnosen indenfor et år, hvor der stadig er en dopaminproduktion, som kan optimeres eller genskabes. Et rask menne- ske har et helt sort substandia Nigra, hvor dopamin dannes. Når man får Parkinson, bliver denne produktion mindre og i løbet af en 4-5 år er Substandia Nigra helt lys, som tegn på, at dopaminpruduktionen er lille - måske for lille til at få gavn af PRE- 084. For at have en sygdomsbremsende effekt skal behandlingen gives så tidligt som muligt. Håbet er jo, at det også virker på mennesker"20/4 2021 13:27 Thorkild01 792966Sigma-1 forsøgs update april 2019 NeurologyLive
https://www.neurologylive.com/view/sigma1-agonists-of..20/4 2021 16:44 Kyed01 592968Her er en interessant artikel hvor de nævner ADMS, AVXL, BIIB, GWHP, QDEL

Global Dementia Drugs Market Expected to Exceed $19.6 Billion In 2026:

https://newsfilter.io/a/6622d6f4e197d5570bec1a969953f..

Godt at vi får mere og mere presse.

Sejt at du Tasso har købt flere aktier, du er jo hoved manden bag alle disse fremragende tråde om Anavex, tror vi på den 3de nu?

Jeg vil gerne købe flere selv men jeg er allerede vildt overvægtet og hvis vi kommer igennem med bare 2 indikatorer har jeg nok til tidlig pension, man skal ikke værre alt for grådig.20/4 2021 21:54 TDT123 592975De største forhindringer for succes, er utålmodighed og grådighed.

Citat Jim Rohn

Alle, Alle....., Anavex, AVXL, blarcamesine, parkinson, Solsen
21/4 2021 11:23 Tasso1 692985Anavex Patent på omformning af 2-73 til en mere ren form - benævnt ANAVEX19-144.

Ser ud til, at Anavex er ved at have et patent på plads for omformning af 2-73 til en mere ren krystalliseret form - ANAVEX19-144.
Anavex har tidligere beskrevet, at denne mere rene/forædlet udgave af 2-73 også kan gives i mindre doser og samtidig være mindst lige så potent.

Dette viser bare igen, hvor omfattende det er at køre et biotek selskab, hvor man hele tiden skal sikre sig at andre ikke løber med guldet.
Der har tidligere været diskuteret, hvordan denne rene udgave i princippet kunne blive produceret af et andet selskab og overtage/underminerer grundlaget for Anavex, da den kemiske struktur er lidt anderledes end 2-73 - selvom det i princippet er det samme stof.

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&..21/4 2021 11:33 Makingmoney 592986Altså her må jeg indvende at hvis den kemiske struktur ikke er den samme, så er det ikke samme stof. Derfor, med min viden, skal de da til at passe på med deres "forsøg" med et stof de har alt på plads for, herunder patenter. Hvad vil FDA sige, når de kører flere forsøg i flere år, og så ændre strukturen på stoffet. Så gælder resultaterne sgu da kun for det gamle, og derfor vil det også kun være det de må putte i Pilleglassene engang når vi er godkendt Ins Allah. Hmmm, nu bliver jeg sgu lidt nervøs21/4 2021 12:16 Tasso1 592990Anavex Forstår ikke helt din bekymring MM?

Som jeg forstår det, har de selvfølgelig kørt alle forsøg med den "gl." udgave af 2-73, men blot sikret sig, at man har patentet til den krystalliserede udgave for at lukke evt. huller for anden uønsket part.
Som du kan se af patentoversigten, indgår den krystalliserede form ofte sammen med den gl. og anvendte udgave af 2-73!
Dette er ikke andet end rettidig og grundig omhu fra Anavex`s side, hvilket igen fortæller mig, at de anser 2-73 og ANAVEX19-144, som noget meget værdifuldt de prøver at sikre på alle mulige måder.
Dette er ikke noget ny viden for Anavex, men noget man parallelt har afsikret sig imod, med start for mere end 6 år siden.

