Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Forbrugeroplysning


93859 binvest 28/5 2021 10:31
Oversigt

Mange af jer kender Økonomisk Ugebrev Formue (tidligere Aktieugebrevet). Det har jeg i en periode abonneret på.

Jeg har flere gange bemærket, at deres angivelser af shortede aktier er anderledes, end oplysningerne som fremgår af Finanstilsynets hjemmeside.

Eksempel
I lørdags angav de f.eks. shortpositioner i Bavarian til 1,68%, medens Finanstilsynet angiver shortpositionerne til 3,44%. Altså ca. det dobbelte.

Jeg har skrevet til Økonomisk Ugebrev og bedt om en forklaring; men får ikke noget svar, hvilket jeg finder er dårlig kundeservice.

Er der nogle her, der har en forklaring på forskellen i tallene?



28/5 2021 11:27 binvest 193863



Med til en ordentlig kundeservice hører, at man svarer på kundens spørgsmål. Måske er begge tal rigtige; men det kan vel så ikke være så svært at svare?

Nu mister de i hvert fald en abonnent, idet et manglende svar giver udtryk for dårlig moral og mangelfuld datahåntering. Og når der er en fejl, er der nok også mange andre fejl?



28/5 2021 13:55 binvest 493866



Jeg vil også fortælle, at ud over ovenstående dårlige kundeservice er der intet at råbe hurra for.

Ugebrevet drives på den måde, at mange anbefalinger er i illikvide aktier, som de selvfølgelig køber først og derefter sender sms og mail om til deres kunder. På den måde får de ofte anskaffet aktierne, til en kurs der er 4-6% lavere, end den kurs deres kunder kan købe til. Selv med det trick har de svært ved at følge indekset, hvilket kunderne så selvfølgelig er afskåret fra.

Det ugentlige skriv er typisk fyldt med artikler om bear tegn på hver anden side og bull tegn på hver anden side. Der mangler konsekvens og substans.




31/5 2021 13:21 TeamGarlic 193901



Hej binvest ! Jeg har haft samme oplevelser. Har du fundet ud af deres investeringsmodel ?



31/5 2021 13:41 binvest 193902



Nej. Hvad mener du helt nøjagtigt med "investeringsmodel".

Min fornemmelse er, at de anvender en kombination af FA,TA og "had/kærlighedsmodellen". Så har de en forventning om, at når de holder ferie, så bør aktiemarkedet lukke. Det virker unødvendigt og irriterende, med alle de skribenter der figurerer i deres skriv.



1/6 2021 09:01 TeamGarlic 093930



Jeg har flere gange spurgt dem, hvad deres model er. Handler de på momentum, på visse indikatorer og bestemte formationer eller andet. Jeg har aldrig fået et svar andet end, at Hans Hebo fra ØU, at det kunne han ikke forklare, men forstod godt mit spørgsmål. Hvis det er baseret på mavefornemmelse m.v., så er det ikke noget for mig. Jeg søger en fast strategi med flere parametre, som kan eftergøres igen og igen.



31/5 2021 16:28 binvest 193906



Da der åbenbart ikke er nogen her, som har en forklaring på, hvorfor Økonomisk Ugebrev har andre tal for shortpositioner end Finanstilsynet, så er det ikke kun mig, der ikke forstår uoverensstemmelsen. Derfor rykkede jeg for svar i sidste uge, dog uden resultat.

Er de mon i stand til at forholde sig til andre virksomheder, når de selv sjofler deres eget eksistensgrundlag, kunderne???



31/5 2021 17:16 Hyst 393909



Jeg forstår din irritation med ØU, jeg betragter dem blot som det frække sider på Ekstrabladet - stor opmærksomhed, men kan ikke bruge dem.

Med hensyn til short opgørelser har jeg selv opgivet at følge med - selv FT opgørelser er nogen gange forkerte.

(du må endelig ikke stole på FT opgørelser hvis shortene er meget gamle - det er min erfaring)



31/5 2021 17:52 Aps invest 393914



ØU er spild af penge efter min vurdering....ren ekstra blad niveau



1/6 2021 07:41 TheNote 793927



Problemet mange gange er manglende kontekst og problemafgrænsning. TA mæssigt det rene amatør arbejde. Tit anviser de TA på dagsniveau og glemmer fuldstændigt indflydelsen fra andre tidsrammer.

Som investerings værktøj og praktisk køb/salg anvisning umuligt at tage seriøst. For en god uge tilbage skulle man investere i healtcare fordi købssignalet var åbenbart. For det første havde uge basis noget der lignede en topning og dernæst overser man at markedet er på vej ind i "ferie" tilstand, hvilket sætter en effekt dæmper på betydningen af signaler.

Nogle gange er der trend-artikler som indeholder "nice to know" viden og enkelte gange kan der være beskrivelser af enkelt firmaer som er "nice to know" hvis man ikke selv har indsigt i firmaet.

Men som konkret investerings værktøj ... spild af tid og penge efter min mening og i mange tilfælde direkte vildledende.

Uansvarligheden med investorernes penge er dybt problematisk og respekten for investorerne derude må være rystende lav.

Skal tilføje at det primært er Morten Langers udgydelser jeg har haft fat i da jeg ikke har et abonnement.

Det ville klæde ProInvestor simpelthen at afslutte forholdet til ØU af respekt for investorerne.

De der så insisterer på et nærmere forhold kan jo så gøre hvad de vil. Men at give spalteplads til Morten Langers udgydelser er en eklatant fejl.

Imho



1/6 2021 09:54 TeamGarlic 293936



Godt brølt, The Note ! Jeg er ganske enig. Jeg har også mine penge for kære til ØU. Det blev en ret dyr rejse med dem for år tilbage. Der er andre seriøse rådgivere i markedet.



3/6 2021 09:03 TheNote 193989



DJ Healthcare har de kommende uger nedbrud på uge-chartet. Det kan medføre nogle uger med negativ undertone. Så har man købt healtcare på Morten Langers anbefaling er der høj risiko for tab den kommende tid, hvis ikke man allerede HAR fået et rap over nallerne.

Graf: https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_111ed559e00622780db25388419d03ea.png

mvh



TRÅDOVERSIGT