Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investeringspodcasten om oplukningsstrategi og marked


92493 Helge Larsen/PI-redaktør 1/4 2021 07:55
Oversigt

Afsnit 59 af Investeringspodcasten om oplukningsstrategi og markedsbevægelser

Investorerne positionerer sig mod bedre tider og et samfund, der snart åbner op. Det ses bl.a. ved opkøb i flere udbombede sektorer og en stigende oliepris. Aktiemarkedet er som bekendt en 6-9 måneder foran den reelle økonomi, men har "flow of funds" måske været lige lovlig tidligt ude? Og hvad vil der ske med aktiemarkedet, hvis samfundet ikke åbner rigtigt op på denne side af sommeren, som investorerne nok allerede har indpriset i forventningerne?

Hansen og Larsen diskuterer også pris vs. indtjeningsevne, når snakken falder på laksesektoren, som især Helge Larsen har stort fokus på i sine investeringer. Sidst men ikke mindst tager Hansen og Larsen temperaturen på renten og sandsynligheden for, at den stiger - og i så fald hvor meget og med hvilke konsekvenser?

Indeksering

00:00 - 07:50 Fart på olien igen

07:50 - 10:55 Tankskibe og tankrater

10:55 - 17:13 Oplukningens betydning for aktiemarkedet

17:13 - 20:11 Laksesektoren

20:11 - 27:18 Bankaktier og renter


https://www.nordnet.dk/blog/afsnit-59-af-investerings..3/4 2021 16:02 mccarthy 092527Først et fortjent tillykke med fremgangen for sitet; det er velfortjent. Så lidt omkring det vi ikke ønsker at tale om.
Forleden dag landede første båd med det I kalder flygtninge og som mer' og mer' her kaldes invasionsstyrker fra Nord-Afrike - generobringen af den Iberiske halvø. Jeg indrømmer at Madrid regeringen og Valencia regeringen reagerede prompte og beordrede alle
at bære maske under gåtur ved strandene her i Spanien. Og stadig kun 4 personet.
Jeg er jo ikke Corona influenza expert, men vover en femmer på at Spanien lukker ned igen, igen og igen.
( Og at Boris ikke vil tillade the Brits at turiste Spanien ). Det skal jo nok gå som altid, men vær påpasselig derude.TRÅDOVERSIGT