Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ANAVEX NY TRÅD SEPTEMBER 2021!


97325 Tasso1 27/9 2021 14:07
Oversigt

Ny tråd - da flere begivenheder stærkt indikerer, at der snart vil blive skrevet et nyt kapitel i udviklingen af ANAVEX casen!

Anavex opgraderet på NASDAQ til højeste status Global Select Market.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/86140466/anavex-life-sciences-announces-uplisting-to-the-na

Anavex vil nu dukke op på hos flere aktører i markedet og samtidig med NASDAQ`s blåstempling blive mere legitimt at investerer i for mere seriøse og større investorer, fonde m.m.

Ny WEBSIDE!

https://www.anavex.com/

Med den sprit nye webside, illustrerer Anavex at det de har gang i, er opbygningen af en helt ny og innovativ platform for behandling af mange forskellige CNS indikationer i alle aldersgrupper.

Targeting CNS Conditions utilizing genomic biomarkers to develop therapeutics for people of all ages.

Welcome to Anavex Life Sciences Corp. Our SIGMACEPTOR™ Discovery Platform produces therapeutic candidates designed to activate SIGMAR1, a novel pathway designed to target chronic central nervous system (CNS) conditions with genomic precision.

m.m.!

Alt dette vidner om, at Anavex er klar til at tage næste skridt i udviklingen hen til at blive kommerciel på CNS områder, hvor der hidtil ikke har været nogen brugbar behandling.

Husk Webcast i dag kl. 16.40 DK-tid!

https://wsw.com/webcast/cantor12/avxl.ob/2514820


27/9 2021 15:41 Kyed01 397331Anavex Life Sciences Announces Participation at 5th Pharma Pricing, Reimbursement & Market Access 2021 September 29 th at 2:40 pm ET.

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/09/27/2303708/29248/en/Anavex-Life-Sciences-Announces-Participation-at-5th-Pharma-Pricing-Reimbursement-Market-Access-2021.html27/9 2021 15:44 Hyst 397332Kort varsel!27/9 2021 17:23 Solsen 797334Anavex Cantor konference.

Ikke meget nyt men stadig en selvsikker CEO

Missling sagde, at PDD forsøget bar fuldt finansieret af Michael J Fox faundation.

Flere forsøg planlægges endeligt lige nu. FragileX, undisclosed og PDD.

3-71 read out snart og det de havde set indtil nu var godt.

Store forventninger til 3-71 i frontotemporal dementia.

Hvis data fra Rett forsøgene falder godt ud søges approval på Rett.

Lidt af det jeg fik fat på og kun at PDD forsøget var fuldt finansieret af andre var nyt for mig.

Intet nyt om planerne omkring mere finansiering.

Vi skal stadig væbne os med tålmodighed. Men jeg tror vi bliver belønnet.27/9 2021 17:35 Tasso1 697335Anavex Udmærket webcast

Missling kom fint ud med en del af budskabet, især omkring den upstream effekt 2-73 har og potentiel vil have på mange CNS indikationer.
Han fik også fint forklaret og synliggjort, at man arbejder helt ned på MRNA, gen-niveau for at finde sammenfald og virkemåden af 2-73.
Der blev brugt meget tid på RETT, men han kunne godt have gjort lidt mere ud af, hvor gode resultaterne var i RETT, men også i det man har set i det seneste Parkinson forsøg.

Det var tydeligt, at han var meget positivt på det han har set i deres forsøg, men også tilbageholdende med de store armbevægelser.

Det var ikke i dag vi fik mere viden om, hvad de potentielle nye 150 mill. $ skal bruges til!
Vi får nok en udmelding som et lyn fra en klar himmel i en PR. på et tidspunkt.
Men alt kører som det skal!

Beklager det korte varsel Hyst :) - men ville bare være lidt på forkant som følge af de sidste udmeldinger vi har fået.
Min fornemmelse er, at vi sidder på en mindre vulkan, som kan gå i udbrud lige om lidt!27/9 2021 17:54 Solsen 697336Anavex Cantor konference

Efter at have studeret den nye hjemmeside hos Anavex bliver jeg lidt i tvivl.

Det var nok det nye fase 2 Parkinson forsøg Michael J Fox faundation
finansierer. De planlægger også fase 3 PDD.

Big Data kan være lige om hjørnet og fase 1 frontotemporal dementia.

Håber du har ret Tasso1 omkring vi står foran vigtige nyheder fra Anavex :-)27/9 2021 18:21 Kyed01 397338Det var en fin konference med Missling og Charles Duncan som jo er begejstret for Anavex, noget anderledes end de sædvanlige slides.

Som jeg kan forstå det er det ikke umuligt at 2-73 og 3-71 kan bruges sammen da de virker lidt forskelligt? Ja okay det sagde han ikke noget om men jeg lader tankerne flyve.

Jeg skal nok lige se den igen i morgen for at få det hele med, man er jo ikke 25 mere.

Kursen siver nu men som sagt intet konkret nyt.
27/9 2021 18:07 Hyst 397337Tænkte mere på Anavex's kortfristede udmelding: (smil)

Anavex Life Sciences Announces Participation at 5th Pharma Pricing, Reimbursement & Market Access 2021 September 29 th at 2:40 pm ET.

Måske har jeg bare overset en tidligere udmelding .

