Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Erstes Bundesland erwägt Lockdown für alle


98661 exitnu 18/11 2021 16:51
Oversigt

Erstes Bundesland erwägt Lockdown für alle

https://www.berliner-zeitung.de/news/erstes-bundesland-erwaegt-lockdown-fuer-alle-li.195612

Scrol ned til grafikoversigten:

Covid-19-Inzidenzen
Fälle der letzten 7 Tage je 100.000 Personen

Det ser godt nok voldsomt ud!

Er Europa på vej til Lockdown på sigt?18/11 2021 21:15 498665Det rationelle svar er nej. Men når tyskerne begynder at kalde en minoritet et kaldenavn og udskammer dem, så skal man nok nærmere tage notits!
Ikke fordi jeg tænker, at det er tyskerne der begynder den her front, men mere den her ekstreme retorik der udspiller sig i alle verdens lande - er du vaccineret eller ikke?

Altså mod hepatitis f.eks som er særdeles dødbringende blandt alle den kommer i nærheden af!? Nej, det er en infektion som kan sætte sig på lungerne, hvor man nu kender dødeligheden ud fra andre respiratoriske sygdomme. Altså ikke-eksisterende hos det almene individ som ikke har en anden følgesygdom. Det - og kun det - er ekstremt vigtigt at få centraliseret. For hvor stor har den opsporing egentlig været de sidste 2 år? Ikke-eksisterende. Er nogen af jer da blevet indkaldt til et tjek for gemte respiratoriske sygdomme (særligt hvis man har genetisk høj eksponering for det) som kunne fører til fatale følger ved eksponering for covid-19? Et træls gæt er 0.

Der er heller ingen rimelig anskuelse omkring det her med, om dem som rent praktisk tager sig af sygepleje og respiratoriske patienter til dagligt har den samme eksponering. Det havde man helt klart sidste år, hvor ingen var vaccineret, men i dag tænker jeg faktisk, at hvis man lavede en undersøgelse, så fandt man ud af at alle sygeplejersker og læger ville være mindre eksponeret end de nogensinde har været (pga. det udstyr de skal påføre sig) for de her sygdomme. De render normalt og giver hånd osv. - det er helt normalt - det ser du aldrig mere. ALDRIG - ikke uden gummi.

Pas nu på sølvpapirshatten!!! For der er lidt stemning herunder - men jeg vil vove den påstand - at jeg har ret! ;−)

Vi kan med andre ord ikke oversætte disse nuværende daglige tal til noget. Vi har intet sammenligningsgrundlag. Jo hvis vi havde lavet sådanne undersøgelser under en tidligere dum influenza-sæson hvor vi havde xx% vaccineret mod influenza. Nu er vi 80% vaccineret mod den her sygdom - vi ved den beskytter med 95% efter 2 måneder med andet stik og ca. 75-80% efter 6 måneder. Vi ved, at det særligt er de ældre mennesker der hurtigere har et behov for genvaccination (no-shit - det er præcis det samme med influenza-vaccinationen), men at vi på en eller anden facon i det rigide Danmark (nej faktisk verden!!!!) har besluttet, at ældre mennesker skal genvaccineres efter 6 måneder PUNKTUM. Sæt da for helvede i gang med vaccinationerne af de ældre i et væk. Særligt dem som var lidt sløve i betrækket til at starte med. Der er altså +80-årige, som efter nogle måneder stadig havde lidt betænkeligheder ved vaccinationerne (måske fordi de ikke var godkendt efter reglerne...) der stadig ikke kan vaccineres 3. gang. Hvad i alverden er det for et tåbeligt og rigidt problem!? Se dog for helvede at få alle ældre genvaccineret!!! Jeg går ikke ud fra der er et problem ved at genvaccinere før 6 måneder eller hvad Pfizer...??? For jeg synes da det gik udmærket efter 2. stik, selv om jeg lige måtte have en dag på langs.
(den store sølvpapirshatmode)
Det virker nærmest som om, at man nu ønsker en rimelig kvote af døde, så man nu efter et par måneder uden det rimelige fakta kan gemme sig under, at nu lukker vi ned fordi... bla bla bla
(sølvpapirhatmode off)

