Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

How serious is China's housing bubble?


96906 Helge Larsen/PI-redaktør 11/9 2021 12:37
2
Oversigt

"Det kinesisk ejendomsselskab Evergrande trækker i øjeblikket overskrifter på grund af potentielle problemer med at servicere deres gæld. Her en video, der informerer lidt om problematikken. Der er egentlig ikke noget nyt i risikoen på det kinesiske ejendomsmarked, men måske står vi lige nu ved et "tipping point", hvor kombinationen af handelskrig, Covid-19, enorm gældsætning, forkert demografi, nedbrud i forsyningskæderne, politisk opstramning og lavere vækst får korthuset til at vælte for en af de større ejendomsudviklere i Kina. Videoen er lavet af kritiske eksil kinesere bosat i USA. Det gør dog ikke informationerne eller analysen specielt utroværdig".

Michael Lønstrøm på ProInvestors Aktiesnak/Facebook
11/9 2021 12:44 B.Andersen 296908Sara Sjølin fra Millionærklubben har i Berlingske en god artikel om Evergrande.

Læsning kræver abonnement.


"Styrer Kina mod det næste Lehman-øjeblik?

Verdens mest forgældede ejendomsudvikler har kurs mod et krak, og det har fået finansmarkedet i Kina til at ryste. En konkurs kan få uoverskuelige konsekvenser for verdens næststørste økonomi og i værste fald sprede sig til resten af verden. Men de kinesiske myndigheder er ikke faldet helt i søvn".

https://www.berlingske.dk/aktier/boersbarometer-styrer-kina-mod-det-naeste-lehman-oejeblik


TRÅDOVERSIGT