Og ja, vulkaner er jo i udbrud for tiden, så Anavex må gerne fulge trop.27/9 2021 20:23 TDT123 297340He he Hyst, det er et noget fes'en vulkanudbrud vi ser hos vores kære anavex...

Alle, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Tasso1
28/9 2021 11:30 Hyst 197356Måske en stavefejl forvirrer dig noget!?27/9 2021 20:00 Budweis 497339Enig. Det var en udemærket webcast. En god bekræftigelse af casen. Jeg er i Anavex for den langsigtede case og jeg blev igen bekræftet i, at casen folder sig ud måned for måned.27/9 2021 21:22 Tasso1 997341Anavex Det slående er den manglende interesse fra markedet?

Trods webcast, blåstempling fra NASDAQ og nyheden muligheden for at ville hente ekstra 150 mill. $ til udvikling af casen, så er der kun en sølle omsætning på 12 mill. $ hidtil i dag??

Ser man på SAVA med lidt omstridte resultater fra et åbent forsøg med 50 patienter i AD i sidste uge.
De har ingen placebo forsøg, ingen fase 3 forsøg, ingen Peer reviews, arbejder alene i AD og alvorlige insider anklager om svindel med tidlige data.
Der har der hidtil i dag været omsat for hele 640 mill. $ - over 50 gang omsætningen i Anavex?

Wall Street penge styrer spillet her endnu - tror og håber dog snart vi vil se mere og mere fokus på den grundige, veldokumenterede og effektfulde forskning Anavex står for.
27/9 2021 21:39 TDT123 397342Præcis min tanke tasso1 også derfra mit link, det næste spøgelses agtigt....
Men jeg hænge bare ved, 19$ er stadigvæk laaaaaamgt over 2-3$ som vi roede rundt i meget længe, for ikke så længe siden..

Mvh

Torben28/9 2021 08:54 Makingmoney 597352Anevex Ingen tvivl om at det ER en form for blåstempling at rykke "op". Det ændrer bare ikke på at faktuelt, lige nu, er det fundamentale det samme. Det gør det altså ikke.
Hvis vi nu sammenligner med herhjemme, ja så er det altså ikke noget der rykker på kursen at gå fra smallcap til midcap, bare som eksempel. Til gengæld kan det være at vi er heldige at nyheden kom sammen med meldingen om at Missling vil udstede nye aktier (at en eventuel + kursvirkning gik op med den normalt - ved emssioner). Jeg ved godt at i helst vil tolke alt positivt, tænker at alt det gode, som pengene fra de nye skal gå til, vil give stigninger. Det vil det da også, men markedet vil jo godt lige se HVAD det er han har gang i den lille CEO. Om det pengene skal gå til giver afkast.
Vi er alle utålmodige, for vi har f..... ventet længe. Vi må altså bare vente længere.

I øvrigt en forbandet stor forbedring af hjemmesiden de har fået sat op, hold da op. De er nu også så sikre (som man kan være) at de forsøger at få menigmand til at være mere med på hvad mekanismen de arbejder med går ud på. ja ja, så er der lige den lille gimmick, med letter from CEO. det er jo ikke andet end hensigtserklæringer, som vi jo kender i forvejen.

Jeg håber jo, som i andre, at vi kommer hele vejen. Kunne godt tænke mig at prøve at være et rigt s... Mere seriøst er jeg jo selv i farezonen, idet jeg har den GEN variation som alle med AH har. Ikke alle der har den får AH, men alle har den. Derfor må Missling gerne træde i karakter. Holde igen med PR, indtil han har noget med kød på. Der er jo ingen tvivl om at vi har et kæmpe kursefterslæb, hvis det der ligger i kortene holder vand. Det vil jo så til gengæld give en eksplosion på dagen, som ikke engang det vi har set i SAVA og andre kan matche. DET er jeg overbevist om. Jeg vil til gengæld, hvis dagen kommer, sørge for at tage yderligere gevinst. I dette game her er intet sikkert. Skulle der komme dårligt nyt, ja så kender jeg allerede ordlyden, en ordlyd jeg har set mange gange, både i egne biotek beholdninger, samt i dem jeg har fulgt på sidelinjen. ALLE de gode resulateter, som dette eller hint selskab har fremlagt, ja de gælder kun til det gældende fase 3. Ordlyden er aldrig negativ, men holdes i positive vendinger hele vejen. Jeg har f. eks i overskrifter aldrig set misses all endpoints, selvom det faktuelt er det der var sket. Næh, de vil evaluere yderligere på data, og vende tilbage osv osv. Dette bare for at sige at det er virksomheder, hvor alle ansatte skal leve af det pipelinen den frembringer af cashflow (af alle slags) fra nyheder. Det vil derfor være menneskeligt at holde gryden i kog så længe som muligt.

Pøj pøj til os

Morten
PS: KYED, er jeg så heldig at du vil sende mig en mail på Morten1966@live.dk jeg skal spørge om noget angående dit andet hjem SMILEY som de andre er ligeglade med. Håber det !28/9 2021 13:27 Kyed01 397359Gode betragtninger MM, en god del skepsis er en god ting, vi er IKKE i mål før noget er godkendt, det skal man værre helt klar over før man smider alle sparepengene efter AVXL men jeg vil stadig holde på at vi er næsten sikker på at i det mindste RETT går igennem pga Orphan drug klassificering. Bare det hjælper lidt og der ikke er bi-virkninger af betydning skal den nok gå igennem.