Jeg tror mit indlæg er gennemsyret af trætheden af corona. Det virker nærmest som om, at det er blevet et våben. Og det jeg ser i udlandet, hvor man udskammer bestemte grupper af folk er helt igennem uacceptabelt. Jo altså, det ville jo virke fint nok, hvis man havde samme holdning til folk som kom fra lande hvor hepatitis (som tidligere nævnt) var meget udbredt uden at man viste et vaccinationskrav ved udrejse og indrejse. Men i det her tilfælde - så tænker jeg, at vi er ude i en politisk manifestation. Uanset hvilken politisk overbevisning man nu engang besidder, så virker det "at beskytte folk". Det står ret klart. Hvad man ønsker at lægge i det er underordnet, men i historiske termer har det tidligere givet anledning til nogle ret voldsomme "historier".19/11 2021 04:03 bgadk 498668Nogle lande i Europa vil vælge (eller blive tvunget til) at lukke ned, medens andre vil nøjes med begrænsede restriktioner, fordi det simpelthen ikke giver økonomisk og menneskelig mening at lukke generelt ned igen.
Det er hvad man kan forudse med Deltavarianten, kombineret efteråret og vinteren, hvor vi er lukket inde i effektivt isolerede huse. Delta varianten har et estimeret R0 på 5, hvilket betyder at mindst 80% af den totale befolkning skal være vaccineret med en 100% effektiv vaccine.... og sådan en har vi ikke. Hvis man er positiv og regner vaccinen 90% effektiv (de lande udelukkende har vaccineret med mRNA), så kræver det altså tæt på 90% vaccination af hele befolkningen (aldersgruppe 0-120), og det er ikke lykkedes for noget land. De lande som har brugt andre vacciner end mRNA er endnu mere sårbare for smittespredning, omend ikke nødvendigvis for flere døde som andel af de smittede.
Så uden restriktioner eller individuelle beskyttelses tiltag, som nedsætter R, så vil epidemien kunne brede sig, selvom om hovedparten af befolkningen er vaccineret.

Er det en grund til at lukke ned?

Det afhænger af konsekvenserne. Og konsekvenserne afhænger af hvor mange som er vaccineret, fordi vaccinerne beskytter tæt på 100% mod alvorlig sygdom og død.

I lande med få vaccinerede, vil der kunne komme tilstrækkelig mange alvorligt syge til at overvælde sundhedssystemerne igen. Der vil det blive tvingende nødvendigt med nedlukning. I Europa drejer det sig hovedsageligt om øst europa.


Så nej, der bliver ikke en generel nedlukning i Europa. Nogle lande vil blive tvunget til det.

Andre lande vil aktivt vælge at lukke helt eller delvis ned for at beskytte de svageste borgere, og andre vil kun sætte en svag bremse på smittespredningen ved Coronapas og dets lignende, som udover at gøre folk opmærksomme på at epidemien stadig findes, også gør det helt essentielle at presse så mange som muligt til at blive vaccineret, hvilket er vores bedste værktøj til at sænke R og mindske antallet af indlagte.19/11 2021 08:45 Hyst 298671Sikke dog et surt opstød - og ser ud til du stadig befinder dig i en slags efterkrigstid.
Jeg har ikke rigtig kunne finde noget i artiklen der begrunder at man skulle anse Tyskland som potentiel farlige.

Derimod er der en farlig tendens i de østlige Bundesländer, hvor højreradikale kræfter står stærk. Af samme grund rejser jeg ej heller til dem mere, selv om jeg har blondt (nu mere grå) hår og blå øjne, men ikke alle i familien falder ind i dette udseende.

Men ja, jeg havde også gerne set at vaccinationen havde en større indflydelse på sygdommen. Men det har vel kun været med start i min generation at vi har kunnet håndtere sygdomme så godt, og ingen siger det fortsætter sådan - COVID er måske kun en advarsel at vi rent medicinsk har været forvent siden anden verdenskrig.

Sætter ellers meget pris på dine aktie skriverier.19/11 2021 10:50 198674Hej Hyst

Det var nu ikke for at lyde sur. Jeg understreger da også, at mit skriv hænger sammen med, at jeg er ved at være træt af corona-bias mig her og corona-bias mig der.

Hvis man begynder at stemple minoriteter som værende farlige for samfundet, så skal man gøre sig selv den tjeneste og slå op i historie-bøgerne. Hvis det bliver ok at udskamme minoriteter - uanset hvilke vi taler om, og den holdning deles i samfundet, så er vi vist på vej mod en tendens der skaber splittelse. Vores egen statsminister udskammede jo reelt minoriteter på Vestegnen den anden dag. Det jeg skriver er blot, at jeg synes simpelthen ikke det er i orden. Så vidt jeg ved, så drejer den manglende deltagelse i vaccinationsprogrammet på Vestegnen sig om et ringe oplyst grundlag hos minoriteter der i forvejen er svære at oplyse. Måske skulle man se lidt indad og have prioriteret den opgave markant mere når man sidste år også kunne se, at det var her der var de højeste smittetal. I min verden peger det her manglende oplysningsgrundlag på regeringen og deres manglende aktivering af de myndigheder de skal styre. Der var i hvert fald ikke tale om handlingslammelse da man skulle nedlægge et erhverv - selv uden lovhjemmel til at gøre det.

