Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Karolinska Development


93986 NyNovice 3/6 2021 07:38
Oversigt

Er der andre end mig herinde som interesser i Karolinska Development?

Jeg har haft et meget lille frimærke siden 2018 for at følge med. Nu ser det endelig ud til at der sker noget - plus 49% i går, men min investering er forsat i blodrødt minus.

På det svenske debatforum Avanza er der pludselig stor aktivitet https://www.avanza.se/placera/forum/forum/karolinska-development-ab.html#7919677.

Her er deres portefølje over selskaber i overbliksform og KD's ejerandel, samt en kort beskrivelse kan ses ved at klikke på firmaets logo. https://www.karolinskadevelopment.com/en/our-portfolio

Årsagen til at jeg gik ind i KD er management-teamets forskningsmæssige og forretningsmæssige baggrund i kombination med deres screening potentielle raketter inden for biotek m.m.
For tiden har de 10 selskaber der er investeret i - de fleste med et aktivt ejerskab. Eller som de selv skriver: "Karolinska Development has a focused portfolio comprising pharmaceutical and medtech companies with significant potential for value generation."TRÅDOVERSIGT