Ovenstående gør en investering i Anavex noget mindre risiko fyldt set med mine briller, en godkendelse der kan vel godt retfærdiggøre en kurs på ca 30-40 afhængig af hvor mange udestående aktier der er.

MM: Jeg har sendt dig en email.

PS: Jeg har kun et hjem og det er i Thailand da jeg ikke er et rigt s... endnu.28/9 2021 23:47 Tasso1 797368Anavex Opdateringer på status forsøg.

Pr. 28. sep. 2021:

https://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=Anavex+Life+Sciences&Search=Search

Fase 1 forsøget med 3-71 i FD ventes færdig i oktober 2021.
Fase 2/3 forsøget med 2-73 er endelig markeret som Aktiv og not recruiting - afsluttet som planlagt i juni 2022.

Det mest interessante er nok ændringer i RETT fase 2/3 med 2-73 for børn 5-17 år ( før 5-18 år ):
- er udskudt til maj 2022, dvs. ca. 6 mdr.

Men mest bemærkelsesværdig er den store ændring til langt flere målepunkter i både sekundære og andre ekstra områder, som f.eks det relative ny opdagede sammenhæng mellem virkning og DNA/RNA mm.


Grøn er ny og rød et den slettede tekst.

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04304482?úA=7&B=8&C=merged#StudyPageTop

Dette er næsten et helt nyt designet forsøg!
Noget der kun kan være sket efter aftale med FDA, som synes at være interesseret i, at se et meget større spektre af den mulige effekt af 2-73 i disse unge piger.

Er dette så negativt eller positivt?

Kan evt. tolkes negativt, da man er usikker på effekten og derfor forsøger at udvide muligheden for at finde et eller andet positivt.

Eller

har Anavex og FDA, udefra det første RETT forsøg, samt de åbne kørende forsøg i alle 3 RETT arme, set så mange gode ting, at FDA gerne vil have et endnu mere fyldigt og grundigt forsøg, så de med evt. gode resultatet, kan tildele Anavex en relativ hurtig markedsgodkendelse i de yngre piger, uden at skulle ud i et langvarig fase 3 forsøg.
Huske Anavex fik jo tildelt Fast Track mm. af netop FDA, hvor disse tildelinger netop ligger op til øget dialog mellem FDA og Anavex, for at fremskynde processerne.
Vi snakker her om børn med en uhelbredelig sygdom, så FDA vil være helt sikket, før de giver grønt lys, men ønsker heller ikke at det skal trækkes unødvendig langt ud.

Nu er jeg jo belastet af en meget stor aktiebeholdning, men efter min bedste overbevisning er det præcist dette vi ser ske lige her!!29/9 2021 06:06 Thorkild01 497373Dine antagelser lyder plausible, og jeg håber, du har ret. Det undrer mig dog, at Anavex (Misling) ikke har informeret om det meget positive udfald af en sådan kontakt med FDA. Jeg kender ikke de eksakte regler ang. information til markedet om sådanne kontakter, men flere andre biotech selskaber, jeg har eller har haft i min portefolio har informeret markedet om sådanne møder/brevveksling med FDA (uanset om resultatet kan opfattes værende positiv eller negativ).29/9 2021 08:26 Makingmoney 397376Thorkild, det er det jeg mente med at han er farlig (kan være) ham. Han kan ikke vælge mellem gode og dårlige nyheder. Han skal komme med den slags, uanset, idet det jo i høj grad kan være kurspåvirkende. MEN, han vil vel beskytte sig selv. Jo mindre man siger, jo mindre kan man knaldes for, det er nok hans modus.
Vi skal så huske at det kun er Tasso`s gæt, det er jo ikke sikkert der har været nogen samtaler.
Nå, nok om det. Vi kommer sgu til at vente længe på at kunne deltage i "Hellerup ugen" i Skagen.....

VH
MM29/9 2021 08:31 Tasso1 897377Anavex. Missling har i flere omgange udtalt, at de er i løbende dialog med FDA.
F.eks fra Q3 her i august:

Q: is AVATAR study large enough? Any additional information?
- A: in dialogue with agency, have multiple FDA indications (orphan and fast track), also have voucher. Will update regulatory information when possible. Keeping exact high dose undisclosed at this time to prevent possible unblinking due to tight knit patient population.

Anavex og FDA har bl.a. også haft dialog omkring MRNA, som ny biomarkører.
Er også overbevist om, at den nu efterfølgende analyse for hele DNA og RNA pakken, som vi nu venter på bliver udleveret til FDA og skal indgå i den samlede vurdering af Parkinson fase 2 og RETT US - er et udtryk for en tæt dialog med FDA.