Men det er jo lettere at udskamme minoriteter og kalde dem alle mulige navne. Nu stempler man dem også. Er næste skridt et lille mærkat når de uvaccinerede går på gaden, og skal der være et skilt på døren, hvis man f.eks har hjemmepleje? Det sidste er sat lidt på spidsen, men det lyder ikke til, at vi er super langt fra at befolkningen er lullet ind i det spin "at det er da OK".

Jeg siger bare i mit stille sind - pas lige på med det, og jeg er slet slet ikke gammel nok til at være en del af efterkrigstidens årgang... :−)19/11 2021 11:35 AJE 698676NielsC, nu fremhæver du selv minoriteterne på vestegnen, hvor oplysningsgrundlaget mangler. De fleste af disse minoriteter har boet her i adskillige år, har de ikke selv en forpligtelse til at lære dansk og sætte sig ind i danske forhold...?

Netop afgående Ole Bjørstorp fra Ishøj, foreslog ret tidligt i starten af vaccineudrulningen, at borgerne i netop hans samt andre belastede kommuner i hovedstadsregionen skulle prioriteres højere end "jyderne på landet".

https://www.dr.dk/nyheder/politik/vestegnsborgmestre-vores-borgere-boer-komme-foran-i-vaccinekoeen-saa-maa-jyderne-paa

Vaccinationsraten ligger stadig kun omkring 62-63% i netop Ishøj kommune.

Det er og bliver parallel samfund som har deres egen dagsorden.19/11 2021 11:59 198678AJE - jo, man har også selv et ansvar, men det er myndighedernes opgave at oplyse klart og tydeligt om en vaccine, som ikke er andet end nødgodkendt - altså at den ikke har været igennem det normale faglige forløb.

Regeringen har jo intet ansvar taget i forhold til dette forløb andet end at pege fingre ad nærmest alt og alle. Det er en pinlig retorik de pådutter befolkningen.19/11 2021 12:12 Hyst 298679Niels, den er i hvert fald endelig godkendt i USA.
(ikke kun nødgodkendt).

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine19/11 2021 13:14 198681Det er også den mellemliggende periode jeg talte om. Restriktioner blev jo ophævet og vaccinationsprogrammet gik i stå.19/11 2021 04:00 bgadk 298667Lidt "hyggelæsning" om temmelig risikabel virus forskning:

https://www.ft.com/content/f81f18b0-0f93-4b4a-b299-ba0e39a8207419/11 2021 08:53 Hyst 198672Måske søg på dette, hvis du ikke holder FT:

Controversial virus research sparks political debate in US
Manipulating DNA to make pathogens more harmful is essential to understand how they behave, proponents argue19/11 2021 10:19 AJE 198673Hvad blev der af den opdaterede version af Pfizer/BionTech, som blev proklameret tidligere...?

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-07-09-pfizer-paa-vej-med-delta-vaccine-dansk-ekspert-kalder-det-en-glaedelig-nyhed

Synes ikke rigtigt at man har hørt mere til det.19/11 2021 11:44 Hyst 198677Ja, det har været lidt forvirrende, men Booster er vist blot den samme som de to første vacciner, alså ingen ændringer, blot en godkendelse for 3. dosis af samme vaccine. (tror jeg).

https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/pfizer-and-biontech-provide-update-booster-program-light-delta/

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02249-2/fulltext19/11 2021 13:40 Occam 398682Biontech omtaler forsøg med opdaterede COVID19 vacciner i Q3 regnskabsmeddelelsen: "First data from this study are anticipated in the fourth quarter of 2021."

https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/biontech-announces-third-quarter-2021-financial-results-and19/11 2021 14:00 Hyst 198684Ja, der har været lidt stille om disse varianter - vi må afvente årsskiftet, om de har fundet nogle varianter af BNT162b2 der virker bedre.
Nuværende booster er blot den oprindelige BNT162b2.