https://patents.justia.com/assignee/anavex-life-scien..21/4 2021 12:43 Makingmoney 592992Et eksempel. Morfin er smertestillende, det er Fentanyl også. Begge stoffer gør det samme, smertelindrer. Fentanyl er 1000 gange stærkere end Morfin. Jeg læste dit første indlæg som om at de havde kørt alle forsøg med 2-73, men nu, lige før vi ankommer har ændret "lidt" ved stoffet, så det er stærkere, de ikke behøver bruge så meget. Den tænker ikke går. I mit eksempel skal man selvfølgelig være meget påpasselig med indtagelsen af fentanyl i.f.t Morfin. de 2 stoffer har heller ikke samme ½ veringstid (ophobning/udskillelse). Derfor ville jeg tro at de skal behandles særskilt i.f.t forsøg, godkendelser og patenter. Nu læser jeg dit nye indlæg som at de har brugt begge stoffer i forsøgene. jeg har bare ALDRIG set det nye navn i NOGEN som helst af de PR vi har fået. Nok om det, vi håber de har styr på det. At de ejer begge, at ingen kan ændre "lidt ved nogen af dem, og derved skabe det "samme" stof som ikke er det "samme" men deres. Håber det giver mening.21/4 2021 12:27 Hyst 492991Det er vel blot en beskyttelse de er ud på i første omgang, som Tasso1 skriver.
Og så vidt det ser ud er det ikke kun et "nyt" stof men flere "nye" stoffer, som alle ønsket beskyttet, samt nogle processer.

2-73 kører sin planlagte vej, og ingen ud over Anavex kan tage en bagvej.

Det er jo altid godt for en medicinalvirksomhed at komme med et "nyt" bedre produkt end det oprindelige.

Om det disse nye former skal igennem nye fase forsøg må andre vurdere, men er vel uvæsentlig i forhold til 2-73.


@Boersboe - nogen input til disse forskellige former og gengodkendelse?
Eller andre med kemisk/biokemisk/pharma/medico indsigt?21/4 2021 13:43 Kyed01 792993Jeg er også ret sikker på at de ikke har kvajet sig i 11 time og brugt 19-144 i forsøgene og bringer hele tids-linen i fare.

Nu til noget helt andet:

Paste og kopi fra stocktwits poster kb1123:

Spoke to IR today. Nothing new. He said news will come when it comes. Sometime between now and June 30th. He said Missling seemed very positive and upbeat about the upcoming data readouts and he doesn't think he would insinuate positive readouts if he couldn't deliver. Other than that he just said he is excited about the May institutional holdings report. They have had very good meetings and thinks we will see a bunch of more names on the report21/4 2021 17:48 Tasso1 793011Anavex Fra MJFF`s hjemmeside.

Mens vi venter:

Udmærket reminder om, hvordan 3. parts eksperter ser på de foreløbige resultater fra 2-73 i Parkinson - og MJFF har helt sikkert set meget mere end vi andre alm. aktionærer.
Det har i hvert fald været nok til, at MJFF sponsorer et nyt image forsøg til 1 mill. $.

"In 132 patients with Parkinson's disease dementia, the drug significantly improved cognitive function and memory as well as REM sleep."

https://www.michaeljfox.org/grant/evaluation-anavex2-..21/4 2021 20:22 Solsen 793013Anavex - Spændende med ordvalget i ovenstående: "thereby slowing or stopping Parkinson's progression"

I dag foregår lidt snak omkring disse to twitter opslag på Ihub fra Anavex i nævnte rækkefølge:

https://twitter.com/anavexlifesci/status/136456078637.. "Stop Parkinsons" (Review)

https://twitter.com/anavexlifesci/status/138483780743.. "Improve symptoms"

MJFs ordvalg er mere fleksibelt end Anavex's første twitter, som også er nævnt i forbindelse med "reviewed" men dog også med "potential new way to stop parkinsons"

Når man ser alle tre samtidig er der stadig god sammenhæng efter min mening.

Ikke nogen svækkelse af udsagnet mellem formuleringerne.

Men under alle omstændigheder er det meget lovende !22/4 2021 17:41 Makingmoney 293057Tasso hvordan kan mjff få mere at vide end markedet?21/4 2021 21:42 Boersboe 893024Anavex

Jeg er ikke nervøs over det Tasso1 skriver mht. patent på et lignende molekyle. Anavex har jo allerede 3-73, der, såvidt jeg husker, også er en sigma-1-receptor agonist. 3-73 virker altså på samme receptor, men har en molekylestruktur, som øger affiniteten over for receptoren. Det betyder, at man kan nøjes med mindre dosis for at opnå samme effekt. Mindre dosis er godt, da det mindsker ssh for bivirkninger.