Skulle dette falde positivt ud og FDA tilslutter sig Anavex`s fremlagte resultater, så håber jeg og tror, at FDA giver Anavex en lettere og hurtigere vej til en markedsgodkendelse - og evt. BTD eller AA i RETT og/eller Parkinson.29/9 2021 12:34 Makingmoney 397384Tasso, den voucher, er det en af dem som kan sælges?. Det mindes jeg ikke at have set dem modtage. Inde i mit hoved ville de snart KUNNE få en, hvis de ventede resulater er gode nok.29/9 2021 13:23 Tasso1 697387Anavex MM denne voucher er betinget af en markedsgodkendelse fra FDA i RETT.
Denne voucher kan så anvendes til at fremme eller skyde genvej for andre ting i Anavex's pipeline hos FDA - eller sælges til anden side, som så overtager rettighederne til en hurtigere ekspedition/genvej hos FDA.
Prisen fra tidligere handler mellem selskaber har ligget på 50 - 150 mill. $ eller mere.

Bliver RETT ikke godkendt er denne voucher intet værd, men omvendt ville FDA nok ikke tildele denne sjælden udstedte voucher, hvis ikke de så en reel mulighed for at selskabet kunne få den tildelt på baggrund af de opnåede resultater hidtil.29/9 2021 13:53 Makingmoney 397388Tasso, okay. Læste bare i dit klip fra Q3 at han siger har HAR en. De er så altså kun lovet en, har p.t en ½ so to speak. Fint nok, så var jeg ikke forkert på den, en sådan ting er sgu vigtig at have med i sit samlede investeringsbillede.

Tak29/9 2021 14:12 TDT123 397389Til evt. nye investore her på proinvestor: https://seekingalpha.com/article/4452448-anavex-life-sciences-still-room-to-run Til dem som lige vil opdateres på hele casen, så kan man lige læse denne fra en small cap analyst

Mvh
Torben29/9 2021 17:43 Solsen 697394Anavex Hermed MayoMobiles indlæg på Ihub.

Skarpe iagttagelser fra Cantor konf:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=166133316

Glem kursen og lad os tro på casen :-)29/9 2021 22:09 Tasso1 397397Anavex. Missling på dagens Fragile X panel.
30/9 2021 00:03 Tasso1 897399Anavex Paneldiskussionen vedr. Fragile X

Det var ikke så meget Missling fik sagt under diskussionen, men han fik da sagt, at resultaterne fra de prækliniske studier var fænomenale - hvilket også fremgik af den Peer Review der blev udgivet på baggrund af disse studier.
Han bekræftede også, at et klinisk forsøg er under planlægning (fase 3) - og at der fra en anden deltager blev sagt, at der heldigvis er en relativ stor patientgruppe og et godt netværk, som gerne vil deltage i kliniske forsøg.

Det fremgik også hvor svært det var bare at få uafhængige laboratorier til at lave prækliniske forsøg - især universitets laboratorier ville have en andel af kagen, hvis de skulle gå ind i et projekt.
Der blev f.eks. nævnt, at man var i forhandling med et universitet for at lave prækliniske forsøg i hele 18 mdr. - uden at komme til enighed - fordi universitetet ville have procenter/penge ud af det!
De endte med at finde et udenlandsk laboratorie, som ville påtage sig opgaven.

Tænker her på, hvor besværlig vejen må have været for Anavex, for at få hul på RETT området.
Det giver også en bedre forståelse af, hvorfor selv mindre forsøg i især sjældne indikationer tager så forholdsvis lang tid at få op at stå og kørt igennem.

Næste nyhed må gerne være udmelding fra FDA vedr. RETT og Parkinson eller resultater fra 3-71 - ellers må vi bare erkende, at aktiekursen nok vil sive med resten af markedet.
Tør dog ikke trade, da en evt. udmelding fra FDA, som f.eks. BTD i RETT og/eller Parkinson, nemt kan give 50-100 % på kursen.

1/10 2021 05:50 Makingmoney 797423Anavex Der var en som tog godt 143000 aktier i et hug efter luk igår. Tænker ikke Anavex sælger udenfor lukketid, at det var en klump af de nye. Uanset, nogen er ret interesseret i en pris af 17,95.
Bare nu markedet ikke korrigere nedad, så vi skal starte længere nede når de gode nyheder forhåbentlig snart tikker ind.

Pøj pøj til os1/10 2021 20:33 Thorkild01 597447


2/10 2021 07:02 Kyed01 597453Der her er meget interessant og sikkert overset af de fleste:

boi568 Friday, 10/01/21 11:21:19 PM
Re: georgejjl post# 331738 0
Post # of 331745

Slide 8 notes that there is data from ~700 study participants, 3 indications, 6 trials. That sounds about right. Then it goes on to say that Anavex also has Real World Evidence Data from ~7000 patients. I must have missed that PR.

So where are those 7000 patients coming from? What indications? Well, on Slide 39 we get a partial answer: the RWE is from 7000 AD patients. Patients, not study subjects.

I can only think of one possibility here, although I invite your speculation. Where is 2-73 legally available to AD patients? Right -- only Australia, under compassionate use. Anavex has not reported any revenues, let alone any profits, from 2-73 in Australia, so my best guess is that the drug has been made freely available under compassionate use at or about at cost. The patients benefit from 2-73, and Anavex must be able to be gathering some information -- at least safety information -- through this program. BTW, the number of AD patients in Australia is presently estimated at about 450,000, not all of whom would qualify under compassionate use.

This information has been in the slide deck for at least a month or two, but it has not gotten the attention it deserves.


