Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Favoritaktierne hos Nordnet i maj


94030 Helge Larsen/PI-redaktør 4/6 2021 21:44
2
Oversigt

"Vestas toppede som privatinvestorers favorit i maj hos Nordnet
Over 1 mio. aktiehandler i maj hos Nordnets private investorer vidner om, at aktieinteressen stadig er stigende. Det er 38 pct. mere end i samme periode sidste år og en stigning på 2 pct. i forhold til måneden forinden.

Det viser Nordnets investeringsstatistik for maj, skriver online børsplatformen, der har 285.000 kunder i Danmark, i en meddelelse torsdag morgen.

- Vi oplever, at de private investorers aktivitet stabiliserer sig på et relativt højt niveau drevet af en stigende aktieinteresse og ikke mindst udsigten til negative renter, så langt investeringsøjet rækker, udtaler Sigga Nolsøe, kommunikationschef i Nordnet.

Her er kundernes top 10:

* Vestas

* Ambu

* Ørsted

* Norwegian

* Quantafuel

* Trifork

* SAS

* DSV Panalpina

* Novo Nordisk

* H. Lundbeck

Ifølge Nordnet har investorerne især købt op i både Ørsted, Vestas og Ambu grundet en mulig god kurs".

/ritzau/FINANS

Ida Kramhøft Jensen4/6 2021 22:38 bgadk 894032Lidt pudsigt... jeg har ingen af aktierne, og blandt de aktier kunne jeg kun finde på at købe Trifork og måske Novo. Resten er enten for dyre eller rent skrald....TRÅDOVERSIGT