Det er meget normalt inden for biotek/farma-industrien, at strukturen af et molekyle udvikles løbende. Og ja, nye molekyler skal selvfølgelig testes i nye fase 1-2-3 forsøg. Skulle et andet firma altså udvikle en sigma-1-receptor agonist kommer det til at tage mange år før de når op ved siden af Anavex. Til den tid er patentet på 2-73 nok alligevel ved at udløbe.

Jeg er desværre ikke stærk i patentansøgninger. Har kun selv været med i en enkelt ansøgning, og jeg var ikke den der bidrog mest i den proces. Jeg ved dog, at man meget vel kan have patent på en type medicin/et molekyle, men man skal samtidigt tegne patent for indikationen. Har et andet firma eksempelvis pludselig bevis for, at 2-73 virker godt i patienter med blodprop i hjernen, ja, så kan det firma faktisk søge patent på at bruge det i denne patientgruppe. Det "nye" firma skal så godt nok betale for at bruge Anavex' medicin, da de jo stadigvæk har patent på selve molekylet/medicinen. Selve indikationen og dermed en del af kagen går dog til det "nye" firma. Anavex kan jo så nægte at dele 2-73 med andre end sig selv, så de sidder jo stadigvæk tungt på fortjenesten. Jeg synes det giver en meget god fornemmelse af, hvor indviklet patentansøgning og godkendelse kan være. Jeg er dog overbevist om, at et firma
som Anavex ikke fejler her. Det ville overraske mig meget. Jeg er mest bekymret for den videnskabelige evidens, som fortsat mangler. Flere skribenter herinde linker da til flere spændende udtalelser, som peger lidt i retning af succes... men jeg mangler lidt den rygende pistol.
Jeg er selv alt for tungt lastet taget min lille formue i betragtning. Man har lyst til at købe flere, men som allerede nævnt, bør man nok ikke være grådig.22/4 2021 07:11 Kyed01 493027Mange tak Boersboe for den forklaring det er rart at vide.

Ja vi mangler de endelige beviser, helt enig, tror også det er grunden til at vi ikke er oppe i kurs 30-50 endnu. Too good to be true?? De helt tunge investorer toer ikke at købe vildt op men har en lille position i forhold til hvad de vil købe hvis de er mere sikre på casen.

En af mine gode venner har solgt omkring 75% af hans aktier i AVXL (med god fortjeneste), han siger hvorfor fanden udgir de ikke de data?

Der er der vel ingen der kan svare på ud over Missling?

Jeg tror stadig på Anavex og deres 2-73 så jeg beholder de aktier jeg har selvom jeg også er ret tungt overlastet.
Hvis man ikke satser nogle gange tjener man heller ikke de helt store penge, så jeg har valgt at satse på AVXL og jeg tror det gir pote en dag.
22/4 2021 07:16 Tasso1 593028Anavex. 2-73 og 3-71 - forskel og patenter.

Anavex fik allerede i 2014 særskilt patent på 3-71:

https://www.anavex.com/anavex-awarded-new-u-s-patent/

Forskellen på strukturen:

https://www.biotechtoinvest.com/research/2020/9/15/al..

Så mens Anavex var tidlig ude med 3-71, så har de indhentet patent inddækningen på 2-73 løbende.22/4 2021 08:07 Makingmoney 693032Nå for søren, der det bare 3-71 du skrev om. Nogle gange er jeg lidt for hurtig. Med de sidste indlæg er jeg blevet lidt klogere.
Jeg havde egentlig besluttet ikke at skrive mere i disse tråde. Min opfattelse er at mange her KUN vil se det gode i ALLE de nyheder der kommer, ja selv dem der ikke kommer(finder på undskyldninger for CEO). Jeg ville sådan ønske at i sommetider læste dem med de kritiske briller, bare lige hug prøve at tolke anderledes. Der er, som flere skriver, ikke kommet nyheder længe. Kun inddirekte indikationer på at der rundt om håbes/spekuleres i at det måske vil lykkes det her. Vi skal huske at alle i disse indikationer sluger alt, for der er jo ikke andet at gøre. Det gælder både patienter, organisationer og andre med penge. Når de store er forsigtige er det helt sikkert med god grund. Dette er jo en helt ny tilgang, som umiddelbart ser lovende ud. Men den er også det, en helt ny tilgang. Den der med (har skrevet det før) at de flyver under raderen, den har jeg ikke troet på længe. De har været på adskillige konferencer de sidste 2 år, med deltagelse at de store.
Nyheden fra MJJ blev også tolket godt, selvom den ved nærlæsning jo faktisk bygger på tvivl om det nu også kan være sandt. De tror på det p.g.a de gode resultater (som endnu ikke er ordentligt underbygget med data). De smider en mill efter et nyt forsøg, som skal undersøge om det faktisk ER 2-73 som har giver resultatet. Det må jo være den logiske forklaring på at de vil finde ud af om stoffet kan krydse den der hjernebarriere, kan finde ind og gøre sit. det er faktisk smart, metoden der, men nu skal vi så også vente på det.

