Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Monsenso - Udbud af nye aktier


98887 Helge Larsen/PI-redaktør 25/11 2021 21:51
4
Oversigt

Monsenso - Udbud af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer

Udbudsperioden starter d. 26. nov. og slutter d. 9. dec. 2021.

Invester i bedre mental sundhed

Monsensos mission er at hjælpe flere mennesker til bedre mental sundhed til lavere omkostninger ved hjælp af mobilteknologi og sundhedsdata.

Monsenso blev etableret som et spin-out fra IT-Universitetet i København baseret på forskning udført i det EU-støttede MONARCA projekt.

I samarbejde med patienter, klinikere, forskere og pårørende har virksomheden udviklet en digital sundhedsløsning til mentale og neurologiske lidelser, som forbinder patienter med deres behandlere for at hjælpe med at sikre, at den rigtige behandling gives til de rigtige patienter på det rigtige tidspunkt.

Siden Monsensos IPO i juni 2020 er organisationen udvidet til 20 personer fordelt på salg- og marketing, implementering, produktudvikling samt økonomi.

Virksomheden har indgået aftaler med en række regioner, kommuner, forskningsinstitutioner, private kliniske enheder og medicinalvirksomheder om brug af løsningen på tværs af Europa og Mellemøsten

For at styrke vækstrejsen har Monsenso valgt at lave en aktieemission.

Læs mere om Monsenso og aktieemissionen her :

www.monsenso.com/investors


Helge Larsen fra ProInvestor.com har besøgt Monsenso for at tale med CEO Thomas Lethenborg om virksomheden, produktet og markedet - og hvorfor de nu har brug for at hente ny kapital.
Disclaimer: Monsenso har digital IR-samarbejde med ProInvestor.com i forbindelse med aktieemissionen.

TRÅDOVERSIGT