Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flash crash i krypto


93651 Markettimer 19/5 2021 15:54
6
Oversigt

Hej alle,
Skønt dette langt fra er en krypto-side, så lavede jeg lige en hurtig video, der viser live, hvordan det ser ud, når vi oplever et såkaldt "flash crash". Det er et krak, der kommer "ud af det blå".....eller gør det?

Faktisk kan vi se i mange af de store lyn-krak igennem tiden, at der var lidt advarsler inden, og så kom der en "trigger", der udløste det.
I dette tilfælde var det et hårdt pumpet krypto-marked kombineret med en udmelding fra Kina om, at de ville slå ned på kryptobetalinger.

Men faktisk gav næsten alle krypto-valutaer salgssignal på 4-timersgrafen for en uge siden. Dette er interessant, idet det ville have holdt mig ude af markedet (eller måske endda sendt mig short), også selvom jeg intet ved om krypto.

Så se med her, hvis I vil se, hvordan et live flash-crash ser ud ????
ps. dette er ikke for at "hate" på investorer i krypto, og jeg håber virkelig, at de af jer, der var long med gearede konti, kom ud i tide.




19/5 2021 21:09 Match 493656



Tak for dit indlæg, Markettimer.

Kineserne siger officielt, at kryptovalutaer ingen værdi har. Og det er vel dybest set rigtigt.
Jeg kommer til at tænke på de konstruktioner, der blev lavet i USA op til krakket på lånemarkedet - klarest illustreret i filmen "The big Short", hvor de "syntetiske" obligationslån synliggøres som stort set værdiløse.



20/5 2021 08:48 StockBull 093663



Man kan ikke regne med hvad Kineserne siger ligesom man ikke kan regne med Trump, Musk m.f. Kineserne viser eksempelvis stor interesse for Concordium https://www.coindesk.com/volvo-owner-geely-and-concordium-in-jv-to-offer-blockchain-services-apps-in-china



TRÅDOVERSIGT