I har bare accepteret svaret fra stocktveets (vi antager at svaret er sandt) om at det ikke længere er sidste uge af marts, eller første uge af april, med data. Nu er det ultimo juni. Det er sgu da utroværdigt.
Jeg ved at nogen nok tænker: Hvad fanden laver MM her hvis han tvivler sådan, og det er da også forståeligt. Det er ene og alene p.g.a grådighed, og håbet om en tidlig pension. jeg solgte i en periode ud, desværre ikke i tyverne, men med god fortjeneste. Jeg har dog for nylig, i pensionerne, byttet en stak Cbrain for flere Anavex, 11,50 per styk, fik ikke dem alle.
Det vi kan bygge vores håb på er at der trods alt ikke er kommet dårlige nyheder. Kommer der bare det mindste, ja så er det sgu slut med plus på Anavex kontoen for de fleste her. Inden da har den lille Missling garanteret nået at få udstedt flere aktier (GF maj) så han kan lege videre med vores penge. Hvorfor fanden ansætter han ikke nogle flere folk, han har sgu da penge i kassen, også nu. For øvrigt sagde han for ikke længe siden at han nu havde nok penge, men man har jo en plan til man laver en ny.

Pøj pøj til os, og i særdeleshed til patienterne. Jeg er jo selv i gruppen med større risiko

MM22/4 2021 21:12 TDT123 693058Super fint med med anskuelsen af casen, med knap så positive briller...

Dog ville det være noget mærkeligt, hvis gruppens aktionærer ikke troede/håbet på casen, for ingen investere vel i en aktie hvis man ikke troede eller havde et positivt syn på casen.

Jeg kender ingen der investere i noget som de ikke selv tror på, måske derfor os i gruppen har en overvægt af positivt syn/håb for vores investering.

Personlig er jeg udemærket klar over risikoen, men vægter den mulige upside langt højre end en mulig downside, og man skal da altid have noget af det sjove i sin portefølje.

Jeg køre jo på frihjul, og med rigtige gode gevinster gennem tiderne, så er jeg nok lidt farvet.

Iøvrigt syntes jeg gruppen indeholder en masse kompetente skribenter med masser af viden, og alle her er klar over risikoen ved at have investeringer i bio High Risk

Men efter min personlige mening, så er denne investering pengene værd.

Torben22/4 2021 21:40 Makingmoney 793060Helt enig, alle fornuftige mennesker, flere med stor viden/kompetencer, på hver deres felt. Jeg kunne bare godt tænke mig en unbaised tilgang når der kommer nyt. Det er farligt at læse alt med ja hat på og sølvpapir inde under☺️. Nå, men det har jeg jo skrevet allerede. For de hellt nye er denne gruppe farlig, hvis vi alle hyper alt, og så skriver hver vores form for forbehold ( uden begrundelse) til sidst: hvis skidtet virker, husk det er high fisk osv osv.....

Slut fra mig. Nu vente vente vente vente....Enten kaviar,eller makrel i tomat

Morten23/4 2021 08:45 Makingmoney 593068


25/4 2021 17:35 Makingmoney 493111


26/4 2021 14:24 Tasso1 493126Anavex. Endnu en webcast - 28. april.

Onsdag den 28. april kl. 18.00 DK tid.

https://www.webcaster4.com/Webcast/Page/2433/41061

Missling har haft et par udmærkede webcasts den senere tid, men han er bare nød til snart at vise resultater, hvis man forsat skal have tillid og kunne stole på hans tidsangivelser og udtalelser i øvrigt..
Umiddelbar burde CEOen have lidt nyt med i posen, ellers kunne jo bare se en af de tidligere webcasts.
Relativ kort varsel med kun 2 dage - behøver dog ikke at betyde noget.


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..

Og ja - mens jeg husker det MM :)
Investering generelt og især i biotek kan være "High Risk" - man kan risikere at tabe alle sine surt optjente penge på meget kort tid!
Stol kun på egen indhentede information, da alle andre potentielt kan have en anden og skjult dagsorden, samt være farvet af egen investering i aktien.
Håber det er dækkende:)27/4 2021 14:42 Tasso1 493158Anavex. B. Riley Securities starter dækning af SAVA.