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=1661909242/10 2021 08:37 otul 297454Anavex data fra 7000 patienter 2-73 i Australien? Er da lidt vildt at vi slet ikke rigtig har fået noget info om dette2/10 2021 11:08 Tasso1 797458Anavex. Disse 7000 patienter har ikke noget med Anavex at gøre som sådan!

Ved tidligere fremlægning af resultater for fase 2b forsøget i Alzheimer med 2-73 efter 2-3 år, brugte Anavex oplysninger fra en national (US) database, hvor man lå inde med statistik over mange tusinde menneske med Alzheimer og deres sygdomsforløb. Her kunne Anavex så finde en placebogruppe, der havde samme forudsætninger, som de patienter Anavex havde i deres forsøg - alder, køn, graden af demens m.m.
Denne database, havde på dette tidspunkt (for ca. +1 år siden), kunne data for en 2 årig periode og Anavex havde jo data for hele 3 år for de ca. 21 patienter i fase 2 forsøget.

Ud fra dette kunne man synliggøre, hvor stor effekt 2-73 har i et sammenligneligt menneske.

Er overbevist om, at det er dette Anavex henviser til - man kan simpelthen se at skidtet virker ifht. en meget stor RW placebogruppe, som ikke er så heldige, at være i behandling med 2-73!
Tilsvarende ville man kunne bruge sammen mulighed for sammenligning i de andre indikationer, såfremt der forelægger en database i disse.

I den ideelle verden behøvede man ikke have (lidt uetiske, når ved, at man giver syge mennesker noget der ikke virker) placebogrupper i de forskellige forsøg, hvis man i de forskellige indikationer, havde en stor og anerkendt RW database, der kunne udgør placebogruppen for alle biotekselskabers forsøg.2/10 2021 11:17 msn 397459Lyder til at være en rimelig logisk antagelse., hvorfor jeg kun følger den med overskydende frimærker.2/10 2021 11:50 Kyed01 397460Undskylder, i min uvidenhed troede jeg også at det var Anavex men Tasso har ret, det er hele data basen de hentyder til.

For at skite emne, håber at der kommer nyheder i næste uge.

Vi må også håbe at Missling vil hyre flere folk så vi kan få tingene til at ske hurtigere over hele linjen, er nogen frustreret over alle de forsinkelser.

Paa Yahoo Finance står der at der er 20 fuldtids ansatte men ved ikke hvornår den har blevet opdateret sidst. Lad os sige 10 personer mere, det vil vel koste 1-1.5 mill $ om året ekstra, de penge skulle ikke værre noget problem for dem vil jeg mene.5/10 2021 17:43 Tasso1 1097527Anavex Kort opfølgning fra sidste uges Fragile X panel.

https://www.fraxa.org/making-drug-development-efficient-through-community-based-collaboration/

Vi er officiel lovet 6 nyheder + 2 x FDA udmelding på RETT og Parkinson - udover de uforudsete.
Dvs. 8 PR i de sidste 12 uger i år, der hver især kan have en relativ stor påvirkning på aktiekursen og casen.

Spændende om familien skal have store eller små julegaver i år:)5/10 2021 19:05 Solsen 797528Anavex Tak Tasso1.

Vi har været pænt tålmodige og alle de nyheder skal vi nok se før vi tror på at de kommer i 2021.

At man snart har været et år om at analysere det succesfulde PDD forsøg er mig en gåde.

Jeg er nu stadig fortrøstningsfuld og spændt på fremtiden.

Der må snart komme hul igennem til fda så vi kan få lidt nyheder herfra.

FragileX forsøget må vi også snart se igangsat.

Avatar burde jo komme meget snart, men IHUB folkene er også lidt usikre på om det holder.

Pøj pøj til alle de kommende måneder :-)5/10 2021 19:26 Boersboe 897529Ja, jeg synes ikke der kommer meget nyt fra Anavex. Har svært ved at se de kan melde så mange nyheder ud inden årsskiftet, når de som regel tager >6 måneder om at komme med selv mindre pip fra deres studier. Forskning tager tid; og jeg kan godt vente. Finder det bare problematisk at de ikke overholder deadlines. Så er det bedre at undlade sådanne udmeldinger. Det må Missling lige få styr på.

Man kan ikke andet end at spekulere på hvorfor nyhederne er så længe undervejs. Især når der foregår meget lidt PR fra Anavex' side oven i hatten.

Fingers crossed.6/10 2021 09:55 Kyed01 397549Ja det kræver tålmodighed men jeg tror stadig på at vi bliver belønnet en dag!

ANVS har lige givet data fra deres Parkinsons fase 2 forsøg og market var ikke positiv da den faldt 13% i går. Saa vidt jeg kan se er deres resultater ikke konkluderende men de vil have et møde med FDA om flere forsøg og et Alzheimers forsøg.

Det viser med stor tydelighed at Anavex ikke er alene på området og mange firmaer prøver at finde en god medicin da der jo som bekendt er rigtigt mange penge at tjene på det, så vi må håbe at der snart sker noget og folk begynder at tro på at Anavex har en medicin der virker. Som der er i oejeblikket tror W.S. ikke rigtigt på AVXL eller vil kursen værre meget højere.
6/10 2021 17:58 Tasso1 897585Anavex SAVA starter 2 fase 3 forsøg - og falder!

