Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chemometec - bull run ?


96115 TheNote 19/8 2021 10:55
Oversigt

Chemometec - Efter lidt øretæver ser macd ud til at bunde ud og gøre klar til september regnskabet.

Du kan jo give den et kig ! :−)

Graf:

https://invst.ly/vstl1

Chatgruppe:

https://www.proinvestor.com/chathistory/-106/chemometec

mvh



19/8 2021 16:30 TheNote 696124



Chemometec, teknisk købssignal udløses imorgen på dagschartet. På 5 timers chartet fik vi allerede de første signaler igår. Men nu forstærkes signalet altså fra imorgen.

5 timers graf:

https://invst.ly/vsyu9

På time chartet kan vi se hvordan Rsi er vokset støt siden den 13. nde august. altså en fin stabil udvikling over flere dage som understreger dagens udvikling.

1 times graf:

https://invst.ly/vsyz6

mvh



27/8 2021 11:52 TheNote 296442



Chemometec, update:

Efter en solid profittagning er vi nu på vej op igen.

Den 18 sept. er regnskabsdag, men er egentlig ikke det vi venter på. Regnskabet bliver formodentligt solidt og fremadskuende.

Nej, DET vi venter på er næste skridt i den spændende udvikling af Xcytomatic. Det skridt der vil bringe Chemometec op i en ny liga. Fra apparat producent til industri-anlægs producent.

Jeg fandt dette klip på NPinvestor, der ganske kort illustrerer .. se ISÆR .. under produktudvikling:

https://npinvestor.dk/nyheder/v%C3%A6kst-i-oms%C3%A6tning-og-driftsresultat

Og her fra opdateret Chemometec nyheder:

https://chemometec.com/investor-relations/announcements/


Udover de spændende perspektiver i sig selv kunne det måske også være en trigger der kunne få en større kollega til at kigge nærmere på om et opkøb af Chemometec kunne være interessant. På den ene side spiser Chemometec klart markedsandele og har stærke resultater og patenteringen kører løbende, så det teknologiske forspring bevares. På den anden side kan vi ikke påstå at Chemometec isoleret set er billig. En køber skal altså kunne finde en synergi der kunne forklare prisen for Chemometec. Tjaa, det bliver spændende. Men .. derfor er den 18.nde - og nyhedsstrømmen generelt den kommende tid særdeles interessant.

Endeligt må det være ved at være opover at nyheder omkring cirkulær DNA og Roche Sequencing bliver aktuelle, hvilket kunne udløse spændende perspektiver om Xcyto 5 og 10.

https://www1.bio.ku.dk/nyheder/nyheder/stor-eu-bevilling-til-en-gruppe-forskere-der-skal-ledes-af-birgitte-regenberg-fra-institut-for-biologi/

Når det store arbejde begynder at tone frem vil den højt følsomme Xcyto 10 blive et alternativ i diagnose prognocsticering i op mod 30-50 % af alle blod bærende symptomatiske kræfttilfælde. DET er voldsomme tal og kan for alvor flytte kursen på Chemometec når de rammer markedet og Xcyto 10 bliver et "hverdags" instrument der sælger i store styk tal.

Så alt i alt bliver den 18.nde september og tiden fremover et markant skifte i opfattelsen af hvor Chemometec er på vej hen.


Teknologisk set har Chemometec et stærkt ben med da man er deltager i den standardisering der branchemæssigt udformes. Det lover godt for såvel afsætning som teknologisk integration, https://ct.catapult.org.uk/news-media/general-news/press-release-cell-and-gene-therapy-catapult-brings-together-over-20


Xcytomatic .... et navn du bør have på dine læber .. :−)

mvh



2/9 2021 12:05 TheNote 096612



Chemometec - update:

Der er nu kun godt 2 uger til regnskab. Og mange opfører sig forskelligt op til. De næste par ugers TA kan derfor blive noget uberegnelig og aktie adfærd ditto. Der vil derfor ikke komme yderligere fra mig før regnskabet foreligger eller vi har modtaget nyt.

Vi krydser fingre ! :−)

Jeg håber de der var med fra start den 19/8 har nydt turen .. så langt !

mvh

:−)



TRÅDOVERSIGT