Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Fingerprint Cards


92768 Helge Larsen/PI-redaktør 15/4 2021 10:03
Oversigt

Trend: Kort Sigt - Op

Trend: Lang sigt - Sidelænsinterval

Aktuel pris: 26 SEK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden december 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 14 SEK, og med top og modstandsniveau i kurs 32 SEK. Idag kan Fingerprint Cards aktien handles til kurs 26 SEK.

Lang sigt:

På lang sigt har Fingerprint Cards aktien bevæget sig i et sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i august 2017 og er fortsat intakt idag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 41 SEK, og med bund og støtteniveau i kurs 5 SEK.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 32 SEK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 41 SEK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien være vendt til optrend. Ligeledes vil aktien have fuldendt en bundformation, og dermed frembragt et stærkt køb signal. Bundformationen har bund og støtteniveau i kurs 5 SEK, og toppe og modstandsniveau i kurs 41 SEK. Denne bundformation kan give en teknisk set mulighed for, at have sit target i kurs 75 SEK.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund i kurs 14 SEK. Dernæst ved bund og støtteniveau i kurs 5 SEK. Bryder aktien dette niveau oppefra og ned, vil trenden være vendt til nedtrend.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

32 SEK, 41 SEK, 87 SEK og 116 SEK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

14 SEK og 5 SEK.

De tekniske indikatorer bevæger sig i sidelænsinterval. RSI bevæger sig lige under 50. MACD bevæger sig lige over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen tæt på at bevæge sig imellem sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt på mid band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin sidelænsinterval.

Af Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam

FING B.ST
15/4 2021 10:05 Helge Larsen/PI-redaktør 092771Chart d. 15. april 2021:

FING B.ST
15/4 2021 11:00 oge 092775Finger TA? Ved egentlig ikke hvad der menes med TA? Her er det en beskrivelse af hvad der ER sket (2017 til d.d.?). Med nogle minimumspriser på 14 og 5 SKR? Og nogle max. Priser på 32 SEK, 41 SEK, 87 SEK og 116 SEK.?
Er det en TA?
Analysen, hvis beskrevet som historik er jo helt korrekt, ingen tvivl om andet?
Men hvad med fremtiden?
Er det fremtiden, der beskrives som minimum en 5er og som maksimum ~ 116 SKR?
Det er dog noget af et spring, men jeg kan sagtens ligge mig enig, historikken lyser jo soleklart!
Men er det sådan, fremtiden kan beskrives? Her vil jeg bestemt sige NEJ!
Uomtvisteligt kommer biometrimoduler, til integration i betalingskort, til at spille en betydelig rolle, når kommer, for de kort kommer!
I mellemtiden trækker FPC sin omsætning på primært moduler til mobiltelefoner, og har ikke de sidste mange Q regnskaber haft andet end sorte tal på bundlinjen? Det er dog blevet skjult ved proforma afskrivninger og returkøb af aktier!
Lige nu lider FPC af den sidste rest af hurtige penge i form af irriterende manipulationer, når jeg skriver rest, er det den sidste, den rudimentere, kunne man skrive (Sylebra Capital Limited), der åbenbart har "kvajet sig gevaldig" (Ja, hvem ved, måske gør SC et kup?)! Men at SC skulle havde held til at tryne kursen meget ned fra dagens kurs (~ 26 SKR), tvivler jeg stærkt på! Og når står alene tilbage, så er forventningerne til en stor opgående kurs åbenbart forventelig hos andre hedge'er - om short folket kommer tilbage når kursen er høj nok? Det må betragtes til den tid!
Alt andet lige så er FPC med sine patenter nok en leverandør, der er umulig at komme udenom når de omtalte betalingskort kommer!
I 2015 var det mobil finger tastemoduler, der drev kursen til himlen?
Hvad er forskellen i dag?
Jow, det er betalingskort (kapitalformidlere), der skal drive kortene, tror simpelt ikke pirat kopier af FPC's patenter, får nogen gang på jord - så stabiliteten vil blive i finger!
Altså 2015 succesen gentager sig i en nær fremtid?
Så FPC ryger i ATH når leverancestrømmen af modulerne bliver ordret!
Ergo min TA siger ATH i nær fremtid, så 41 SEK, 87 SEK og 116 SEK.!
Se IKKE på TA se på produktets mulighed! Se på grundlaget!
Eneste slange i paradiset lige pt er den der mærkelige udmelding at CEO, og CFO vil udvandre? Det er virkelig en mærkelig udmelding!
Min mening!
oge15/4 2021 11:27 17121804 092776Hvor har du info om CEO/CFO udvandring fra?15/4 2021 11:58 oge 092780Her fra https://www.fingerprints.com/2021/04/09/fingerprint-cards-ab-publ-prepares-for-growth-in-key-areas-establishes-regional-offices-in-china-and-switzerland-and-distribution-hub-in-singapore-2104090600/ : Som en del i denna förändring kommer Fingerprint Cards vd och finanschef förflyttas till Zug. Båda kommer dock att kvarstå i sina nuvarande roller i det svenska moderbolaget, heter det i pressmeddelandet. Øee hvem spørger?15/4 2021 13:01 17121804 092787Tak - det havde jeg overset og misforstået. Er aktionær i Fingerprint, så synes det var en potentiel kurspåvirking, hvis CEO/CFO blev sendt ud af virksomheden.15/4 2021 12:21 Helge Larsen/PI-redaktør 092782Teknisk Analyse (TA) handler alene om at læse grafer i modsætning til Fundamental Analyse.