Er ikke den store tilhænger af SAVA, især ikke efter div. beskyldninger om fiflen med resultater og ublu milepæle til ledelsen.
Ikke det stå mindre har FDA givet grønt lys til 2 fase 3 forsøg i AD - 750p/52 uger og 1000p/78 uger.
Med indrulning i ca. 2 år + selve forsøget, samt analyse af resultater, så er vi nok 3-4 år ude med en evt. markedsgodkendelse.
- eller ca. 2-3 år efter Anavex´s tidsplan.

Selvom jeg som sagt ikke den store fan af SAVA, virker det manipuleret at de efter et plus på 7 % i premarkedet, nu er nede i - 6 %.
Denne nyhed er jo samtidig et svar fra FDA, at de nok ikke tror på de beskyldninger der har været af SAVA.

Det jeg vil frem til er, at markedet er fuldstændig styret af større spillere - tidevandskræfterne - og en del af spillet, hvor selv gode nyheder ofte kommer til kort.

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/10/06/2309553/8339/en/Cassava-Sciences-Initiates-a-Phase-3-Efficacy-Trial-of-Simufilam-for-the-Treatment-of-Patients-with-Alzheimer-s-Disease.html


Missling har i løbet af årene, i den grad forvansket betydningen af soon!
soon kan betyde alt fra, om nogle uger eller et helt år!
Dette er næsten det eneste jeg kan udsætte på ham, i hans stilling som CEO, at han ikke overholder sine deadlines!
Ellers synes jeg Anavex har gjort meget rigtigt, både resultatmæssig, men også den måde man har håndteret økonomien/finansieringen på.
Tvivler også på, at vi får alle 8 Pr. inden den 31. december 2021, men får vi bare de fleste og med lige så positive udmeldinger, går det nok også.
Kan vi bare holde gryden i kog, indtil evt. godkendelser i f.eks. RETT mm. - er det fint med mig - bare skidtet virker!!

Har faktisk et lille dilemma/ luksus problem!
Fik oprettet hele 4 aktiesparekontoer til familien, mens Anavex lå lavt i starten af året, der skal der jo betales 17 % skat af pr. 31/12 2021!
Kunne vi vente med at få de helt store stigninger til efter 1. januar 2022, kan man således udskyde skatten til 2023!
Det gode er, at det ikke altid behøver at være helt træls, når kursen går den forkerte vej.
6/10 2021 21:36 TDT123 497596Sagde han ikke engang, at han også arbejdede for aktionærene, syntes ikke der kommer noget særligt beroligende ud fra deres PR afdeling, og det igennem hele rutsjeturen ned under 17$... ;) nååå kigger på kursen i næste uge, og ser om vi er nede i 15$ eller om noget indsidder køb/news kan holde hånden under kursen.....

Det sgu lidt fessen at se på :)
Og nej der er ingen bund i BIO ....7/10 2021 09:36 Tasso1 897609Anavex Første pige under 18 har afsluttet forsøg og ekstension i RETT.

Hun er nu forsat under behandlingen under SAS protokollen, som Anavex fik tildelt af myndighederne i Australien i både Alzheimer og RETT.
Der ikke egentlige meldinger om, hvorvidt hun har haft gavn af behandlingen med 2-73, men kan se at andre har spurgt efter det i hendes FB-tråd - det ser dog ud til, at hun har det relativt godt, men kender ikke hendes udgangspunkt.
- jeg følger hende nu.

Fra Facebook den 6. okt. 2021:

Yesterday Annelise became the first child in the world to complete the Anavex 2-73 drug trial for Rett Syndrome. Annelise completed a 12 week double blind trial and a 48 week Open label. To say Annelise was proud of herself is an understatement. These smiles were taken after I told Annelise her team were off to pharmacy to collect her script.

Annelise now has access to
the drug.9/10 2021 15:05 Tasso1 1197689Anavex Lidt opfølgning på RETT pigen.

Det fremgår af Annelise´s FB profil, at hun er 11 år.
I februar 2021 meddelte Anavex, at man lige som i Alzheimer, i 2020, havde fået tildelt SAS i RETT patienter på + 18 år.


"Anavex received compassionate use Special Access Scheme (SAS) approval in Australia for Rett syndrome patients to continue treatment with ANAVEX®2-73 after completing the Phase 2/3 AVATAR adult Rett syndrome clinical extension study."

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/02/11/2173958/29248/en/Anavex-Life-Sciences-Reports-Fiscal-2021-First-Quarter-Financial-Results-And-Business-Outlook.html

SAS:
Forsat adgang til 2-73 for patienter, der har afsluttet selve forsøget og ligeledes har gennemført hele ekstension forsøget. Disse kan nu via. deres læge få udskrevet 2-73 fra udvalgte apoteker.

Det er bare det, at Annelise kun er 11 år og derfor ikke burde være omfattet af SAS programmet?
Mener vores kære Missling har glemt at fortælle os/markedet, at Anavex må have fået udvidet SAS til patienter ned til 5 år, fra fase 2/3 forsøget for piger på 5-17 år!

Mener dette er vigtigt, idet de Australske myndigheder må mene, at 2-73 ikke giver alvorlige bivirkninger, når svage/syge børn ned til 5 år kan medicineres UDEN at være under observation af andre end deres læge evt. en gang hver mdr.
Dvs. at 2-73 nu uddeles til tidligere patienter fra 5 til +85 år - efter forsøgene er afsluttet!

