Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torskedum aktiebeskatning og Genmab i store kursbevægelser


96838 Helge Larsen/PI-redaktør 9/9 2021 13:51
Oversigt

Denne uge lægger Helge Larsen ikke fingre imellen, hvad han synes om regeringens udspil om højere aktiebeskatning. Og så kommenterer han på de store kursudsving, der har været i Genmab - fra rekordhøj til så at få et hak i tuden. Endelig kommer han ind på to IPO'er, hhv. Shape Robotics, som sætter flere aktier i udbud, og Sound Dimension, som går på den svenske minibørs.

Ugekommentar #9 med redaktør på ProInvestor.com Helge Larsen. Om tendenser og aktier, som debatteres på ProInvestor.com.





9/9 2021 14:33 198666 796842



https://www.berlingske.dk/kommentarer/herr-og-frau-schweiz-er-dobbelt-saa-rige-som-hr-og-fru-danmark-her-er?fbclid=IwAR0LdgUaRqnV7YPL9zHz_nk63q_dYVISwBaMqxl5I-Ur38KmnZJMa1RsJp8


hvergang en dansker/danske pensionkasser tjener penge på aktier. Tager han penge fra udenlandske investore...Ingen aktie kultur -ingen private aktieskatter. Som lau siger først 22 % i selskabskat. Derefter 45 %.... Dette her vil medføre flere spekulere i sommerhus osv. Eller pakker kufferten og flytter desværre....



TRÅDOVERSIGT