Man skulle tro varianten ville få et nyt navn?22/11 2021 13:16 Minino 298752Coming soon "Blame It on Facebook" Staring Michael Caine, Demi Moore, Scarlett johansson and Sylvester Zuckerberg

Jeg bliver træt af conspiration theory, træt af at folk høster landets rigdom, stabilitet, velfærd, infrastruktur (skole, universitet, sygehus, kvalitet vejnettet, sportshal, bibliotek, WiFi....) og samtidig være en slags "anarchist" og "alle for en". Har de noget siden spurgte sig selv "disse får man ikke i en Chaos samfund" !!!

Jeg har skrevet til Austria "shutdown Facebook, it weaks your peoples"

NB: de skal have en konto på Nordnet/Saxo, det er der hvor de kan hygge sig med deres ocean af holdninger om Ambu, Vestas, Lundbeck, Lucid, Microsoft... uden at skade andre (smitte) eller landets økonomi (lockdown og belastning på sygehuset (som allerede er dyrt i forvejen, gid ikke betale mere))22/11 2021 13:24 Minino 198753I did my own research

Blame on Facebook
22/11 2021 13:33 AJE 398754Selvfølgelig skal mennesker selv have lov til at bestemme, hvorvidt de ønsker at blive vaccineret eller ej.

Men dermed må de samtidigt acceptere at blive indskrænket i deres bevægelighed, for at undgå at samfundet igen lukkes ned.

Gør som i Singapore, hvis ikke du ønsker at blive vaccineret, betaler du selv for indlæggelsen.

Synes det er skræmmende at se disse voldelige demonstrationer med stenkast og afbrændinger. Er der nogle som blot venter på en lejlighed til at udøve vold og ødelæggelse...?22/11 2021 16:42 exitnu 298760Sachsens læger slår alarm: De sygeste må vi meget snart opgive at behandle

Sachsen er en af de regioner, hvor corona breder sig mest. Nu er presset på sundhedsvæsnet så stort, at læger advarer om ubærligt valg: Nogle patienter kan være så syge, at de ikke kan forvente behandling.

https://www.fla.de/tyskland/nyheder/37026/sachsens-lger-slr-alarm-de-sygeste-m-vi-meget-snart-opgive-a23/11 2021 21:23 007 098793Professor og medejer af BionTech; "wunder knabe"Sacin Uger er ikke selv vaccineret, om nogen burde han kende vidunder midlet.
Så spis lige brød til, der tales om at stigmatisere 1/3 af Østrigs befolkning.23/11 2021 21:44 Solsen 498794Mon det er sandt - jeg tvivler.23/11 2021 21:58 Occam 598795Jeg formoder, at du mener Ugur Sahin.

Har du en kildeangivelse til din oplysning?23/11 2021 22:13 Solsen 598796https://truthmeter.mk/it-is-not-true-that-no-one-at-pfizer-and-biontech-has-been-vaccinated-against-covid-19/ Med henvisning til interview, hvor ægteparret bekræfter at være vaccineret, som nogen af de første.

Sikke noget at lukke ud !23/11 2021 22:33 007 098797ARD blev tvunget til at fjerne interviewet fra deres hjemmeside!23/11 2021 22:45 Occam 498798Det fremgår af Solsens kilde lige ovenover, at Sahin blev vaccineret i januar 2021, og at interviewet er fra december 2020, hvor han følgelig ENDNU ikke var vaccineret. (Det var der i øvrigt ikke ret mange, der var på det tidspunkt.)

23/11 2021 23:41 007 098800Eller her, alle patienter på intensivafd. på GZA sygehuset i Antwerben er vaccineret.
https://great-service.de/YouPHPTube/videos/_YPTuniqid_618d587cd584b4.50881902_Low.mp4?download=124/11 2021 00:01 007 098801Dette møde i FDA er meget interessant, spring til Kirsch 4:20:17
https://www.youtu.be/WFph7-6t34M24/11 2021 00:14 bgadk 098803Dit link virker ikke.24/11 2021 00:19 bgadk 298805En enkelt hospitals afdeling kan ikke stå alene. Der er lavet udmærket statistik over hvor godt vaccinerne beskytter:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/effectiveness/why-measure-effectiveness/breakthrough-cases.html

Ingen vaccine er perfekt, men alle beskytter i meget høj grad, og tæt på 100% mod alvorlig sygdom og død. Stort set alle som får alvorlig covid19 selvom de er vaccinerede, er stort set uden immunsystem på grund af anden sygdom eller behandling.24/11 2021 00:05 bgadk 498802007, vil du være så venlig at komme med en personlig anerkendelse af at du kom med FakeNews?