SAVA har nok den mekanisme, der ligger tættest på Anavex, men er ca. 3 år bagud - har fået ny dækning af B. Riley Securities med kursmål 78 $.- stiger 15 % i premarket.

Måske indleder B. Riley Securities også dækning af Anavex efter de har været på deres webcast hos samme i morgen.27/4 2021 15:32 Kyed01 393163Alle tror tilsyneladende mere på SAVA med den kurs de har??
Ja lad os håbe at Riley kommer med et positivt kursmaal efter i morgen hvis ellers ham der med Beatles håret vil frigi nogle data.
Onde tunger på står at det er fordi han vil have billige options til ham selv og resten af ledelsen at han holder kursen nede, ha-ha.

Maa indrømme at jeg er ved at værre godt træt af hans gemmelege.
Hvis han ikke kommer med noget med kød på i morgen tror jeg nok at jeg begynder at sælge lidt.
Mærkelig nok fik mange aktionærer en e-mail fra Anavex vedrørende webcastet i morgen, mig selv inklusive?27/4 2021 15:39 Solsen 493164Investorerne er blot utålmodige og derfor opstår alle tænkelige konspirationsteorier.

Jeg kunne tænke, at det har noget at gøre med generalforsamlingen, der holder lidt på nyhederne ;−)27/4 2021 16:18 Kyed01 393166Well hvis han skal presenter foran sådan et stort investerings firma som Riley (+2000 ansatte) kan han ikke bare spille den samme gamle ridesede Beatles LP plade om og om igen, det imponerer han ingen med og de gider slet ikke at dække Anavex, men vil bare ryste på skulderen og sige, okay næste!

Naa jeg er vidst lidt for negativ i dag så jeg stopper her.27/4 2021 15:47 Thorkild01 493165For 5 dage siden var der nedenstående kommentar fra Zacs Investment Research analytiker Kevin Cook vedr. de forskellige Alzheimer selskaber (dog ikke kursmål)
https://finance.yahoo.com/news/alzheimers-disease-5-s..28/4 2021 11:45 Boersboe 393176Anavex
@Kyed

Jeg har ikke modtaget nogen mail fra Anavex - nogensinde. Hvad stod der vedr webcastet i morgen? Lidt spøjst at de pludseligt begynder at sende mails ud... eller hvad?28/4 2021 12:34 Kyed01 493179@Boersboe:

Der stod ikke meget ud over at jeg er inventeret til webcast April 28, 2021 at 12:00 p.m. EDT til nedenstående:

Anavex Life Sciences to Present at the B. Riley Securities' Virtual Neuroscience Conference!

Deres e-mail kom denne adresse:
info@anavex.com

Det må værre deres PR afdeling der har sendt den men hvor i alverden de har min e-mail adresse fra aner jeg ikke, kan kun værre Saxo bank Singapore hvor mine aktier er parkeret? Jeg har aldrig været i kontakt med dem før så jeg føler mig næsten smigret, ha-ha28/4 2021 12:49 Kyed01 393183Atter en positiv artikel fra SeekingAlpha stribet Lane Simonian.

SAVA er ikke nævnt hvilket er lidt mærkeligt?

Hovsa jeg så ikke Tasso's indlæg.

https://seekingalpha.com/article/4421858-anavex-cyclo..28/4 2021 12:44 Tasso1 493182Anavex Lane Simonian fra Seeking Alpha!

"Anavex is on the cusp of having the first real treatment for Alzheimer's disease"!!!


Lane Simoinan har som tidligere nævnt dækket Anavex i nok min. 5 år nu og han har både været konstruktivt kristisk, men mest positiv på Anavex.
Det er dog nok første gang, at han så direkte opfordre til, at man burde investere i Anavex.

Han ser positivt på følgende tre:
Anavex, Cyclo Therapeutics, And Green Valley: Stalling The Progression Of Alzheimer's Disease

Citater vedr. Anavex:

If this analysis is correct, Anavex 2-73, Trappsol Cyclo, and GV-971 will provide effective treatments for Alzheimer's disease.

That is why it is important to invest in Anavex (AVXL) and Cyclo Therapeutics (CYTH): they are taking the right approach even if the outcome is not guaranteed.

