Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Slap corona ud fra et laboratorium?


93799 exitnu 27/5 2021 09:56
1
Oversigt

Spændende og oplysende artikel fra Zetland.

https://www.zetland.dk/historie/sOMVDXgG-aekdaa3R-195a2

"Nye amerikanske efterretningsoplysninger har styrket teorien om, at coronavirus ved et uheld blev spredt fra et forskningslaboratorium i den kinesiske by Wuhan."

https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-05-25-tre-syge-forskere-giver-nyt-liv-til-omdiskuteret-corona-teori

Biden orders closer review of Covid origins as U.S. intel weighs Wuhan lab leak theory

https://www.cnbc.com/2021/05/26/biden-orders-us-intelligence-to-intensify-investigation-into-covid-19-origins.html



27/5 2021 10:02 AJE 193800



Det har hele tiden været min mistanke, uden at have noget at have det i.

Det bliver utroligt svært at bevise, kan vel næsten kun ske med en håndsrækning fra medarbejdere i laboratoriet, eller andre med en eller anden form for "insiderviden".

De kinesiske myndigheder, får du ALDRIG en indrømmelse fra. Det ville udløse erstatningskrav af astronomiske størrelser fra hele verden.



27/5 2021 16:51 exitnu 193830



The Covid-19 origin story has massive political consequences

https://edition.cnn.com/2021/05/27/politics/biden-trump-china-coronavirus-origins/index.html



27/5 2021 17:12 Hyst 293832



https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-04-23-usa-betalte-kina-for-at-arbejde-med-smitsom-coronavirus-i-wuhan

Ja, USA turde ikke mere og betalte Wuhan for at udføre.

Og der er mange politisk undertoner i denne sag. Også her på forum.
Om det bliver mulig at finde svaret hvor det kommer fra er tvivlsom. En efterretningstjeneste samler informationer og laver et kvalificeret skøn.

Men nogle gange er de helt gal på den, og kineserne vil aldrig indrømme det, hvis der skulle være noget om snakken.



27/5 2021 21:02 bgadk 293845



Jeg synes det er meget fint, at USA ikke vil lade civil laboratorier lave modifikationer på potentielt farlige vira, som vil gøre dem endnu farligere. Det hører til på højt sikrede militære installationer. Og der er der sikkert både i USA og i Rusland og Kina ganske ubehagelige sager gemt af vejen. Langt mere aggressive end SARS-COV2....

Problemet med de fleste biologiske smitsomme agenter, er at de er svære at bruge i krig, uden at man selv får dem tilbage i hovedet på et tidspunkt. De er mere et dommedags våben på linje med strategiske atomvåben.



27/5 2021 20:38 bgadk 493843



Det virker ikke særlig sandsynligt at SARS-COV2 er menneskeskabt eller sluppet ud fra et laboratorie. Det er den simpelthen for dårligt konstrueret til. Der er en dansk virus forsker som har en ledende position i USA (kan ikke huske hans navn) som tidligere har givet en god forklaring på SARS-COV2's opbygning, og hvorfor den ikke virker menneske skabt.
Som også artiklen nederst fra TV2 noterer sig, så er området i Kina omkring Wuhan, kendt for at flagermus har en række naturlige corona vira som er i stand til at springe fra art til art. Måske skulle man have udryddet alle flagermus i området, men den slags natur "pleje" er ikke længere moderne. Istedet så studerer man, og man har sikkert også haft SARS-COV2 i et af de samples som man har indsamlet. Det er bare meget mere sandsynligt at SARS-COV2 har smittet direkte fra flagermus til andre arter, end at en virus er sluppet ud fra et højtklassificeret biologisk laboratorie.

I den nuværende politiserede situation, så er det dog vigtigt at man ikke lukker undersøgelser ned, sålænge man har noget som helst spor åbent. Det vil give grobund for yderligere konspirations teorier.

Det som er vigtigt med nyheden er, at man stadig mener at SARS-COV2 er opstået naturligt, men at man vil undersøge videre for at se om der er andre forklaringer.



TRÅDOVERSIGT