Det er simpelthen rigtig vigtigt at den slags "zombier" bliver lagt endeligt til hvile, i stedet for at cirkulere. Misinformation er for alvorligt når det kommer til pandemier...24/11 2021 00:15 007 098804Ja fejl i dato. om det er den samme Soelsens ref. er Quelle.

Denne er absolut pålidelig: FDA. Spring til Kirsch=>4:20:17
24/11 2021 00:24 bgadk 498806Nej den er ikke pålidelig. Det du viser er en offentlig høring hvor enhver sølvpapirs hat er velkommen til at komme med sin syrede holdning. Steven Kirsch er "iværksætter" og fuldkommen ukvalificeret til at udtale sig om vaccine sikkerhed. Hvilket man også godt kan høre....

Læs venligst her:
https://www.technologyreview.com/2021/10/05/1036408/silicon-valley-millionaire-steve-kirsch-covid-vaccine-misinformation/

Hvornår indrømmer du at du spreder fakenews i stedet for at hoppe videre til næste fakenews hver gang din misinformation afsløres?24/11 2021 01:08 007 098809Videnskabsmænd = sølvpapirs hatte hmm.
Boster vac. er god forretning.

Eksperimentel fysikker Ute Berger gør i hendes tale i Thüringer Landtag opmærksom på, der er en korreleret overdødelighed.
Hun har givet to statistikere til opgave at finde ud af, om der er en sammenhæng mellem overdødelighed og vaccinationsrater i forbundsstaterne:

"Overdødeligheden stiger med stigningen i vaccinationsraten".

Hun afleverer papir med kilder og metode, og beder om at stoppe presset på vaccinerede personer med det samme.

https://www.proinvestor.com/r.php?u=https%3A%2F%2Fgreat-service.de%2FYouPHPTube%2Fvideos%2F_YPTuniqid_619785319a9696.33193022_Low.mp4%3Fdownload%3D1%26title%3DStatistik%2Bbeweist%2B-%2B%25C3%259Cbersterblichkeit%2Bund%2BImpfquote%2Bder%2BBundesl%25C3%25A4nder%2Bkorrelieren_mp4_Low_.mp4
24/11 2021 01:47 bgadk 498810Steven Kirsch er ikke videnskabsmand....

Og Ute Berger har ikke afleveret noget som helst peer reviewed bevis for noget som helst.

Et videolink med tomme påstande er ikke noget bevis..

Kan du ikke selv se hvor galt du er gået i byen??24/11 2021 07:30 Solsen 798814Man kan memt blive grebet i fake news og derefter blive bekræftet i alle de påstande der smides på flere sites.

Se de data man offentliggør fra danske data. Vaccine beskytter imod sygdom og død, men er ikke perfekt. Og ja nogen kan også blive syge af vaccine og evt. død.

Det hele handler om statistik. At reducere sin risiko og at gøre samfundet en tjeneste.24/11 2021 09:29 Hyst 498818Interessant at 007 har været stille i 11 år men pludselig har fundet sin kamp og spreder misinformation uden at gå ind i den saglig diskussion.24/11 2021 13:30 Hyst 098837Er der ske censur? Synes mind indlæg er væk?

Det er ok, men der var jo nogen god forklaring til sagen.

@Helge24/11 2021 17:49 Helge Larsen/PI-redaktør 398848Jeg har slettet et indlæg med en personligt rettet kommentar som ikke var acceptabel.

Desværre ryger efterfølgende kommentarer med ved sletningen. Det beklager jeg, men vi kan ikke rette i vores kodning. Facebook har det samme problem i deres trådstruktur.
24/11 2021 18:22 AJE 398849Jeg synes det er super, at du holder en skarp grænse Helge...

Hvis ikke du gjorde som du gør, ville der være en stor risiko for at ProInvestor ender ligesom det hedengangne EI, med magtkampe og personfnidder.24/11 2021 21:41 Helge Larsen/PI-redaktør 298857Tak Aje, Debatten har kørt fint på alle mine platforme siden 2014. Det er yderst få gange, at det har været nødvendigt at slette et indlæg eller give en skribent det røde kort.24/11 2021 18:26 Hyst 398850Nå, det må du undskyld. Prøver ellers mit bedste.24/11 2021 21:35 Helge Larsen/PI-redaktør 398856Det var ikke dig Hyst. :-)TRÅDOVERSIGT

98753 I did my own research..
22/11 13:24 Minino 1
98803 Dit link virker ikke...
24/11 00:14 bgadk 0