Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

screener med grafisk brugerflade


96853 tommycarstensen 9/9 2021 23:13
5
Oversigt

Hej alle. Jeg bruger selv diverse screenere til at holde oeje med markedet. Der er mange af slagsen. Her nogle faa:
https://finviz.com/screener.ashx
https://finance.yahoo.com/screener/
https://www.tradingview.com/screener/
https://www.investing.com/stock-screener/
https://www.gurufocus.com/screener
https://finbox.com/screener
https://fintel.io/screener
https://borsdata.se/screener
Magic Formula:
https://www.magicformulainvesting.com/Screening/StockScreening
https://borsdata.se/en/strategy/magic-formula
Best Stock Screeners:
https://www.investopedia.com/best-stock-screeners-5120586

Jeg er aldrig stoedt paa en screener, der opfyldte alle mine behov, saa jeg skrev for mange aar siden min egen. Jeg har bare aldrig faaet det gjort tilgaengeligt for andre. Jeg proever at vurdere, om det vil vaere spildte kraefter at gaa videre med det.

Savner nogle af jer noget funktionalitet i de eksisterende screenere, eller er I allerede fint tilfredse eller bruger I slet ikke screenere?

Jeg har vedhaeftet et billede af, hvordan screeneren ser ud indtil videre. Min nuvaerende web-vaert understoetter desvaerre ikke Python, saa jeg har ikke et link. Eller jeg har faktisk et link til en tidligere beta-version hos Heroku, men det tager en halv menneskealder at hente siden, fordi jeg indtil videre er gratis-bruger, mens jeg tester:
https://midgardfinance.herokuapp.com/dashboard

Jeg har lavet en tabel-oversigt med grafiske tidsserier for udvalgte noegletal for virksomheder i S&P 500 og Russell 3000 nedenfor. De tabeller kigger jeg selv flittigt paa, naar regnskabs-saesonen koerer i allerhoejeste gear. Maaske brugbart for andre. Nedenfor links.

S&P 500:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/sp500.htm

Russell 3000:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/russell3000.htm

Jeg vil i oevrigt gerne goere det samme for europaeiske aktier, men jeg savner et centralt EU-finanstilsyn/virksomhedsregister, hvor man kan hente alle oplysninger paa tvaers af landene. Morningstar er ikke en mulighed, fordi de skal have DKK 100k om aaret eller noget i den dur for brug af deres API. Yahoo Finance er ej heller en mulighed, fordi de ikke har alle de data, som jeg skal bruge.



9/9 2021 23:14 tommycarstensen 196854



Filen blev ikke vedhaeftet.




TRÅDOVERSIGT