Du kan altid bruge vores finansordbog til en forklaring på de investeringsmæssige og økonomiske udtryk. :−)

https://www.proinvestor.com/finansordbog15/4 2021 12:34 oge 092784Ja Helge,
men hvis ikke du føre grafen ind i fremtiden, er det jo kun historik, og derfor et eller andet sted ligegyldig (lige gyldig sagde min "gamle" matematiklære altid, ikke at forveksle med ligegyldig?)!
Jeg forudsatte også at mini og maksi, var både fortid OG nutid? Altså at kursen stepper sidevers!
Og det tror jeg bestemt IKKE den kommer til!
Men tak for linket, det vil jeg selvfølgelig bruge!15/4 2021 12:58 NordicStock 192786@oge,

Nej, det er ikke sådan man bruger teknisk analyse.

Teknisk analyse bruges til ... via matematiske beregninger ... at fortælle hvordan den samlede mængde af investorer højst sandsynlig vil opføre sig i forhold til aktien. Det er derfor man har de 2 indikatorer kaldet RSI og MACD.

RSI fortæller om investorerne via deres handles adfærd, skaber et positivt eller negativt momentum i handlen med aktien.

MACD er den indikator, der hjælper dig med at finde dit entry ind i aktien på det mest optimale tidspunkt, eller tilsvarende dit exit fra aktien på det mest optimale tidspunkt. Du kan læse om MACD i Wiki linket herunder.
https://en.wikipedia.org/wiki/MACD

Hvis man bruger ovenstående 2 indikatorer sammen med en solid regnskabs-analyse, så kan man altså maksimere sit afkast gevaldigt.

Man kan også bruge de 2 indikatorer til at regne ud hvornår man måske skal begynde at se på aktien igen. Jeg vil tippe, at når vi kommer ned omkring kurs 22-23 sek, så skal man kigge igen på de tekniske signaler for Fingerprint.

PS: For god ordens skyld skal det siges, at jeg ikke har eller har haft aktier i Fingerprint og den er heller ikke på min liste over selskaber jeg overvejer.15/4 2021 13:36 oge 192791
NordicStock:

Man kan forføre sig selv på mange måder, jeg har altid betragtet de der analyser som en formel hvor man sidder med en mængde ubekendte, man så indføre i formlerne ad hoc?

Jeg fornemmer stadig den bedste måde er at se på Q regnskabernes bundlinje - Det kostede så i sin tid på finger, hvor short handel var udbredt og foran? Hvordan det så eller kunne lade sig gøre!

Jeg holder fast i bundlinjerne i firmaer som FPC - jeg forstod simpelt ikke handel med lånte aktier (short) i sin tid, simpelt fordi jeg ikke havde investeret i den slags tidlige! Forståelsen for short, det bilder jeg mig ind, at jeg har indhentet siden!

Aktien bliver sat i markedet på oprettelsen, men straks genkøbt samme dag, ligger så i depotet (lånerens depot) til næste raid, simpelt!

Jeg tror også at med tiden vil short handlerne helt forsvinde, efterhånden som de bliver mere gennemskuelig, og måske ligefrem ulovligt at handle med aktier man IKKE har*! Problemet er nemlig at handle short det er total uigennemsigtig, men dog lig pt. på FPC nem at gennemskue så længe der kun er een ensom handlende (Sylebra "SC")!

Tak for din info, den er værdsat af mig, om ikke af andre!

oge.

*
Ved i øvrigt ikke hvordan short skulle blive ulovlig, hvis det reelt er et beløb, der dækkes ved en given mængde aktier - som jeg har forsøgt belyst i debat indlæg!15/4 2021 17:36 NordicStock 192802Hej oge,

Well ... jeg er helt enig i at man skal se på både udviklingen i toplinjen og i bundlinjen for et selskab inden man køber det, men man skal bruge den tekniske analyse, til at vurdere om man køber ind i en case som kan give et godt afkast i forhold til den pris du køber til.

Jeg vil vædde på, at havde du brugt teknisk analyse dengang med Fingerprint, så var du ikke blevet fanget på det forkerte ben.

Og grunden til at jeg siger det, er fordi jeg selv har været på holdet der ikke troede på teknisk analyse ... indtil jeg for sjov begyndte at lære det, og så derefter prøvede at handle efter det. Og så skal jeg lige love for at der skete noget med det løbende afkast. Det blev markant bedre, især fordi teknisk analyse først og fremmest forhindrer en i at lave for mange fejl-køb ... specielt i henhold til at prøve at time bunden eller købe aktier man tror er billige fordi andre sælger markant ud.

PS: Der er intet galt med short-selling. Det er ligeså legitimt som at være lang en aktie.
17/4 2021 11:43 oge 092866Trend: Kort Sigt - sidevers

Trend: Lang sigt - OP/OP og OP

Aktuel pris: 27 SEK

Et TA der er transparent:

Min_TA__FPC_pr_17_04_2021___og... - 428.71 KB

Læs det, læs det, læs det!

Under devisen: Hvorfor skal det være så kedelig!

Undskyld Rida, men din analyse siger IKKE ret meget andet end er korrekt på historik!

pdfMin_TA__FPC_pr_17_04_2021___oge.pdfTRÅDOVERSIGT