Bivirkningsprofilen må derfor være særdeles god!!

En anden lille krølle på historien er, at Annelises far er formand/præsident for RETT Org. AUS - og det var ham der efter mere end et års bearbejdning af Missling, fik Anavex til at starte RETT forsøg i Australien!

Hvis 2-73 har en positiv effekt på hans datter, så burde det hurtig spredes mellem resten af REET fællesskabet.(afhængig af evt. tavshedsklausuler)
Tilsvarende ved dårlige bivirkninger eller helt manglende effekt!
Så at Annelise som det første barn vælger at forsætter behandlingen med 2-73, kan næsten kun ses som et positivt tegn!

God weekend9/10 2021 15:33 Makingmoney 597691Tasso. Som altid forbandet god research, samt som altid stillet struktureret op så neurotransmitterne ikke skal fise forvirrede rundt mellem de små grå uden at vide hvor og hvordan det skal sætte sig. Tak. En god hukommelse må du have, når du sådan kan sætte tidligere nyt sammen med nyt nyt. Jeg døjer efterhånden med at huske tingene i de forskellige forsøg, som nu også er ændret.
Ved sgu snart ikke med ham Missling, blandt de medinvestorer jeg skriver med, kalder jeg ham miden. Måske lidt barnligt, men det hjælper på frustrationerne når jeg synes han bevæger sig lige på grænsen af manglende (mis) information til markedet. I dette tilfælde vil jeg mene den er overtrådt. Så er jeg egentlig kold overfor at det er til den gode side.

God weekend fra Al-ASAAD9/10 2021 17:53 Kyed01 597695Takker Tasso for rigtig god research (som altid), det er rart at vide at 2-73 ser ud til at værre sikker at bruge i alle aldre. Det er også godt at formanden for Aus Rett foreningen vælger 2-73 til hans datter men okay der er måske ikke andre mugligheder.

Ha-Ha MM, miden, ja man kan mærke på alle de 3 forums jeg følger at folk er trætte af at vente, en solgte sgu hele hans Anavex beholdning og gik ind i crypto men okay de har hel del lykkeriddere på Stocktwist men også enkelte rigtig gode skribenter.

En af dem har lige skrevet hvorfor de har aendert EXECELLE, det er efter hans mening for de kan bruge data til at gå direkte over i et Fragile X fase 3 forsøg efter RETT. Det giver ganske god mening synes jeg.

Her er en sammenligning fra starten til nu i EXCELLENCE hvor meget det er aenderet over tiden han har linket til:

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04304482?A=7&B=8&C=Side-by-Side#StudyPageTop

Jeg glemte at nævne at de ændringer er helt sikket sket i samråd med FDA9/10 2021 17:58 Kyed01 697696AVXL Institutional Ownership er nu oppe på over 35%, jeg er ret sikker på at det var omkring 28% sidste gang.

Der er jo nok ikke så meget andet der siger mere om hvordan de store investorer ser på Anavex end hvor meget af firmaet de ejer!! De køber op!!

https://fintel.io/so/us/avxl
9/10 2021 20:19 TDT123 497697Det rigtigt den var 28 sidst.... Må lige anholde at opkøb alene ikke altid er positivt, det kommer jo helt an på hvad deres agenda er med deres opkøb.

Vil man ikke figurere på shortlisten, så er der altid udlån af aktier... vi kender ikke deres bevægelsesgrunde.

Håber som resten af jer, at det alene er fordi de tror på casen, men jeg tvivler...

Mvh

Torben9/10 2021 20:39 TDT123 497698Vi kan lige tage Short med, opdateret den 9 reduceret med 6%.
Der er også tjent gode penge siden vi rundet 30$~ og så hele vejen ned under 17$~ håber de er færdig for nu

Mvh
Torben

Alle, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Tasso1
13/10 2021 13:10 poppelkongen 397805Nyheder er ude vedr. 2-73 på Yahoo finans13/10 2021 13:26 Kyed01 797806Ja det er det uafhængige sikkerheds råd som siger at de kan forsætte forsøget uden modifikationer.

Ja-ja alle positive nyheder modtages med kyshånd og det gir jo også lidt reklame.

Anavex Life Sciences (NASDAQ:AVXL) says that after a pre-planned review of preliminary safety data, an Independent Data Safety Monitoring Board (DSMB) has recommended the company to continue Phase 2b/3 Alzheimer's disease study for ANAVEX2-73 (blarcamesine) without changes.

https://newsfilter.io/a/5bb40de6b1222daf0cbba20268db54aa13/10 2021 17:00 Tasso1 897821Anavex Forsætter efter protokollen uden ændringer.

Igen en understregning af, at det nok ikke er bivirkningsprofilen casen kommer til at vælte på.
DSMB undersøgelser var både i patinterne i det 48 ugers AD fase 2/3, men også for patienter i ekstension forsøget, hvor de første patienter nærmer sig de 2 år - dvs. at ældre og måske nok svage patienter, har kunnet udholde behandlingen med 2-73 i hele 3 år nu!

Jeg mener at Anavex allerede har eftervist en klinisk effekt i både Alzheimer, Parkinson og RETT i en relativ mindre gruppe - nu skal markedet bare have det bekræftet at FDA, EMA eller TGA har nok data til, at de også kan blåstemple denne effekt.