Anavex 2-73 is currently in phase 2b/3 clinical trials in Australia, in parts of Europe, and in Canada. Positive results from these trials, which may be completed by next year, should garner at least conditional approval for the drug by the FDA.

Lastly, Anavex 2-73 has the advantage of being taken orally whereas Trappsol Cyclo must be given intravenously.

Anavex is on the cusp of having the first real treatment for Alzheimer's disease, with Cyclo Therapeutics being a few years behind. For those who can, an investment in both companies is recommended.

https://seekingalpha.com/article/4421858-anavex-cyclo..

Vedr. mail, så fik jeg også en - virker til at Anavex gerne vil have deres investorer til at kigge med på webcastet her kl. 18.00 - eller måske bare en ny strategi fra PR-afdelingen?
Får vi nogle markante nyheder, burde vi få dem her kl. 13.00 - men er nu blevet skuffet så mange gange nu, så vil se det før jeg tror det.
Men skal de nå alle de annoncerede milepæle, der venter de næste uger/få mdr. - så skal de meget snart i gang med at åbne posen!

Har hidtil ellers kun fået mail i forbindelse med jul/nytår.28/4 2021 14:28 Makingmoney 393186Han har stadig ikke selv købt, læs også eventuelt svar til artiklen. Har aldrig fået svar på spørgsmål fra ir, ej heller invitationer. Men okay, det er begrænset hvor mange de kan have med på web, sådan rent teknisk.
Pøj til os hårdt prøvede "Longs"28/4 2021 18:56 Tasso1 793193Anavex Webcast - sådan engang rod!!!

Man skulle tro at min. en af de 2000 ansatte hos B. Riley Securities, havde formået at sætte de korrekte slides på, sammen med det Missling faktisk talte om!!!
Total uprofessionel og hvis jeg ikke havde set denne præsentation tidligere, var jeg nok stået af som potentiel ny investor.
Det var helt tydeligt, at Missling blev hylet lidt ud af den i starten og derfor ikke fik afleveret det ellers fantastiske gode budskab, som det fortjener!
Stoffet er alt for kompleks til at gennemgå for især potentielle nye investorer, til ikke have de tilsvarende slides at kigge på.

Men bortset fra dette, så var der ingen ændringer i casen - et par nye slides, hvor man fokuserede mere på den optimale virkning med 50 mg set i forhold til placebo mm.
Ellers blev der endnu engang stillet forventninger til snarlige positive Peer Reviews og at man var i tæt dialog med FDA på flere fronter.
Der ville også snart komme en CC for sidste kvartal.

Tror ikke denne webcast lokker mange nye investor til - vi skal have kolde fakta på bordet eller evt. indledende dækning fra B. Riley Securities eller andre større analytiker.

Tålmodighed - nok en gang!28/4 2021 19:08 Solsen 393194Jeg nåede ikke hjem i tide til at lytte med.

Ny slide her: https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?m..

Jeg forstår, at Q221 stadig er fyldt med nyheder.

Så lad dem komme :−)28/4 2021 19:54 Solsen 493199Link til Webcast i dag
https://www.webcaster4.com/Player/Index?webcastId=410..

Dementia fyldte en del til at starte med. Men mest interessant fra i dag var, at man prøver at accelerere tidsforbruget frem til markedsføring af 2-73 i Rett sammen med myndighederne.

Hvad det skulle gå ud på hørte vi ikke. Men meget interessant fra investorsynspunkt, idet det kunne betyde indtægter ved salg af produkter på et tidligere tidspunkt end ventet.

Mit gæt kunne være, at man bruger interimanalyserne og ikke afventer fulde data fra Avatar og Excellence. Altså en snarlig ansøgning om godkendelse på fase 2 forsøget offentliggjort i december 2020.

Det ville få pæn kursmæssig betydning efter min vurdering.

Missling nævnte de 3 års cash runway og at de nok var intakte ved næste kvartals regnskab. Altså er der kommet penge i kassen ved salg af yderligere aktier.

Missling udtrykte også flere gange, at de var i aktive diskussioner med myndighederne, hvilket han ikke tidligere har sagt. Så sikkert travlhed og nye forsøg forude.

Jeg er stadig optimist selv om dagens webcast blev en lille fuser pga teknik og flere udfald.

