Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sådan bliver du en bedre biotekinvestor


95743 Helge Larsen/PI-redaktør 5/8 2021 08:59
Oversigt

I den sidste af tre sommerspecials diskuterer Hansen & Larsen, hvorfor biotekregnskaber i reglen er ligegyldige, specielle fagudtryk tages under kyndigt lup og så løfter Larsen sløret for sin biotekportefølje, som udover en tung investeringslast i Genmab også indbefatter Zealand Pharma, Bavarian Nordic m.fl.






5/8 2021 09:19 Makingmoney 595746



Glæder mig til at se/høre den senere. Så del 1 igår, selvom jeg (også) har været biotekinvestor siden 2001. Ham din makker, den gode Per, er godt nok ikke imponeret af denne sektor. Jeg tænker ikke han har EN eneste i sin portefølje SMILEY

VH
Morten



5/8 2021 10:34 Thorkild01 695751



Det er mit indtryk, at mange af os (mig selv incl.) har en tendens til at hente information i fora, der bedst kan karakteriseres som ekkokamre. Det er derfor sjældent, der optræder "vantro Thomas typer" :) Derfor er det egentlig ret befriende at Per Hansen er den ene studievært i serien om biotech, og hvad det er man skal være opmærksom på, når man overveje i sådanne selskaber. Et par fine one liners fra PH i dagens udsendelse:1. Biotech er et 0 - 1 udfald, 0g 2. Man kan aldrig komme for sent ind som investor, (snarere for tidlig). Selv har jeg lært og blevet overbevist om, at en biotech investering skal betragtes og værdisættes som real optioner med en række binære udfald.



5/8 2021 11:45 Makingmoney 595754



Du har ganske givet ret i at de nye, som jeg også har været, læser med der hvor der hypes. Det kræver virkelig sin mand/kvinde at søge dårlige oplysninger på en aktie man (måske) allerede har købt. Feltet er jo enormt, og alle de faktuelle oplysninger er ofte svære at gå til, for slet ikke at sige, forstå i dybden. Jeg forstår bestemt heller ikke det hele. Det jeg bare har som krav til mig selv er, at jeg vil forstå meningen med det der skrives, altså det grundlæggende i MOA. Når man så er inde i en given aktie skal man fortsat være åben for kritikpunkter. På Yahoo MB, for eksempel angående AVXL, sletter jeg alle der kommer med pis som To da moon, skibet synker, skodaktie, om en uge 100 dollar osv. Ind i mellem kommer der et indlæg, måske med et link, som giver et andet perspektiv, åbner op. Det sluger jeg, alt. Når nu f.eks vores gode ven (som han er døbt) Lane Simonian skriver så positivt om Anavex, ja så er det med gode argummenter. Dem vægter jeg bare ikke så højt som hvis han nu sluttede hans artikler af med at skrive at han selv havde købt. Hver sin måde. Det man bare altid især skal huske i biotek er at have en exitstrategi. Tage tabet som man jo uværgeligt vil få, eller f.eks ½ vere positionen ved gode nyheder. Som alle vist er enige om så er ingen nyheder ofte lig med sivende kurs. Jeg har derfor været glad for den strategi i f.eks GHTX og SEEL. Men man venter på næste nyt, eller at omsætningen starter med at tikke ind. Jeg har været med længe i Bioinvent og Alzinova, måske for tidligt. Når man køber tidligt får man flere stk for pengene, går det så godt, ja så kan man sælge ud, og stadig have mange. DET synes JEG er sjovt.
Nå, jeg skriver vist uden at komme med noget af værdi, jeg synes bare at de 2 herrer, ja begge, taler området lidt ned. Jeg "læser" første ½ del af de 2 podcast som en faderlig advarsel til de eventuelt nye biotekinvestorer, som måske kan gribes af den forkerte stemning (hype). selvom vi ikke er slemme til at hype på PI, ja så kan enkelte tråde måske, mellem år og dag, blive lidt for positive. Til gengæld synes jeg ikke de 2 herrer kommer ind på de gode handler man kan være heldig at gøre (held skal til i ALLE aktieinvesteringer), kun gentager for tit at det er 0 eller 1.

VH
M



5/8 2021 12:05 Helge Larsen/PI-redaktør 595756



Enig Thorkild, Per Hansen er suveræn til med en kort sætning at nagle budskabet fast i bevidstheden hos lytteren. Jeg bruger mange flere ord til at sige det samme som ham. :−)



5/8 2021 11:54 Helge Larsen/PI-redaktør 395755



Tak Makingmoney, Jeg forstår ikke det du skriver om Per Hansen og biotek. Han påpeger risikoen på rimelig vis og fortæller samtidigt i de seneste udsendelser om sine investeringer i Hansa Biopharma og Zealand Pharma. Herudover har han i Millionærklubben fortalt om investeringen i Bioporto.



5/8 2021 12:09 Makingmoney 495757



Humlen er jo at området er mere omfattende end at kunne belyse det på så kort tid. I er lidt inde på det i.f.t det med forskellen på kun at have et stof og flere i pipelinen. Den korte version at mit skriv heroppe er at hvis jeg havde set 1 afsnit, som ny investor, ja så havde jeg aldrig rørt skidtet SMILEY.
Ak ja, Bioporto....

VH
M



5/8 2021 21:07 ungeee 395767



Virkelig godt afsnit med mange nuancerede informationer. Thums up!



TRÅDOVERSIGT