Min eneste bekymring i denne case, er større bivirkninger eller et opkøb til en alt for lille værdisætning.15/10 2021 13:22 Tasso1 597885Anavex Webcast torsdag den 21. okt. - Dawson James.

Kl. 19.30 DK tid.

Adgang til Webcast via. www.anavex.com.

https://www.stonkmoon.com/news/AVXL/f7d5c04eaa0cab070ca30c88ebfe8f46

Dvs. nye slides og måske lidt nyt!
Der plejer altid at blive fyldt lidt mere på casen.

Dawson James er en de trofaste analytiker med et positivt syn på Anavex.15/10 2021 21:40 Tasso1 797891Anavex Opsummering fra Reverse RETT UK.Ved ca. 52-53 min mærket omtales Anavex/2-73 og forventet opstart på sandsynligvis to UK sites for børn 5-17 år - afventer endelig grønt lys fra myndighederne i UK, men forventer start slut oktober/start november.
Ved ca. 59. min berettes om at en del forældre har oplevet flere/mange gode forbedringer i flere forskellige symptomer i en del forskellige børn. ( Mener nok også graden af RETT sværhedsgraden )
De første patienter startede allerede i forsøget i 2020 i Australien.
Der synes at være store forventninger til 2-73.
Man roser også at alle patienter efter de 12 uger er garanteret fri adgang til 2-73 i 48 uger - der forventes dog også, at patienter forsat vil få adgang til 2-73 efter ekstension forsøget. ( lige som i Annelise fik i AUS )

RETT fællesskabet er tydeligvis bundet tæt sammen på tværs af landene - og de forbedringer man har set, som f.eks. i Australien rygtes/deles hurtigt til f.eks. UK i dette tilfælde.16/10 2021 17:40 Kyed01 597898Seeking Alpha:

Anavex er nævnt i bunden af artiklen.

Ham der bliver interviewet er en veteran i bio industrien og small bio analyst specialist og har arbejdet for store og små bio selskaber.

Han er ret positiv på AVXL og ejer aktier i selskabet.

https://seekingalpha.com/article/4459368-sa-interview-investing-in-the-pharmaceutical-industry-with-small-pharma-analyst?mail_subject=small-pharma-analyst-sa-interview-investing-in-the-pharmaceutical-industry-with-small-pharma-analyst16/10 2021 18:13 Makingmoney 397899Hvor lyder han dog fornuftig, metoden minder vildt om min smiley.

God weekend, kom nu Missling18/10 2021 14:16 Tasso1 697923Anavex Motley Fool 2- Biotech Stocks Set to Go Supernova Soon!

Store ord fra ellers lidt lødige Motley Fool.
Er ikke den store fan af dem, men det ser ud til, at de er vendt 180 grader med deres syn på Anavex casen - og de har ikke så få tilhænger/følger.

"Anavex Life Sciences could be the company that changes the game for the treatment of various forms of dementia."

Anavex: The quintessential hidden gem
The small-cap drugmaker Anavex has, in many ways, already gone supernova. The company's shares are up by an astounding 571% over the past three years. Even this monstrous move, though, may pale in comparison with what could be in store for shareholders over the next three years. The core reason is the biotech's flagship product candidate, known as ANAVEX 2-73 (blarcamesine).

ANAVEX 2-73 is an experimental drug that putatively activates the intracellular sigma-1 chaperone protein. In plain English, ANAVEX 2-73 is believed to help restore normal housekeeping functions within the neurons of the central nervous system, leading to improved cognition and motor function.

Anavex is currently trialing its lead product candidate across three high-value indications: Alzheimer's disease, Parkinson's disease, and a rare condition known as Rett Syndrome. More top-line data for these indications is slated to roll out over the course of 2022 to 2023.

A late-stage win in either Alzheimer's or Parkinson's disease has the potential to set the drug on the path toward megablockbuster territory (greater than $5 billion per year in sales). Wins across all three of its lead indications might propel it into unchartered waters, in terms of sales. Even so, Anavex's market cap currently stands at a mere $1.32 billion -- suggesting that Wall Street is far from convinced about the drug's prospects.

What's behind Wall Street's dour take? Central nervous system disorders are among the most difficult indications to develop effective treatments for -- especially treatments that halt or reverse disease progression. So even though ANAVEX 2-73 has posted some truly impressive early and midstage results across all three of its lead indications, Wall Street's overarching view that a clinical setback is almost surely in the cards isn't entirely without reason. Prospective shareholders shouldn't ignore this possibility.

That being said, Anavex's upside potential is hard to ignore. If the company somehow ran the table with ANAVEX 2-73's current clinical program, Anavex's stock would easily generate Vertex-like returns on capital for long-term shareholders. For those of you new to biotech, Vertex's successful cystic fibrosis platform turned out to be a gold mine for early shareholders, largely because of the hefty doubt among analysts and investors that this devastating rare disease could ever be drugged effectively. Anavex, in short, could be the next Vertex.


https://www.fool.com/investing/2021/10/18/2-biotech-stocks-poised-to-go-supernova-soon/18/10 2021 15:30 Helge Larsen/PI-redaktør 497924


TRÅDOVERSIGT97332 Kort varsel!..
27/9 15:44 Hyst 3