God aften.
28/4 2021 19:24 Thorkild01 593195Trods præsentations "roderiet", så kan man på Yahoo conversations læse nedenstående forholdsvis positive kritisk reflektive feedback: "I listened to the Dr Missling speak at B. Riley's conference, and got the impression that all their programs are still on track and moving forward as planned. My question about how cells that are deteriorating can improve was asked and I found Dr. Misslings response to be interesting. He basically said the cell's condition is "dynamic" and Anavex 2-23 causes that dynamic to change toward repairs. He talks about chromatin repairs and other repairs. The claim that the cells' condition after deterioration is underway is still "dynamic" and essentially that the path of the cell can be recovered from deterioration is very interesting, but I still am left to try to understand how autophagy and blocking undesirable insults by undesirable mRNA causes the "repair." Nonetheless, Dr Missling clearly maintains that the upcoming data releases in Retts, PDD and AD all show this happens when A2-73 is administered. The upcoming data should help him get his point accross in a clinical sense, even if the exact MOA and process is not crystal clear yet. This is still a complex field and it is hard to say exactly what happens to produce the improvements. I will be satisfied if and when the data supports fully that the improvements are occurring, and hopefully due to an interruption of the disease, not just its symptoms."28/4 2021 19:36 Boersboe 493196Anavex

Ja, tænkte nok at jeg ikke gik glip af det store. Jeg forstår ikke helt Misslings disposition. Aktien er steget >100% inden for 3 måneder. Anavex fik såvidt jeg husker solgt en god portion, da den var på toppen ifm. et stort spring. Hvad mere skal alle disse webcasts dog til for? Skal investorer virkelig lokkes til, så sker det jo ikke på en webcast uden nyheder? Så skal der - som du, Tasso, fint pointerer - data på bordet.

Nu har jeg ikke hørt webcastet, men håber inderligt, at Missling holder sig fra at tale om nye analysemetoder m.m. Det ville underminere hele Anavex' videnskabelige arbejder.

Jeg sidder igen i vente position. Venter bare på readouts af primære endepunkt i PDD. Så ved man, om man er købt eller solgt på den korte bane.29/4 2021 00:51 Tasso1 793202Anavex Opdatering på RETT AUS/UK + 18 år.

Interessant at denne nu langt om længe er blevet opdateret i dag den 28. april 2021.
Alle sites i AUS og UK indruller og man har skrevet, at det 7 uger relative korte forsøg forventes afsluttet i juni 2021 - dvs. det må være fuldt indrullet i løbet af godt en uges tid - senest!
En PR. på dette plejer at give lidt på kursen og vise fremdrift i casen.

Måske hr. Missling snart åbner for nyhedsstrømmen - inden CC for Q2 inden den 15. maj og GF den 25. maj?
Tror stadig på, at den 7. juni (FDA og Biogen) er som en rød klud for Missling - han vil give meget for, at tage pynten lidt af Biogen - uanset hvad han udtaler officielt.
De næste 3-4 uger kan blive nogle af det mest skelsættene/afgørende for Anavex!!

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT03941444?A=..

Solsen - fangede også den fra webcastet, at Anavex samarbejder intenst med myndighederne ( FDA og/eller AUS.) på at få 2-73 hurtigst muligt på markedet i flere indikationer!
Missling virkede helt overbevist om, at de har en virkelig god sag - beviset kommer måske meget snart!3/5 2021 17:12 TDT123 593270Jeg har dags dato købt lidt Avxl. til mit nye udenlandske depot hos Nordea....
det skulle jeg da lige nævne.... ;)4/5 2021 17:25 Kyed01 793290Nu har jeg sgu købt 300stk mere på trods af at jeg truede med at sælge den anden dag, ha-ha.

Nu har jeg et meget rundt stk antal og ca 130% profit på dem, det er mit håb at jeg ender med 1300% inden for et år hvilket er nok til at trække mig fra arbejdsmarkedet.
Man køber selvfølgelig ikke lang hvis man ikke tror på Missling & co.

Vil formode at de data der forhåbentlig snart bliver frigivet vil værre peer reviewed så der ikke hersker tvivl om ægtheden af dem, den slags tager lang tid og hvis det også bliver koordineret med FDA/andre tager der rigtig laaaaaang tid men jeg tror den tålmodige invester bliver belønnet.

Det boer siges at jeg ikke er aktie rådgiver men bare en amatør. Jeg læser alle indlæg om AVXL på Ihub-Stocktwist & her.
Jeg tror stadig på at vi bliver godkendt på mindst et par af indikatorerne.

Man hvad ved jeg, en amatør der har mange (for mig) penge på spil i AVXL.4/5 2021 23:32 Tasso1 793301Anavex. Det er åbenbart ikke kun jer, der er "tosset" nok til at købe aktier på nuværende niveau.
Ny investor Great lakes advisers køber 688,000 aktier pr. 3.maj 2021. - måske resultatet af en af flere positive møder med potentielle nye investorer, Missling nævnte ved sidste CC.

Han så frem til oversigten af institutioner/kapitalfonde for sidste kvartal.

Institutional Shares 18,885,959 - 27.18%

https://fintel.io/so/us/avxl5/5 2021 13:33 Thorkild01 693318Selv om ejersammensætningen stadig er (for stærkt?) domineret af "retail investors" så er det en god nyhed, ligesom den seneste nyansættelse (se nedenstående). Begge kan vel kun læses som en vis tillidsærklæring til selskabet og deres pipeline.
https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-a..5/5 2021 14:52 Tasso1 593326Anavex Endnu en tidligere FDA ansat.

Nu har Anavex formået at ansætte hele 2 tidligere FDA ansatte med speciale i udformning af kompleks myndighedsdokumentation for f.eks. ansøgning om markedsgodkendelse m.m.

Måske er det bare en aftægtsstilling for ussel mammon efter 24 års ansættelse hos FDA?
- Eller har disse tidligere ansatte set muligheden for at gøre en forskel og krone en lang karriere med at yde deres bidrag til at
give reel forbedring til CNS området, ved at hjælpe Anavex gennem nåleøjet hos netop FDA?

Svaret får vi nok et fingerpeg om, inden for nogle få uger eller måneder!

Er måske lidt naiv - men ville de tilslutte sig Anavex, hvis de ikke troede på, at Anavex og 2-73 havde en god effekt i de kørende CNS indikationerne?Dr. Adebayo Laniyonu:

"I am very pleased to be joining Anavex at this important and exciting time for the company," stated Dr. Laniyonu. "Anavex deep scientific base, innovative and novel approaches to discovery, including use of precision medicine and molecular biology to target a breath of rare diseases, and challenging therapeutic areas such as Rett syndrome, Parkinson's disease, Parkinson's disease dementia, Alzheimer's disease, and other CNS diseases is exciting given the unmet medical needs or orphan nature of some of these diseases. I believe there are tremendous opportunities ahead, and I look forward to working with the Anavex team to deliver on the corporate objectives for 2021 and beyond."5/5 2021 15:40 elssan 493329Tak for super gode informationer. Oversigten over Institutional Ownership viser flere stærke investorer. Vanguard har købt op i flere omgange, senest d. 29/4 til 4 fonde og tidligere d.1/3 så Vanguard har i alt omkring 2.500.000 aktier - eller meget tæt på 5%.
Blackrock har 5,5% eller ca 3.760.000 aktier.
Når disse to finansielle sværvægtere køber op i danske firmaer er det udtryk for en stor anerkendelse, så vidt jeg har forstået. Det må det vel også være i USA.
Den nye ansættelse lyder meget lovende. Han ville ikke gå ind i Anavex hvis han ikke troede på det.
Jeg tror på Tassos argument om, at det hele eksploderer her i maj - og Kyed kan gå på pension om få år!6/5 2021 14:51 Tasso1 393354Anavex. Q2 torsdag den 13. maj.

Webcast kl. 22.30 DK tid.

https://wsw.com/webcast/cc/avxl18/1499544


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-..


Ved CC for Q1 2021, havde Anavex inkluderet 4-5 vigtige nyheder/milepæle, som hver især efter min mening havde fortjent en selvstændig PR.
Spændende om de laver samme nr. denne gang!
Alt andet lige, så burde. Anavex udnytte muligheden og komme op med et eller andet for at tiltrække potentielle nye investorer til denne. CC.

Ariana synes at være stolte af deres samarbejde med Anavex - AI baseret analyseværktøj.

Quote:
Hichem joins Ariana following four years of exponential growth for the company across multiple therapeutic areas. Ariana's AI-designed clinical trials, developed in partnership with ANAVEX® (NASDAQ:AVXL), were the first successful genomic Precision Medicine studies in Alzheimer's disease with confirmed translational applications in Parkinson's disease and Rett syndrome.

https://www.arianapharma.com/2021/05/appointment_hich..TRÅDOVERSIGT

92473 Anavex NY TRÅD!!!
31/3 13:26 Tasso1 1392665 Alt får tæsk i dag ..
12/4 22:31 TDT123 4

92666 Okay...... ..
12/4 23:24 TDT123 2